Jump to content

Mazda 323 Practica Orijinal Kumho 13" Jant 93 Model 323 Sedan Araca Uyar mı?

arex
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

günaydın arkadaşlar benim 323 sedana en az iki adet lastik ihtiyacım var nette lastik fiyatlarını araştırırken sahibinden sitesinde

MAZDA 323 PRACTİCA ORJİNAL KUMHO 13" JANT+LASTİK TAKIMI SIFIR

diye bir ilan gördüm ve inceledim adam 4 adet jant ve lastiğe 270 tl fiyat biçmiş yalnız arkadaşın lastiklerin ebatı 165/65/13 benim aracın üzerindekiler 175/70/13 lastikler yeni gibiymiş en fazla 1000 km yapmış dediğine göre ama foto falan koymamış ilana sizden 2 konu hakkında yardım isteyeceğim

1- lastik ebatları farklı bunun ne tür faydası veya zararı olur?

2-arkadaşın sözünü ettiği MAZDA 323 PRACTİCA ORJİNAL KUMHO 13" JANT bu jantların görünüşü nasıldır benim 93 sedana takılırsa sorun çıkarırmı birde arkadaş bijon aralığı 4x100 yazmış 323 sedanların bijon aralığı nedir?

Edit: Başlık imla

Başlıklarda tamamı büyük harften oluşan kelimeler kullanamazsınız, son olarak düzeltiyorum, bundan sonra doğrudan silinir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

verdiğin bilgiler için sağol Semavi jantlar sac ise uğraşmaya değmez zira benim aracın üzerindeki jantlar daha güzel görüntü verir dediğin gibi fiyattada bir avantajımız yok ise ona vereceğim para ile 2 adet yerine 4 adet sıfır lastik alırım jantlarım çok çok olmasada iyidir kendime jantıma 4 adet sıfır lastik daha makbul gibi görünüyor

tşkler ilginiz için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...