Jump to content

Bakım Kampanyası Hakkında

Guest premirek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar ben ekim ayında mazda 3 dizel almıştım. bu ay içerisinde bakım hediyesi veriyorlar. bu durum ben ve benim gibi ekim ayında alanlara haksızlık değil mi? yetkililerle görüşsek bu sorun çözülebilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pek haksızlık değil. Ben de vergi indiriminde aldım aracı. Sonra alanların çoğu haksız durumda o zaman.

Mazda iki senedir Nisan veya Mayıs aylarında bahar kampanyası düzenliyor ve %20 indirimli bakım sunuyor. Bu kampanyayı takip edebilirsiniz.

Hayırlı olsun bu arada yeni aracınız. Tabi yine de şansınızı deneyin. Aldığınız yer veya Mazda iletişim hattı ile görüşüp siz de bu kampanyadan yararlanmak istediğinizi belirtin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin ilk 10 bin bakımı gelinceye kadar servis kampanyası kesin çıkar zaten mazda da bu arada yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah. BU arada bende de 2011 sedan mazda 3 dizel var. 18 binde 20 bin bakımı yakaştır bende takip ediyorum kampanyaları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler. mazda iletişim hattına ulaştım  isteğimi genel müdürlüğe iletiler bir kaç gün içerisinde yanıt vereceklermiş. m3 dizelin bakım peryodlarıda değişik. 10000 yağ, 20000 yağ filtrelervb. bakımdan anladığım doğru mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arkadaşlar biraz önce telefonuma gelen mesajda,  Mazda Antalya servisi Mepaz mart ayı boyunca ücretsiz chack-up,  beraberinde işçilik ve yedek parça da %10 inidirim taahütünde bulunarak bir kampanya başlattığını bildirmektedir, Antalya'da vede yakın illlerdeki Mazda kullanıcıalarının bilgisine sunulur.

Randevu  : 0.242.340.22.37  ve  38

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...