Jump to content

Gündüz Farı İçin Farklı Uygulama

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

güzel ve orjinal ama ne yapılırsa yapılsın şu bizim angelların yerini tutmuyor :D

Buna katılmakla birlikte alttaki boşluğa yapılan uygulamanın da güzel olduğuna şahit oldum :) Murat'ın arabada :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel ve orjinal ama ne yapılırsa yapılsın şu bizim angelların yerini tutmuyor :D

Angel başka bu başka.İkiside olunca tadından yenmez :D

Buna katılmakla birlikte alttaki boşluğa yapılan uygulamanın da güzel olduğuna şahit oldum :) Murat'ın arabada :)

Mersi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bide ben cesaret edebilsem harika duruyor gerçekten :)

İzmir'e yolun düşecekse malzemeni getirt önceden yönlendirelim Dündar Usta'ya.. sonunu düşünen kahraman olamaz :D

Angel başka bu başka.İkiside olunca tadından yenmez :D

konum veya işlev olarak öyle de görünüme sağladığı katkı olarak diyorum.. seçenek olarak sunulsaydı angel derdim, seçeneklerde ikiside şıkkı yoksa tabi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir'e yolun düşecekse malzemeni getirt önceden yönlendirelim Dündar Usta'ya.. sonunu düşünen kahraman olamaz :D

konum veya işlev olarak öyle de görünüme sağladığı katkı olarak diyorum.. seçenek olarak sunulsaydı angel derdim, seçeneklerde ikiside şıkkı yoksa tabi :D

Eski kasa Mazda 3 lere Led yakışmıyor de anlayalım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orası gerçekten öyle.. yapana iyi olmuş güzel olmuş demişsemde lafın gelişi demişimdir.. minik minik ledler çok basit görsteriyor arabayı.. bu yeni daane daane ledler daha iyi :D ama onları da eski kasada sığdıracak yer bulmak zor.. yarın bir bakayım öndeki ızgaranın üst köşeleri müsait mi acaba o ledler için..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/5-LED-Mercedes-Style-Daytime-Driving-Lights-CLS550-P-/170697115706?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27be57483a

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu gündüz farı işine pek ısınamadım yav.bana doğan-şahin aksesuarı gibi geliyor..audi veya mercedes gibi araclarda görüyorum ama sanki aracın karizmasını yıkıyor gibi geliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

90. Yilin mi var derdin var :D Savas soyler hep 89. Yil versiyonu daha iyi diye :P:geyik:

Ben hala da memnunum :D

Size güzel bir haber...

ORJİNAL ledli gündüz farları...

İstedim gelecek, söyledim olacak... :D

Araç zaten sırıtıyordu bunlar ile beraber iyice sırıtacak herhalde. Ben yerini beğenmedim hiç. Tabi önden bir görmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan bey, getirteceginiz urun nasil bisey acaba, nereye takacagiz sekil semal calisma usulu fiyat nasil olacak, on tanitimi da yapiverin bari istahimizi kabartmisken :)

Edit: cepten girdiğim için resmi görememişim, şimdi pcden girince gördüm resmi, bence burada pek olmamış gibi okan bey, sıralama yapmak gerekirse en yakışan yer tampon altı, daha sonra 90yıl ızgaralarındaki boşluk, sonra sizin getirtmeyi düşündüğünüz yer.

Şahsi fikrimdir, bence kendinize değil de satış maksatlı getirtiyorsanız, bi kamuoyu yoklaması yaparsanız elinizde kalmaması için iyi olabilir. Bir dost :D  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...