Jump to content

Mazda 3 Jant Boyama Hakkında

Şenol Muş
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tanesi 35-50 arası değişiyor, 4 lü setler var 120-140 TL arası

1 m2 alana 0.2 mm kalınlıkta bir plasti-dip uygulaması için yaklaşık 150 gr , plastik folyo denilen başka bir tipinde de 300ml gerektiği yazıyor . Her tüp 400 ml civarında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Mazda3 2016 model aracım 18lik jantlarımın daha serseri gözükmesi için şuan 2017 mazda6 da olan koyu gri rengine yakın olan boyasından yaptırmayı düşünüyorum. Boyanın kodunu bir yerden bulup marshall dan boya yaptırmak istiyorum. Yardımcı olmak için mazda6 nın Jantının Boya kodunu bilen var mı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

izmir'de yaptırmak istiyen olursa yardımcı olurum sadece jant ve aracın bir takım malzemelerini karbon kaplayan bir arkadaşım var ben ona yaptırdım 3 gün sürdü ve aracınız için uygun jant ve lastik bulmanız lazım maalesef bana 600 tl mal oldu ama bence değdi.

IMG_2521.JPG

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 saat önce, Çağlar Bayur :

su ile kaplama mı yaptı? folyo mu? renk neifsimiş

Hayır komple boyandı çok temiz bir iş oldu gerçekten 

thumbnail_B6350BAF-A802-4EF6-BEEB-4C2EB8628136.jpg

20 saat önce, Canuck :

Zamanin varsa kendin spray boya ile boyayabilirsin. Cok zor bir islem degil.  

IMG_1886.JPG

jant boyamak o kadar kolay bir iş değil sprey boyayla boyamak uzun ömürlü olmuyor maalesef ben kendim boyadım bir kere oradan biliyorum ama siz lastiğin üzerinden sprey boyayla yaparım derseniz o sizin bileceğiniz birşey ben bu konularda biraz hasta olduğum için yapılan olayın düzgün ve ömürlü olması benim için önemli ayrıca bu 600 tl içinde çelik siboplar jant sökme takma ve balans dahil.

kadirgündüz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21.09.2018 at 20:23, Çağlar Bayur :

carbon kaplayan deyince kapladı sandım.

o paraya 18 inç jantın belki 1 tanesini kaplarlar :D  araçtaki iç kısım yada kaporta kısmında bulunan parçaları karbon kaplıyor jantları boyuyor ama kusursuz  nefis her seferinde helal olsun diyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
21.09.2018 at 16:08, kadirgündüz :

Hayır komple boyandı çok temiz bir iş oldu gerçekten 

thumbnail_B6350BAF-A802-4EF6-BEEB-4C2EB8628136.jpg

jant boyamak o kadar kolay bir iş değil sprey boyayla boyamak uzun ömürlü olmuyor maalesef ben kendim boyadım bir kere oradan biliyorum ama siz lastiğin üzerinden sprey boyayla yaparım derseniz o sizin bileceğiniz birşey ben bu konularda biraz hasta olduğum için yapılan olayın düzgün ve ömürlü olması benim için önemli ayrıca bu 600 tl içinde çelik siboplar jant sökme takma ve balans dahil.

Güzel olmuş.Bende İzmir de oturuyorum.Nerede yaptırdınız?Telefon ve adresini verirseniz bir görüşme yapmak istiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
28.02.2019 at 22:28, lvntsny :

Güzel olmuş.Bende İzmir de oturuyorum.Nerede yaptırdınız?Telefon ve adresini verirseniz bir görüşme yapmak istiyorum.

kusura bakmayın ben numarayı arayıp yazıcaktım unuttum şimdi aklıma geldi yeri otokent ten gedize giderken solda sokak içinde kalıyor bizim siyah bir mazdası olan arkadaşım verdi numaramı diyin onun jantları boyamıştınız ona göre hatırlar yardımcı olur 

05459624229 uğur 

yanlız şunu hatırlatayım siz kendinize 4 adet jant bulmanız lazım yada aracınızı takoza almanız lazım jantları lastikten ayırıp teslim etmeniz gerekiyor bilginiz olsun. sadece boyama için 450 yl ister ben kendim lastik sökme takma sibop ve harici 4 adet jantlastik kiralama fiyatlarınıda üzerine koyup 600 tl mal ettim. :D  jantları boyama verdikten sonra 4 gün içinde ancak biter bu arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, kadirgündüz :

kusura bakmayın ben numarayı arayıp yazıcaktım unuttum şimdi aklıma geldi yeri otokent ten gedize giderken solda sokak içinde kalıyor bizim siyah bir mazdası olan arkadaşım verdi numaramı diyin onun jantları boyamıştınız ona göre hatırlar yardımcı olur 

05459624229 uğur 

yanlız şunu hatırlatayım siz kendinize 4 adet jant bulmanız lazım yada aracınızı takoza almanız lazım jantları lastikten ayırıp teslim etmeniz gerekiyor bilginiz olsun. sadece boyama için 450 yl ister ben kendim lastik sökme takma sibop ve harici 4 adet jantlastik kiralama fiyatlarınıda üzerine koyup 600 tl mal ettim. :D  jantları boyama verdikten sonra 4 gün içinde ancak biter bu arada.

Teşekkür ederim.Ben aynı bölgede yanlış hatırlamıyorsam Michelin lastikleri satan bir yer ile konuşmuştum.Jantların tornaya gitmesi çelik sibop takılmas,ı iş bitene kadar geçici  lastik takılması dahil 700 tl dediler.Torna olmazsa 600 tl demişlerdi.bu arada 16 janta dönmek gibi bir düşüncem var.onun için beklemedeyim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...