Jump to content

Ebay Siparişlerimiz

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 350
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• OveRMinD

95

• MuRDoC_111

66

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Modifiyeye sıcak bakmayan herkes için bu tarz şeylet tuhaf ve iğrenç gelebilir Volkan.Bana göre sedef kırmızı arabada carbon kaputdan daha güzel bir şey olamaz. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok abi,karbon malzemeye aşık gibi bişeyim,Kırmızı da baya güzel durur bu kaput diyorum  8:)

Bncede harika olur abi. O0
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Modifiyeye sıcak bakmayan herkes için bu tarz şeylet tuhaf ve iğrenç gelebilir Volkan.Bana göre sedef kırmızı arabada carbon kaputdan daha güzel bir şey olamaz. ;)

abi aynenn katılıyorum yalnız birde jant çok yakışıo.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biliyosun modifiyeye sıcak bakmama gibi bi durumum yok Biran Abi, bendeki bu tarz şeylere aşırı titizlik, arabanın bi parçası komple farklı renk oldu mu gıcık kaparım ben, krom benzin deposu kapağı filan yapmıyolar mı, deli oluyorum... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence alınır.Ama kaplamada dene bi yani üstüne bi koydur değişik desenlerde en uygun deseni seç.Ben kaplama yapmayı düşünüyorum yani kaput ve aynalar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyiymiş Volkan ya, parayı bastırdığında muamelesiyle ilgilienebilecek bi gümrükçün de varsa al bence. Çünkü her şey öyle zırt diye de giremiyo, mesela CE sertifikası olmayan hiçbi şeyi sokamazsın gümrükten eğer ilgili sertifikaya tabi bi malsa, zart zurt...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ulen kesin sağlam bir tanıdığı vardır şimdi Volkanın dedim,ama bukadar yakın olacağını tahmin etmedim.  :o En azından "karşı binadaki" komşudur tahmin ettim.Yine şaşırttın beni.. ;D8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi siz inanmıyosunuz benim çevremin ne kadar geniş olduğuna ama,gerçekten elim heryere uzanır,aşağı yukarı heryerde bir tanıdığım olur...zaten tanıdık olmayan bi yerden içeri zor girerim ben...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok be Volkan bakma takılıyoruz işte.İsmail muhabbetinden sıkılmıştık biraz buna takılıyoruz.Bi ara Müco Fatoş konusu gibi. ;) Tanıdık ve çevrenin geniş olması her zaman faydalıdır ama belirli mesafeler bırakmak lazım yoksa işin suyu çıkıyor kimin kim olduğunu şaşırmaya başlıyorsun.Zaten insanın geniş çevresi olması aynı zamanda sevilmenin,sayılmanın ve sosyelleşmenin bir göstergesidir... :) Yardımlarını hiç bir zaman esirgemeyen..Seni seviyoruz Volkanım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok be Volkan bakma takılıyoruz işte.İsmail muhabbetinden sıkılmıştık biraz buna takılıyoruz.Bi ara Müco Fatoş konusu gibi. ;) Tanıdık ve çevrenin geniş olması her zaman faydalıdır ama belirli mesafeler bırakmak lazım yoksa işin suyu çıkıyor kimin kim olduğunu şaşırmaya başlıyorsun.Zaten insanın geniş çevresi olması aynı zamanda sevilmenin,sayılmanın ve sosyelleşmenin bir göstergesidir... :) Yardımlarını hiç bir zaman esirgemeyen..Seni seviyoruz Volkanım. :)

Yürü be abim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...