Jump to content

Mazda 6 mı Üzülerek Satıyorum fikirlerinizi bekliyorum

focus1978

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim biraderdir o bana sordu ne yazayım diye bende vaktim fazla olmadığından dolayı benim yerime sen yaz dedim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç çok emek görmüş.. Ama takdir edersinki aracı satarken bunların parasını çok fazla fiyata koyamazsın ona göre piyasanın biraz üstünde bir fiyat belirleyebilirsin.

piyasasına baktım bişey anlamadım 22 yazanda var 30 yazanda var.benim biraderde 27.750 yazmış fiyat uygunmudur sizce
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracını eklentisiz düşün km. model kaporta vs. durumuna göre bir fiyat biç. Daha sonrada yapılan eklentilerin fiyatlarını çıkar onlarada bir fiyat biç sonrada genel olarak araca bir fiyat biç :)

eklentilere bakarsanız dünya para.değişen ve boyayı göz önüne alıp değerlendirirsek 27.500 iyi gibi sanki.mutlaka daha fazla eder fakat dengeli olmak gerek diye düşünüyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim satış rakamım baz olur mu bilmiyorum zira bizimki arkadaş alışverişi idi. Metin ben araba arıyorum dedi ben de istersen satarım dedim. Piyasadaki rakamları hiç dikkate almadan kendi aklımdan geçeni söyledim o söyledi ortada bir yerde buluştuk. Yüksek veya düşük onu bilmiyorum ve çok da umurumda değil ben şahsen memnunum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Benim satış rakamım baz olur mu bilmiyorum zira bizimki arkadaş alışverişi idi. Metin ben araba arıyorum dedi ben de istersen satarım dedim. Piyasadaki rakamları hiç dikkate almadan kendi aklımdan geçeni söyledim o söyledi ortada bir yerde buluştuk. Yüksek veya düşük onu bilmiyorum ve çok da umurumda değil ben şahsen memnunum :)

Kadir bencede benim aldığım rakamı baz kabul etme. Burak'ın arabasının ne kadar düzgün olduğunu geçmişini benden iyi biliyosun. Benim 2. mazda 6 aracım ve ilk aldığım beyazın rakamınıda biliyosundur. Ben olsam daha makul bi seviyede fiyat verirdim çünkü 2006 model triptronik vites 5 ileri araçlara yakın fiyatı...

Burak bende memnunum aldığım fiyattan Kadir alamadı senin arabayı pürüzlük yapıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Benim eski arabanın üzerine 18 jant spor yay taktım 4 resimle aracı sattım zarar etmedim kar  etmedim bence aracını orjinal haline çevir öyle satmayı dene böyle çok zorlanırsın :) Zaten bende dahil kullanıncaya kadar ön yargılı davranıyoruz heleki bu kadar ilave edilmiş bi Mazda 6 epey ağır gider :)

Edit : Yeterli süre geçtiğinden konu kilitlenmiştir. Güncellenmesi istendiğinde tekrar aktif hale getirilecektir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...