Jump to content

Facelift ( 2007 - 2009 arası ) Mazda3 Sedan Dynamic AT arıyorum

Burak

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yooo, fazlasıyla ahlaklı. :)

100km.'de 4, bilemedin 5 litre mazot sarfiyatı. Bukalemunlardan bile hızlı geçiş. daaa ne olsun? :D

100 km'de 4-5 litre de hiç fena değil ama :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 343
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
Guest mustafa_g

Sanki ömrünü araba tepesinde geçiriyor. Nedir yani 5 litre mazot yaksa ne olur 10 litre benzin yaksa ne. Senede 1 kere uzun yola gidiyor o kadar. Yapacağı tasarrufla kaliteden, güvenlikten ve sürüş keyfinden vereceği ödün birbirini dengeliyor mu? Puaahhh... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Sanki ömrünü araba tepesinde geçiriyor. Nedir yani 5 litre mazot yaksa ne olur 10 litre benzin yaksa ne. Senede 1 kere uzun yola gidiyor o kadar. Yapacağı tasarrufla kaliteden, güvenlikten ve sürüş keyfinden vereceği ödün birbirini dengeliyor mu? Puaahhh... :D

Çok km yapmayacaksa benzinli hatta benzin+lpg en güzeli. Şirket araçlarını dizel değilde Lpg'li yapabilirim. Lpg'li birton doblo ,fiorino varmış meğer. Korkuyorum, istim üstündeyim dizel araçta :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Çok km yapmayacaksa benzinli hatta benzin+lpg en güzeli. Şirket araçlarını dizel değilde Lpg'li yapabilirim. Lpg'li birton doblo ,fiorino varmış meğer. Korkuyorum, istim üstündeyim dizel araçta :D

Benzinlinin komple motor rektefiyesi 2 bine çıkarken dizelin sadece enjektörleri o paradan daha fazla tutuyor. Yok kaliteli mazot olacak yok euro bilmem kaçtan aşağısı kurtarmayacak. Benzinlinin deposuna işesen bile çalışır. Ha tabi bir de özellikle reno grubundaki plastik aksamın o kusturacak derecedeki pis kokusu da cabası :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam dizel rahat mahat diyoruzda hakkaten benzinli + lpg çok daha az sıkıntılı bir araç. Mustafa Abi'nin dediği gibi mazot kalitesiz olunca arabanın performansı düşüyor, nedendir bilmem dizel araçların yakıt hortumları daha çabuk deforme oluyor, enjektörleri belirli periyotta temizletmek gerek, 10bin km'den bin fazla gidemiyorsun verimi çok düşüyor, traktör sesi ap ayrı zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazik Gokhan Abiye :D

Öyle bir anlatıyorsunuz ki, sanki arabistanda yaşıyorsunuz. Ya da sadrazamların bir organısınız. :D

Ben çok zengin değilim. 10-12 litre benzin parası veremem, kusura bakmayın. Reno şu anda ilk alternatifimdi. Ama elimde olsa Toyota Yaris d-4D alırdım.

Ama kısmet olmadı. Mazda 2de de yok dizel. Eee naaplım.

Artık kendimi toparladığımda ilk hedefim "C" sınıfı bir DİZEL olacak. Ama yine dizel olacak.

Az yaksın diye niye LPG ile uğraşıyorsunuz madem? Ses dedi İbram. Niye? Sanki bu mazdalar çok çok çok sessiz. Tıkırtıyı hiiiiç almıyor içeri. Renoda kır kırı alıyor. Olsun o kadar.

Ağamda kusturacak kadar kokuyor demiş. Ona da peehhh, bir gel pamıkın içini kokla da gör. Misss gibi deri.

Allah büyük, yeni araba almak kısmet olursa illa illa dizel olacak. Ayrıca ağam, motor yaptırmaya kadar elimde bir arabanın kalacağını hiç sanmıyorum.

Not: Dizel yakıtta en en en pahalısını da alsam, 3.85 lira. Zaten Ekselyumla uçuyor namıssız. Arada kaçarsa dandik mazot, olsun. Reno bu yakar.

Siz gene de 1.6 benzinli arabalarınızla 10litre yakmaya devam edin. Kral faysala para kazandırın. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Öyle bir anlatıyorsunuz ki, sanki arabistanda yaşıyorsunuz. Ya da sadrazamların bir organısınız. :D

Ben çok zengin değilim. 10-12 litre benzin parası veremem, kusura bakmayın. Reno şu anda ilk alternatifimdi. Ama elimde olsa Toyota Yaris d-4D alırdım.

Ama kısmet olmadı. Mazda 2de de yok dizel. Eee naaplım.

Artık kendimi toparladığımda ilk hedefim "C" sınıfı bir DİZEL olacak. Ama yine dizel olacak.

Az yaksın diye niye LPG ile uğraşıyorsunuz madem? Ses dedi İbram. Niye? Sanki bu mazdalar çok çok çok sessiz. Tıkırtıyı hiiiiç almıyor içeri. Renoda kır kırı alıyor. Olsun o kadar.

Ağamda kusturacak kadar kokuyor demiş. Ona da peehhh, bir gel pamıkın içini kokla da gör. Misss gibi deri.

Allah büyük, yeni araba almak kısmet olursa illa illa dizel olacak. Ayrıca ağam, motor yaptırmaya kadar elimde bir arabanın kalacağını hiç sanmıyorum.

Not: Dizel yakıtta en en en pahalısını da alsam, 3.85 lira. Zaten Ekselyumla uçuyor namıssız. Arada kaçarsa dandik mazot, olsun. Reno bu yakar.

Siz gene de 1.6 benzinli arabalarınızla 10litre yakmaya devam edin. Kral faysala para kazandırın. :D

Abi Cicim Aylarındasın daha , Bi garantin bitsin görücem seni :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

fiorino otomatikte olur :)

var arkadasimda dizel-otomatiği, içi rahattı 16" jant falan var ama ne biliyim güvenemiyor aile arabası olunca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Cicim Aylarındasın daha , Bi garantin bitsin görücem seni :P

Yok be Ediz, borç bitti mi, buna şut zaten. 5 yaşını görmeme kararını aldım artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ozellikle Mazda3 te LPG li istemiyorum. Son zamanlarda cikan problemler malum. O sebepten Mustafa'nin gonderdigi linklerden biri uymuyor. Bekliyoruz bakalim acelemiz yok ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...