Jump to content

Facelift ( 2007 - 2009 arası ) Mazda3 Sedan Dynamic AT arıyorum

Burak

Tavsiye Edilen Mesajlar

Burak, bu başlık altında son mesaj atan olarak seni her gördüğümde;

"Arkadaşlar, nihayet ... model bir araba aldım, burasını kilitleyebilirsiniz" gibi bir mesaj göreceğimi sanıyorum.

Ama heyhaat..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 343
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Ben de öyle olmasını umut ediyorum ama suç bende mi yoksa piyasada mı ? :D

İşin gerçeği senin konunu, Kadirin völvösüne yapılan işlerden daha merakla bekliyorum. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Abi işin gerçeği bende senin Burak Abi'nin araba almasını mı yoksa konuyu kilitlemeyimi daha çok beklediğini kestiremiyorum :)

Benim arabalarım kısa sürede çok şey gördüğü için faydalı başlıklardan oluşmakta... Kaldırırsam site çöker, haberiniz olsun. Çok üstüme geliyorsunuz şu sıralar... Özellikle völvömde tavan yaptı... Bu kadar mesajı Volvo sitesine yazsam, site kanatlanıp uçmuş olurdu çoktan :D

Şuan çok ama çok sinirliyim.. kızgınım... agresifim... avatarımdaki yüce şahsiyetin tüm yönlerini taşımaya hazır bir haldeyim... ona göre :D

doktorabenimneyimeulaaaaaandiyehaykıran Mode : ON

Kardeşim doktoraya çalışıcana msn'den Durbo Mazda3 satmaya çalışırsan olacağı bu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi işin gerçeği bende senin Burak Abi'nin araba almasını mı yoksa konuyu kilitlemeyimi daha çok beklediğini kestiremiyorum :)

Haha bunu hiç düşünmemiştim, bu konu açık kaldığı sürece acı çekiyor diyorsun yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...