Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Spoiler

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mrb mazda 3 sedan 2012 beyaz bagaj kapak ustu ince dudak modeli spoiler ariyorum.bu urunu tr de bulamadim bulupta takan arkadaslardan ricam nerden temin ettikleri konusunda yardimci olurlarsa sevinirim syg.:):):)

http://www.spoylercenter.com/ ben yaptırdım memnun kaldım...

kalıbı orjinalinden aldıkları için birebir aynı..

boya + montaj 250 lira..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğan Bey merhaba,

https://www.facebook.com/celal.yabuz ile görüşün isterseniz, benim aracılığımla aradığınızı söylerseniz gereken indirimi de yapacaktır, bendeki MPS spoiler da tamamiyle onun eseri.

kardesim tesekkur ederim spoyler isini sayende hallettim sayilir daha elime ulasmadi ama siparisi verildi saol..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten çok güzel olmuş. Uygulamayı kendi aracına yaptırmak isteyenler için, nerede kaça yaptırabilecekleri bilgilerini verirseniz başkaları da faydalanmış olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya arkadasla bu bölümde actigim konular kayip uc konu actim ikisi kayip kim aldi cabuk soylesin::)::)

sizce nerede bu konular yonetici tarafindanmi kaldiriluyor acaba.

acil yardim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Antalyada mazda 3 icin spoiler cam ruzgarligi vs gibi modifiye parcalar edinebilecegim bir magaza vs bilen birileri varsa bana yardimci olabilirlermi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Bir hafta önce taktırdım, fotoğrafı yeni paylaşıyorum. Mazda'nın orijinal spoileri

large.IMAG1031.jpg.4f9d398cf29e95bc820b8

large.IMAG1030.jpg.c985375e4563ecb4f7b70

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler slash.. Spoiler'ı Konya yetkili servisi zeki kaya'dan temin ettim. Uygulamanın orijinali bağaj delinip, yapılıyor ama ben yapıştırma yoluna gittim. Silikon kullanıp yapıştırdık.

Delinip vidalanınca montaj yerlerinin zamanla paslanacağını düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Arkadaşlar benim arabam siyah 2012 sedan aşağıdaki resimdeki model. bu resmi fiberglas işi yapan bir ustaya götürdüm aynısını yapabileceğini söyledi, boya hariç 1000 TL fiyat çekti boyada fark olmasın diye 200-300 boyaya versem 1200-1300 yapar sizce nasıl bir fiyat. Aracımın jantı kırmızı marjpiyelde yer alan alt kısımdaki yeri kırmızı yaptırıcam karar verirsem. Yardımlarınızı bekliyorum.02lcopia.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...