Jump to content

Facelift ( 2007 - 2009 arası ) Mazda3 Sedan Dynamic AT arıyorum

Burak

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayirlisi olsun Ozden, konudan da anlasilacagi gibi gonlum Mazda3 ten yana.

Bu arada 2009 model Touringler de olur. Onlar da 2008 Dynamic ile ayni ozelliklerde diye biliyorum. Degil mi Ozden ?

patron aslına bakarsan şu anki touringlerde de sunroofu görmezsek 2008 dinamiclerden daha da dolu....o zamanlarda bir ara mid diye bişeyler de vardı....şöle yapalım...arabayı bulalım.temizse zaten güvenlik paketi vs en azından aynı olur.eski kasa comford larda abs ebd mba vardı...dsc tcs yoktu.comford olmadıkça problem yok bence...hallederiz canını sıkma...yalnıııııııızzzz sağa sola da sarkma...bana bi de bütçe ver...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 343
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Burak Abi

Accent Era otomatik dizele ne dersin? :D

Bu öneriyi dile getirdim. Neslihan sadece dönüp baktı yorum bile yapmadı :D Bir daha dillendirmemeye karar verdim :D

Ayrıca belirteyim ben araç bulana kadar size rahat yok :D Öyle konunun 2. sayfalara felan düşmesine müsade edemem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir bir arkadaşımın Opel servisi olduğunu ve alırsam kendisi ile arkadaş değil akraba olacağımı söylediğimi unuttun mu ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alana satana hayırlı olsun.Kaça satmışdın sen senin arabayı?Hiç bir yerde göremedim.

Bence Burak yeni kasa Mazda 3 al.Yeni herzaman iyidir.Bütçe ver her koldan saldıralım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konusu hiçbiryerde geçmedi Murat, Metin ile aramızda hallettik meseleyi ;)

SAğolasın Murat ama yeni kasa için bütçem yok eski kasadan devam ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hacım bende arıyorum ama piyasayı uçurmuşlar + satanların çoğu yalan beyanda bulunuyor yada aracın hatalarını gizlemeye çalışıyolar ama devir eski devir değilki gözün kapalı alasın, senin gibi istisnalar zor çıkar. Sahi Metin arabayı expertize falan soktumu evet deme düşüp bayılırım hee :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Deli olcam valla, İlan başlığı Çok Temiz Mazda3 açıklamada ; vs.vs. aracın pert kaydı vardır ancak önemli kazası yoktur. Üstelik fiyat muadillerinin çok az altında  >:(  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok abi, Metin sadece gelip aldı. Sağolsunlar hem o hem Mustafa senin sözün yeter dediler.

Ben de olanların hepsini söyledim zaten ki zaten ne var ne yok yazmıştım sitede :D

Benim de baktığım bir araba pert çıktı :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Burak yarın cevaplarsın bagajda kutu içindekiler xenon far onu söyledin ama şu kabloları sarıp kenara koyduğun ne onu çözemedim. Bide tüple ilgili bir ayardan bahsetmişsin lpg konusunda baktırmam gerekecek mi? Yaptırmam gereken herhangi bişey varmı senin tespit ettiğin ama zaman bulup yaptıramadığın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Patron sana ve Metin'e hayırlı olsun, Konuyu daha yeni gördüm vallahi :)

Hiç bilmiyordum böyle bir münasebet olacağını, Metin naptı arabasını peki?

Uyarmı bilmiyorum ama Ford lafı geçmiş, Bu yer çocukluk arkadaşımın bir kolaylık sağlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-model-ford-focus-1-6-hb-collection-triptronic-vites-57649482/detay/?

Kadir'i Völvö sahibi yaptım Şahsi fikrim sana da bir S60 T5 yakışacağı Burak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bizde "arkadaşımın" sözü senettir. :)

Olmasaydı ayıp olurdu Mustafam, dikkat edersen yaparsa şaşarım dedim ;) Burdada birbirimize madik atarsak ölelim daha iyi yani ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak yarın cevaplarsın bagajda kutu içindekiler xenon far onu söyledin ama şu kabloları sarıp kenara koyduğun ne onu çözemedim. Bide tüple ilgili bir ayardan bahsetmişsin lpg konusunda baktırmam gerekecek mi? Yaptırmam gereken herhangi bişey varmı senin tespit ettiğin ama zaman bulup yaptıramadığın :)

Metin, ön tampon değiştiği için ön park sensörleri açığa çıkmıştı ( sensörlerden ikisi kırıldığı için de geri taktırmadım ) sanırım onun kabloları onlar.

Ayar konusunda da Emre ile montajı yapan ustaya gidip ayarını yaptırmış hatta o arada maf sensörünü de değiştirtmiştik maf ile ilgili bir hata verdiği için. LPG de de bir problem yok anlayacağın ;)

Onun dışında da birşey gelmiyor aklıma.  Bir tek söylemeyi unuttuğum, en son şanzıman yağının değişimine gittiğimde balataları da değiştirecektim, Cem en az 3000 km daha gideceğini boşu boşuna masraf yapmamamı söyleyince  onu erteledim o kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Patron sana ve Metin'e hayırlı olsun, Konuyu daha yeni gördüm vallahi :)

Hiç bilmiyordum böyle bir münasebet olacağını, Metin naptı arabasını peki?

Uyarmı bilmiyorum ama Ford lafı geçmiş, Bu yer çocukluk arkadaşımın bir kolaylık sağlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-model-ford-focus-1-6-hb-collection-triptronic-vites-57649482/detay/?

Kadir'i Völvö sahibi yaptım Şahsi fikrim sana da bir S60 T5 yakışacağı Burak :D

Ediz şimdilik acele etmiyorum ilk tercihim Mazda3 Dynamic, Ford baktım ama Ghia veya Titanium deyince fiyat 30'un üzerine çıkıyor. Şimdilik Mazda3'te ısrar etmeye çalışıyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...