Jump to content

Ebay Siparişlerimiz

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Volkan Abi sistemi nerde yaptırıyorsun??_RA mı yoksa kırmızı BMW nin yaptırdıgı yerde mi adını unuttum oranın_b,de o eleman bizim okuldaymıs ya cuma günü gördüm onu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 350
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

20

• OveRMinD

95

• MuRDoC_111

66

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

konuşalım kardeşim ayıpsın,ne zaman istersen ;) ama benim önce güzel bi sistem yapasım var sana 8:)

Abi benim de var da, Temmuza kadar her ay 490 taksit var kartta, şu anda limit hafif babayı almış durumda yani... :D

EDIT: Aslında yaza çıkmadan yaptırmak istiyorum ben de amfi + 4 komponent

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olm İrfan bak komple body kit 1800, bizimki daha ucuza çıkar...

Aklını çelmek için şöyle bişey gönderiyorum: :D

(Tabi biz yuvarlak sis yapıcaz bi de sis masrafı çıkmasın diye)

abi siz kesin bi fiyat cıkarttırın adama elimden geleni yapmaya calıscam 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi benim de var da, Temmuza kadar her ay 490 taksit var kartta, şu anda limit hafif babayı almış durumda yani... :D

EDIT: Aslında yaza çıkmadan yaptırmak istiyorum ben de amfi + 4 komponent

ya bırak şimdi taksiti filan,gel bu hafta yapalım sana şu işi ucuz yollu  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan Abi bana bi fiyat al abi en uygunundan, bu hafta 4 hoparlörüde degiştircem ama en iyisini en hesaplı sekilde ayarlatmaya calıs abi 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan Abi bana bi fiyat al abi en uygunundan, bu hafta 4 hoparlörüde degiştircem ama en iyisini en hesaplı sekilde ayarlatmaya calıs abi 8:)

hoparlör mü kompenant mı alıcaksın İrfan  ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben pek anlamıom bitek hoparlör ne onu biliom_4tane hoparlörü kesin degiştircem, kompenant nedir nereye takılır onu bi söle belki onuda düsünebilirim :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baş üstüne... Başka bi emrin varsa onu da söyle halledelim :D

Düşünürüz, bilemiyorum...

ya kasma beni,gel dedim gel işte  :D olum adam gibi müzik dinle arabada,onları takınca nasıl dinliceksin Pink Floyd u var ya offf of  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben pek anlamıom bitek hoparlör ne onu biliom_4tane hoparlörü kesin degiştircem, kompenant nedir nereye takılır onu bi söle belki onuda düsünebilirim :(

ya kompenant takmak istersen amfi de takmak zorundasın,yok ben amfi istemiyom dersen direk hoparlörleri çıkarıp yerine JBL filan takarsın  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bası tizi ayırdığı için daha iyi ses veriyomuş İrfan, benim anladığım kadarıyla sanki bi ünitede bass'ı veren farklı bi hoparlör, tiz'i veren ayrı bi hoparlör mantığıyla çalışıyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya kompenant takmak istersen amfi de takmak zorundasın,yok ben amfi istemiyom dersen direk hoparlörleri çıkarıp yerine JBL filan takarsın  ;)

yok abi amfi şimdilik olmicak sadece hoparlörleri degişcez o zaman_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bası tizi ayırdığı için daha iyi ses veriyomuş İrfan, benim anladığım kadarıyla sanki bi ünitede bass'ı veren farklı bi hoparlör, tiz'i veren ayrı bi hoparlör mantığıyla çalışıyo...

aynen öyle  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...