Jump to content

Ebay Siparişlerimiz

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

:D

Gerçi ben de bu sabah söyledim valideye arabaya ses sistemi alıcam 700-800 civarı diye, "daha yararlı işlere harcasana" nasihatı çekti ayaküstü... :D

Valide yine yumuşak davranmış. Evlenince hatun ne der bilemiyorum :D ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 350
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• OveRMinD

95

• MuRDoC_111

66

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

o saatte Sultan çayı bozmasın seni Selman abim  :D şaka bi yana İrfan Okan dan erken gelicek,saat 5 gibi...sende gel oraya abi ne işin var ki evde  8:)

Volkan dikilemem valla o kadar saat, hiç anlamadığım iş olmakla birlikte sizin ve adamların kafasını karıştırırım bol bol, zaten hanımı bekle, yemek falan 8 den önce çıkamam....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Abi bidaha mı film yaptırcak niye ki ???_o zaman duruma göre bende gelebilirim 3M e, ama kesin degil_gitmeye yakın haber verirsiniz bakarım durumlara 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

arkadaşlar ebaydan iki hafta önce bi sis farı aldım, sorunsuz sağ salim geldi şükür.

bu sefer çok önceden beri peşinden koştuğum monitörü almak için kolları sıvadım, teklifi veridm kazandım falan derken sıra ödemeye geldi ve hüsran....

paypal 500 dolar limit veriyormuş ve benim kazandığım ürün 500 euro civarında. şimdi ödemeyi nasıl yapacağımı bilemiyorum daha üst limitlere nasıl çıkılacak veya farklı bir seçenek nasıl kullanacağım, yardım ederseniz sevinirim..,

30e6_1_b.JPG

2e7b_1_b.JPG

http://cgi.ebay.com/7-2-Din-Car-DVD-Player-Sat-Nav-GPS-MAZDA-6_W0QQitemZ330271088742QQcmdZViewItem?hash=item330271088742&_trksid=p3286.m63.l1177

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...