Jump to content

Mazda Kış Servis Kampanyası 21 Kasım - 05 Aralık 2011

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Az önce servise gidip kampanyadaki koltuk ısıtma hakkında bilgi aldım daha doğrusu almaya çalıştım. Bırakın koltuk ısıtmayı, kampanyadan haberleri yok. Neyse kampanyanın varlığını öğrendikten sonra koltuk ısıtma hakkında bilgi almaya çalıştım. Uzun uğraşlar, görüşmeler bir kaç telefon görüşmesinden sonra;

tek koltuk fiatı 282 TL

işçilik yaklaşık 2.5 saat, 150 TL,

çift koltuk için de yaklaşık 600- 700 gibi bir rakam çıkıyor.

Dolayısı ile bu girişimden de vazgeçmiş bulunmaktayım.

Sileceklere ihtiyacım vardı, daha 6  ayda eskidiler. Bir de bagaj havuzu alırım olur biter.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 83
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

8

• volkanstars

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Az önce servise gidip kampanyadaki koltuk ısıtma hakkında bilgi aldım daha doğrusu almaya çalıştım. Bırakın koltuk ısıtmayı, kampanyadan haberleri yok. Neyse kampanyanın varlığını öğrendikten sonra koltuk ısıtma hakkında bilgi almaya çalıştım. Uzun uğraşlar, görüşmeler bir kaç telefon görüşmesinden sonra;

tek koltuk fiatı 282 TL

işçilik yaklaşık 2.5 saat, 150 TL,

çift koltuk için de yaklaşık 600- 700 gibi bir rakam çıkıyor.

Dolayısı ile bu girişimden de vazgeçmiş bulunmaktayım.

Sileceklere ihtiyacım vardı, daha 6  ayda eskidiler. Bir de bagaj havuzu alırım olur biter.

Hangi servi haberi olmayan ?

İki koltuk için fiyat yüksek oluyor. Cumartesi bende servise gideceğim yine de sorarım. Bakarsın iki koltuk için derler hemen tak derim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce servise gidip kampanyadaki koltuk ısıtma hakkında bilgi aldım daha doğrusu almaya çalıştım. Bırakın koltuk ısıtmayı, kampanyadan haberleri yok.

Cem Binici duymasın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu çarşamba aracımı 30bin bakımı için adana mıçı otomotive götürdüm.320 lira fiyat verdiler.po yağ kullanacaklarmış üstelik,niye dexialla değil diye sorduumda müşteri isterse koyuyoruz gibi ilginç bi cevap geldi.kampanyayı niçin uygulamadıklarını sorduğumda cevap veremediler.ben de kızıp kalsın yaptırmıyorum dedim.sonra müdürün araya girmesiyle dexialla kullanılıp 260 liraya bakım yapıldı.bakım işçiliği gayet iyi ve özenliydi.ancak öncesinde yaşananlar tek kelimeyle rezaletti.servis mantalitesini düzeltmedikçe mazdanın TRde işi zor olur.yazık bu kaliteye böyle servisler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu çarşamba aracımı 30bin bakımı için adana mıçı otomotive götürdüm.320 lira fiyat verdiler.po yağ kullanacaklarmış üstelik,niye dexialla değil diye sorduumda müşteri isterse koyuyoruz gibi ilginç bi cevap geldi.kampanyayı niçin uygulamadıklarını sorduğumda cevap veremediler.ben de kızıp kalsın yaptırmıyorum dedim.sonra müdürün araya girmesiyle dexialla kullanılıp 260 liraya bakım yapıldı.bakım işçiliği gayet iyi ve özenliydi.ancak öncesinde yaşananlar tek kelimeyle rezaletti.servis mantalitesini düzeltmedikçe mazdanın TRde işi zor olur.yazık bu kaliteye böyle servisler

Mazda kampanya yapıyor ama bazı servisler bihaber.. Hey Allah'ım yaa..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sormayın, çoğu bilgiyi buradan öğreniyorum zaten. Pek yazamıyorum ama çoğu paylaşımı takip edip bişeyler kapmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi; forumun faydaları :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama bulması zor. Bir önceki yaz kampanyasında önceden bize bilgi vermişler biz de kampanya öncesinde ana sayfadan duyurmuştuk ama bu sefer unuttular sanırım. Ben şahsen gelen broşür ile haberdar oldum da ondan sonra konu açtık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende aracımı İzmir Yeni Otomotiv'e ücretsiz 1000 km bakımına götürdüm.Gitmişken aksesuar fiyatlarını sordum indirimden haberleri var fakat fiyatlar çok pahalı.Sadece bagaj havuzu aldım 98.49 tl ye.

Krom egzoz uzatması 118 TL+işçilik=150-170 arası  + ellerinde yokmuş siparişle gelcekmiş.

Paçalık(Çamuru engellesin diye-siyah boyasız)4 tekerleğe 160 tl+işçilik=250 civarı

eğer paçalığı aracın rengine boyarlarsa boya ücreti+yine boya işçiliği 300-320 civarı

krom kapı kolu sordum mazdanın orjinalinde yok dışardan temin edersiniz dediler.

ışıklı aydınlatma malzeme artı işçilik 200 lirayı geçer dediler

şunu söylemeliyim işçilik güzeldir,kullanılan malzeme iyidir bunlara bişey demiyorum ama

aksesuar fiyatları ve işçiliği çok pahalı.

İzmir içinden başka yerlere bakacağım aksesuarlar için. 3. sanayide arkadaşımın arkadaşı mazda yedek parça aksesuar yerinde çalışıyormuş hafta içi oraya gideceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oem (Orjinal) aksesuar daha iyidir tabii ancak paçalığı dışarıdaki aksesuarcılardan da alabilirsiniz, boyaması 20-30 lira tutar paçalıkta olsun 20 lira..

Birde şöyle bir durum var, servis tarafından takılan parçalar servisin işçiliği ile olduğu için herhangi bir usta hatası olursa gereken düzeltme yapılır ancak diğerlerinde malesef bu olasılık çok düşük (kapı aydınlatması, multimedia vb)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende aracımı İzmir Yeni Otomotiv'e ücretsiz 1000 km bakımına götürdüm.Gitmişken aksesuar fiyatlarını sordum indirimden haberleri var fakat fiyatlar çok pahalı.Sadece bagaj havuzu aldım 98.49 tl ye.

Krom egzoz uzatması 118 TL+işçilik=150-170 arası  + ellerinde yokmuş siparişle gelcekmiş.

Paçalık(Çamuru engellesin diye-siyah boyasız)4 tekerleğe 160 tl+işçilik=250 civarı

eğer paçalığı aracın rengine boyarlarsa boya ücreti+yine boya işçiliği 300-320 civarı

krom kapı kolu sordum mazdanın orjinalinde yok dışardan temin edersiniz dediler.

şunu söylemeliyim işçilik güzeldir,kullanılan malzeme iyidir bunlara bişey demiyorum ama

İzmir içinden başka yerlere bakacağım aksesuarlar için. 3. sanayide arkadaşımın arkadaşı mazda yedek parça aksesuar yerinde çalışıyormuş hafta içi oraya gideceğim.

Dışarıdan bulduğunuz ürünleri ve fiyatlarını paylaşırsanız ileride yaptırmayı düşünen arkadaşlar için yardımcı olabilir. Şimdiden kolay gelsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işçilik pahalı fiyat vermişler evet.

Mesela krom egsoz uzaktasını kendiniz takabilirsiniz. Yandan vidalı çok basit bir şey. Onun için 150 -170 arası vermek manasız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Forumdan takip etmesek haberimiz olmayacak.

Bu nasıl iştir anlamıyorum.

Daha kampanya başlamadan 1 gün önce cep telefonuma bilgilendirme için sms geldi Mazda Haldız'dan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu nasıl iştir anlamıyorum.

Daha kampanya başlamadan 1 gün önce cep telefonuma bilgilendirme için sms geldi Mazda Haldız'dan.

Ne geçen kampanyada ne de bu kampanyada geldi. Ancak forumdan öğrenebiliyorum bu durumları. Bakım zamanı da geldiği için bugün gidip yaptırdım hemen.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...