Jump to content

Facelift ( 2007 - 2009 arası ) Mazda3 Sedan Dynamic AT arıyorum

Burak

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 343
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Ne arıyorsun

Murat Abi bende araba arıyorum banada bulsana bir şeyler....

Eskişehirdeki araba yaramaz abi :D Ona baktırdı Burak Abi...

Benim arabayı satayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

NOT: Ben Kadir :D

Yönetim uyuma, foruma sahip çık.

Forum kurallarına göre bir başkasının hesabından siteye mesaj atmak, sorgusuz sualsiz ve süresiz banlanma sebebidir. Atın şu völvöcü ajanı siteden :D

P.S.: Burak, Allah senden razı olsun :) Uzun bir aradan sonra Vavi'yi tekrar kullandım bu akşam. O önceki halinden daha iyiydi arabanın durumu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aramızda az bir fark oluştu :D Olmaz...

Arabayı çizmişsin, sticker yapıştırmışsın, içinde sigara içiyorsun...

Düş biraz anlaşırız :D

Hem sen kaça almıştın arabayı, ne zaman ve kimden almıştın :D  :D :D :D ve ne "şartlarda" :D

NOT: Ben Kadir :D

Bir kere benim araba daha donanımlı  :D  .Km 20 küsür.Araba fiyatları aldı başını gidiyor.0 almaya kalksan 52 bin.İndirimle 48 diyelim.Ben arabayı aldığımda 40 bine kampanya yapmışlardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Amin... ama pişman olmamak elde değil... sen kalk tıkır tıkır çalışan Full Mazda 6yı bedavaya ver... Bayramüstü arabasız kal... Sattığın adamlar nanik nanik yapsın... Elini attığın arabaların birisi dağa kaçmış, öteki uçurumdan atlamış, beriki kezzap içmiş olsun...

Çok üzülüyorum senin adına çooookkkk :D

son sözüm....

era era , era era :D

Kadir sana satmadı diye kıllık yapıyosun anladım Vavi benim oldu diye kıskanıyosun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun Burak abi makyajlı olmayanların jantları daha güzel bence haberin olsun :)

Ben nedense makyajlılarınkini daha çok seviyorum :)

Bu arada bu Mazda3 lerin ilanları azaldı :D Millet bayram ağzı arabasız kalmıyalım diye düşünüyor sanırım.

Benim de umudum yılsonu kampanyaları neticesinde uygun bir araç bulabilmek ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ahlaksiz teklif :)

Yooo, fazlasıyla ahlaklı. :)

100km.'de 4, bilemedin 5 litre mazot sarfiyatı. Bukalemunlardan bile hızlı geçiş. daaa ne olsun? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Ne var yani? Adam ucuz olsa alabileceğini mi demek istiyor? Bu anlam mı çıkıyor bu sözünden? Onu mu kastediyor ve tehdit ediyorsunuz?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...