Jump to content

Motor Soğuk İken Çalışmama Sorunu

sedatp
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlaer lpg takılalı 1 ayı geçti ancak bir problemim var. sabahları ve soğuk iken  araba zor çalışıyor. uzun süre marşı basılı tutmam gerekiyor. akşamları benzinde bırakıyorum arabayı yine zor çalışıyor. taktırmadan önce kesinlikle bir problem yoktu. LPG sisteminin sigortasını çıkarttığımda hiçir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor araba. ayrıca sıcakken de sorunsuz çalışıyor. ve tabi arıza ışığı yakıyor bazen çalıştırırken.10 gün önce bilgisayara bağladığımda rolantide zayıf karışım diyordu. 10 gündür hiç yakmamıştı şimdi yağmurla birlikte tekrar yaktı ama daha bilgisayara bağlamadım. bu arada sistem atiker biliyorum içinizden bu arabaya o takılırmı diye küfretmeyin imkanlarım bunu karşılıyordu taktırırken problem olacağını da düşünmemiştim açıkçası mazdada değil ama başka markalarda kullannanlarda sıkıntı olmamıştı. bunların dışında çalışırken hiçbir sorun yok en son 10 gün önceki ayardan sonra çekişi de çok güzeldi ve arıza ışığı da yakmıyordu. ustaya bir türlü anlatamadım aslında anladı da çözümü bilmediği için anlamamazlıktan geliyor heralde... daha önce yaşayan veya çözüm öenerisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPG problemlerinden pek anlamam ama henüz 1 aylık bir sistem böyle bir sorun çıkartıyorsa ileride çıkacak başka muhtemel sorunları da düşünerek yavaş yavaş kaliteli bir LPG sistemine dönüşüm yapılmaya başlanırsa sorun kökten hallolabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

bendede 2005 mazda 3 var aracı çalıştırdığımda ıbreler sona vuruyor ve arac calısmıyor sebebı ne olabılır acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar aracınızda  benzin olması gerek enjeksiyonlu araçların benzin bulundurması gerekir depolarında , ama eğerki benzininiz varsa sorun lpg ayarıdır ekonomik olsun diye fazla kısılı olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...