Jump to content

Ebay Siparişlerimiz

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 350
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• OveRMinD

95

• MuRDoC_111

66

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Olm Volkan, biz İrfan'a laf söylüyoruz da asıl kımıl zararlısı sensin sitede, olur olmadık masrafa sokuyon adamı :D

ulen kul köle olcan bana o sesi duyunca,özür diliceksin benden sonra  :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Altınyol'u biliyon di mi İrfan? Ordan dümdüz git, Bostanlı İskele (Arabalı Feribot) tabelasını görünce sağdan girip köprüden sola dön, dümdüz git, yolun sonunda sahil yoluyla kesişçek, sağ köşe...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ulen kul köle olcan bana o sesi duyunca,özür diliceksin benden sonra  :2funny:

abi işşallah 8:)_jantlarımın rıskından alıp oraya veriom abi hepsi biriktirdigim harclıklarım :'(_olaya dramda kattık tam süper oldu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Altınyol'u biliyon di mi İrfan? Ordan dümdüz git, Bostanlı İskele (Arabalı Feribot) tabelasını görünce sağdan girip köprüden sola dön, dümdüz git, yolun sonunda sahil yoluyla kesişçek, sağ köşe...

abi ben bunları yazıcıdan cıkarcam şimdi yarın elemanın eline tutusturcam göstersin bana yolu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

köprüden sola dönmek ne demek la,o yol zaten dönüp çıkarıyo seni Girneye karıştırma adamın kafasını iyice...tabelayı görünce sap,sonra hiçbire sapmadan yolun sonuna kadar git yaklaşık 3 km...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazdırmana gerek yok, Tuna pastanesi de götürür, eğer bilmeyecek kadar yaşadığı yerden bihaberse Girne'nin yunuslar tarafından başı de, onu da bilmiyosa arkadaşlığını bitir zaten :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben bunları yazıcıdan cıkarcam şimdi yarın elemanın eline tutusturcam göstersin bana yolu :D

İrfan yolu karıştırdığını düşünürsen dur,sağındaki ve solundaki dükkanın ismini söyle ben gelir alırım seni  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani köprü zaten onu çıkarıcak da, Çiğli yolundan sola dönmüş olacak, ama kavşak yok, yoncadan dönecek. Şöyle ki:

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...