Jump to content

Ebay Siparişlerimiz

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 350
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• OveRMinD

95

• MuRDoC_111

66

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Valla bence de helal olsun, üç kişinin bu kadar düzeyli bir şekilde sayfalar devirdiğine ilk defa şahit oluyorum.... İşinizin bitmesine yakın bir tel çekerseniz ben de gelir bir kahve ya da sultan çayı içerim sizinle, özledim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu tesisatı döşerken kabloları nerelerden çekiyorlar, arabanın nerelerini söküyorlar falan bir bakarsanız iyi olur?

sonra oradan burada ses geliyor diye kafayı yiyoruz..misal ben film çektirene kadar arkadan ses gelmiyordu..film çekildi arkadan lkırtı gelmeye başladı..

adamlar şimdi size anfi hoparlor vs. takacak bi yeri yaparken başka bi yeri bozacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşinizin bitmesine yakın bir tel çekerseniz ben de gelir bir kahve ya da sultan çayı içerim sizinle, özledim....

o saatte Sultan çayı bozmasın seni Selman abim  :D şaka bi yana İrfan Okan dan erken gelicek,saat 5 gibi...sende gel oraya abi ne işin var ki evde  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D

Gerçi ben de bu sabah söyledim valideye arabaya ses sistemi alıcam 700-800 civarı diye, "daha yararlı işlere harcasana" nasihatı çekti ayaküstü... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...