Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Spoiler

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

47 dakika önce, serkankeskin :

Arkadaşlar benim arabam siyah 2012 sedan aşağıdaki resimdeki model. bu resmi fiberglas işi yapan bir ustaya götürdüm aynısını yapabileceğini söyledi, boya hariç 1000 TL fiyat çekti boyada fark olmasın diye 200-300 boyaya versem 1200-1300 yapar sizce nasıl bir fiyat. Aracımın jantı kırmızı marjpiyelde yer alan alt kısımdaki yeri kırmızı yaptırıcam karar verirsem. Yardımlarınızı bekliyorum.

Konuyu 1.Nesil Hb Mazda 3 Spoilerden, 2.Nesil Sedan altına taşıdım.

Sorumuzun yanıtına gelirsek fiyat olarak bana çok geldi açıkçası. Ebay/Aliexpres vs gibi sitelerde fiyat araştırdınız mı ? Boya kodunu söyleyerek getirtebilirsiniz. Olmadı burada boyatabilirsiniz. Ama sadece bir spoiler için 1200-1300 lira fiyat çok yüksek geldi bana.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, İlhan :

Konuyu 1.Nesil Hb Mazda 3 Spoilerden, 2.Nesil Sedan altına taşıdım.

Sorumuzun yanıtına gelirsek fiyat olarak bana çok geldi açıkçası. Ebay/Aliexpres vs gibi sitelerde fiyat araştırdınız mı ? Boya kodunu söyleyerek getirtebilirsiniz. Olmadı burada boyatabilirsiniz. Ama sadece bir spoiler için 1200-1300 lira fiyat çok yüksek geldi bana.  

tam açıklayamadım herhalde özür dilerim sadece spoiler değil marjpiyel de dahil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, serkankeskin :

tam açıklayamadım herhalde özür dilerim sadece spoiler değil marjpiyel de dahil

Yok estağfurullah.

Kaliteli malzeme eşliğinde, iyi işçilik olacaksa güzel derim. Ama riskli iştir.Öncelikli olarak ellerinde hazır standart bir kalıp yoktur. Aracınızı bırakmak zorundasınız, kalıp için. Ölçü alımı, provası vs aracınız yatabilir. İstanbul'da bu tarz bir yerde çıta şeklinde spoiler yaptırmıştım. Ama malzeme kalitesinden ama işçilikten kaynaklı ben beğenmemiştim. Boyayı da tutturamadılar..O yüzden montajı yaptırmadan gittim seviste boyattım spoileri. İşin özü yaptırdığıma pişman oldum..Ama yaptırdığım içinde taktırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, serkankeskin :

Arkadaşlar benim arabam siyah 2012 sedan aşağıdaki resimdeki model. bu resmi fiberglas işi yapan bir ustaya götürdüm aynısını yapabileceğini söyledi, boya hariç 1000 TL fiyat çekti boyada fark olmasın diye 200-300 boyaya versem 1200-1300 yapar sizce nasıl bir fiyat. Aracımın jantı kırmızı marjpiyelde yer alan alt kısımdaki yeri kırmızı yaptırıcam karar verirsem. Yardımlarınızı bekliyorum.02lcopia.jpg

Resimde ki araç mazda atenza yani 6, sizin araç 3 mü 6 mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araç 3 ama usta marjpiyel ile spoileri yapabileceğini söyledi sadece ilhan beyin dediği gibi 2-3 gün araç kendisinde kalması gerekiyormuş ama siyahta bu havayı verir mi? bilemiyorum. Daha önce dediğim gibi resimde marjpiyelde yer alan siyah çıkıntı yerleri kırmızı yaparsam olur diye düşünüyorum. zira benim jantlar bayrak kırmızı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
‎10‎.‎08‎.‎2014 at 10:35, 07ds671 :

montaji kendim yaptim silikon yapistirma.delme isi yok.

köpek balıgı sırtını nereden temin ettınız hocam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...