Jump to content

Facelift ( 2007 - 2009 arası ) Mazda3 Sedan Dynamic AT arıyorum

Burak

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yunus nerede bu Kadir ? :D Araba arıyoruz diyoruz adam yok ortada :D

Bu arada plakası da çok uygun birşey buldum ama parası fazla :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-ford-focus-58344088/detay/

Ford Focus Titanyumlar konusunda bir duyumu olan var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 343
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Şimdi bu alacağın araba, Takkeliye mi, şinasiye mi basamak olacak? :D

Showroomlara gelmeden birşey diyemem  abi, nasip kısmet :D Önce an itibari ile ayağımızı yerden kesecek birşey bulalım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet. Titanyum eski adıyla Ghia, benim sorum birazda var mıdır bunlarda bir problem v.s. Bir de bunların motoru kaç eşek ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik dizellerde sıkıntı vardı benzinli ile ilgili bilgim yok. Ama manuel olur dersen 1.6 tdci olanlar yakıt konusunda ve performansda oldukça iyi diye biliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik dizellerde sıkıntı vardı benzinli ile ilgili bilgim yok. Ama manuel olur dersen 1.6 tdci olanlar yakıt konusunda ve performansda oldukça iyi diye biliyorum..

Onu biliyorum ondan hiç bulaşmadım dizel otomatiklere. Manuel olması imkansız :D Yengen evden kovar beni :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onu biliyorum ondan hiç bulaşmadım dizel otomatiklere. Manuel olması imkansız :D Yengen evden kovar beni :D

Abi o zaman otomatik tüplü ve öfkeli, ben açık söyliyim fordu dizel motordaki başarısı ve ucuz oldugu için seviyorum, onun dışında pek bir albenisi yok.. Mazda bulalım biz patron boşver ford bize yakışmaz

Zaten Kadir Abi öncülüğünde ardından Gökhan Abi ben ve diğerleri olarak yoldan çıktık senide kaybetmeyelim, fordclubtr lerden toplamayalım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yunus okumuyorsun herhalde manuel yasak :D

Ibrahim kismet, bakalim ne cikacak bahtimiza :) ama gorunen arabanin benzinli otomatik olacagi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yunus nerede bu Kadir ? :D Araba arıyoruz diyoruz adam yok ortada :D

Bu arada plakası da çok uygun birşey buldum ama parası fazla :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-ford-focus-58344088/detay/

Ford Focus Titanyumlar konusunda bir duyumu olan var mı ?

Focus Titanium en üst versiyon.Motor oldukça verimli bir sıkıntı yaşamazsın.Tek sorun Mazda 6 dan sonra bu araç sana oldukça dar gelecektir.Diz mesafesi çok sıkıntılı, özellikle sağ taraf.Motor sesi içeriye biraz fazla geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanin kucuk gelecegi kesin ama arkada cogunlukla cocuklar oturuyor. Sag onde de hanim oldugu icin bir problem olacagini sanmiyorum.

Alacagim arabayi biraz gecis donemi gibi dusunebiliriz Sinasi veya Takkeli gelince bakariz artik :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Facelift ile diğer modeller arasında ne fark var ???

yüksek devirde iyileştirilmiş motor sesi,benzin ışığı yanarken yokuş aaşağı çalışmama problemi giderildi,jantlar değişti,ön panjur ve tampon ızgarası değişti bıyık olarak tabir edeceğimiz panjur üstü krom prça eklendi,bagaj kapagı için el girecek eşik konuldu,kedigözleri sport tamponlardaki gibi uzadı,iç kısımda gösterge renkleri değişti,otomatik vitese kilit konuldu frene basmadan vitesten çıkmıyor P ye takmadanda kontak anahtarı çıkmıyor,anahtardan tüm camlar açılıp kapanabiliyor,cd player gümüş renkl oldu,kapı açma kolları ve hoparlör çerçeveleri krom oldu aklıma gelenler bunlar

ek: sis farlarının şekli değişti dolayısıyla ön tamponun şekli (havalandırma ızgarası büyüdü)hatta arka tampon değişti biraz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...