Jump to content

Facelift ( 2007 - 2009 arası ) Mazda3 Sedan Dynamic AT arıyorum

Burak

Tavsiye Edilen Mesajlar

Her araba satiliktir, yeterki fiyatini bulsun :D Zaten istesem de alamam senin arabayi, hanim posta koydu beyaz araba istemem diye. Siyaha sarmis durumda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 343
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Abi yoksa arabayı matkaplatıcan mı? :D :D :D :D :D

Murat Abi'ye de buradan sevgiler, saygılar.. :D

:D :D ne gülmüştüm ya Kadir Abi söylemişti sanırım banada :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siyah kaplama yapayım geri satayım istersen :D :D

Yollarımız ayrıldı kolay kolay bir daha buluşmaz. Ben artık yeni denizlere yelken açtım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Metin kargo elime ulaştı , ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım insan içine bir gofret çikolata felan koyar :D Öyle kuru kuru belge ve OGS göndermişsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın senin yolladığında Le Cola vardı :D :D

Ben neler göndermek istedim de kargo kabul etmedi :D

Bu arada elimde 2000 km kullanılmış NGK iridyum buji var ister misin ? :D Serviste 100 TL bende sadece 75 :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün tamamen ön yargısız bir arama yaptım.

2007 - 2009 , benzinli, otomatik, 1.6 tüm araçlara baktım. İçlerinden donanım, iç mekan ve güvenlik açısından gerçekten Mazda3 kadar dolu bir araba bulamadım. Zaten sırf DSC/TCS bile ciddi bir fark yaratıyor ama gözümden kaçmış bir marka model var derseniz onu da incelerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Dün tamamen ön yargısız bir arama yaptım.

2007 - 2009 , benzinli, otomatik tüm araçlara baktım. İçlerinden donanım, iç mekan ve güvenlik açısından gerçekten Mazda3 kadar dolu bir araba bulamadım. Zaten sırf DSC/TCS bile ciddi bir fark yaratıyor ama gözümden kaçmış bir marka model var derseniz onu da incelerim :)

Völvö dicem ama pahalı ve Lüküs araçlar onlarda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...