Jump to content

Mazda3 Ön Konsolda Çatlama

tuğrul gündoğan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Haftasonu aracı çorlu servise götürdüm. İlgilenen arkadaş torpidonun fotoğraflarını çekip merkeze göndereceklerini söyledi, Merkezden cevap gelince size bilgi veririm dedi.

Büyük ihtimalle merkezden bana kullanıcı hatası kaynaklı diye dönüş yapılır. Bu konuda şikayeti olan arkadaşlar servise götürüp raporlatsınlar. En azından şikayetler artınca belki bişeyler yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar herkese merhabalar. Bu çatlaklarla ilgili bende epeyce araştırma yapmıştım. Pahalı fiyatlar, sorunlu çözümler falan derken artık Mazda3 pedi almaya karar verdim. Ürün yaklaşık 30 günde elime geldi. Birebir araçlarımıza uygun konsol kesimi yapmışlar ve gayette şık duruyor. Hem konsolun çatlaklarını kapattı hemde kalan ömrümünü daha çok uzatıcak. Ve eminim sizlerden de bu ürünü alıcak arkadaşlar çıkacak. Ayrıca güneşe karşı araç kullanışında ön cama hiç bir yansıma yapmıyor çok ferah bir cam ile yolculuk ediyorsunuz.

Ürünü satın aldığım link: https://www.aliexpress.com/item/Car-dashboard-covers-mat-for-Old-MAZDA-3-2003-to-2009-Left-hand-drive-dashmat-pad/32670681892.html?spm=2114.13010608.0.83.CfDq9R

UT8lB1fXIJaXXagOFbXn.jpg

UT8SwWiXFJXXXagOFbXy.jpg

UT8U0qiXGRXXXagOFbXP.jpg

UT8usWgXT4XXXagOFbX6.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
27.08.2016 at 19:35, vettar86 :

Hocam maalesef foto bu.

IMG_20160827_193032.jpg

26.09.2016 at 10:39, vettar86 :

Haftasonu aracı çorlu servise götürdüm. İlgilenen arkadaş torpidonun fotoğraflarını çekip merkeze göndereceklerini söyledi, Merkezden cevap gelince size bilgi veririm dedi.

Büyük ihtimalle merkezden bana kullanıcı hatası kaynaklı diye dönüş yapılır. Bu konuda şikayeti olan arkadaşlar servise götürüp raporlatsınlar. En azından şikayetler artınca belki bişeyler yapılabilir.

Herkese Merhabalar,

Aracımın torpido (ön göğüs) sorununu yenisiyle değiştirerek çözdük. Servis fotoları merkeze gönderdikten sonra çok kısa sürede merkezden dönüş yapıldı. Aracımın garantisi dolmasına rağmen müşteri memnuniyeti iyi niyet indirimi yapacaklarını ve oranın %75 indirim olacağını ilettiler. İlk etapta hatanın benden kaynaklı olmadığını ve torpido masrafının tamamen kendilerine ait olmasını istedim. Buna ceap vermeleri yaklaşık 10 günü buldu ve nihai kararlarının %75 indirim yapılacağını bildirdiler. Torpido ve işçilik toplam 4 bin lira tutuyordu, indirimle 1040 liraya mal oldu. İnşallah bu torpidoda böyle birşey yaşamam.

Bu sorunu yaşayanlar varsa servislere danışabilirler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.09.2016 at 00:54, musa-kağan :

burası türkiye sallamazlar. 1 haftadır araştırıyorum çözüm bulamadım o kadar araba içinde denk geldi .

7 dakika önce, vettar86 :

Herkese Merhabalar,

Aracımın torpido (ön göğüs) sorununu yenisiyle değiştirerek çözdük. Servis fotoları merkeze gönderdikten sonra çok kısa sürede merkezden dönüş yapıldı. Aracımın garantisi dolmasına rağmen müşteri memnuniyeti iyi niyet indirimi yapacaklarını ve oranın %75 indirim olacağını ilettiler. İlk etapta hatanın benden kaynaklı olmadığını ve torpido masrafının tamamen kendilerine ait olmasını istedim. Buna ceap vermeleri yaklaşık 10 günü buldu ve nihai kararlarının %75 indirim yapılacağını bildirdiler. Torpido ve işçilik toplam 4 bin lira tutuyordu, indirimle 1040 liraya mal oldu. İnşallah bu torpidoda böyle birşey yaşamam.

Bu sorunu yaşayanlar varsa servislere danışabilirler.

Geçmiş olsun, sizin adınıza halledebilmiş olmanıza sevindim.

Mazda'yı bu konuda beğeniyor ve taktir ediyorum. Forumda benzer durumlara bayağı bir denk geldim. Garantisi bittiği halde, iyi niyet garantisi veya müşteri memnuniyeti doğrultusunda halledilen bir çok sorun yeri geldi paylaşıldı burada. 

Benimde 105 bin km'de garantisi biten aracımda baskı balata sorunum olmuştu. İyi niyet garantisi için bayağı bir cebelleşmişti servisim. Akabinde merkezden olumsuz yanıt gelmesine rağmen, iyi bir iskonto ile sanayi fiyatına halletmişlerdi sorunumu.

İşin özü Mazda'da doğru departmana-kişiye sorununuzu ilettiğinizde, er yada geç sonuç alabiliyorsunuz. Satış sonrası müşteri memnuniyeti hususuna, oldukça iyi özen gösterdiklerini düşünüyorum.

Tekrar geçmiş olsun. Umarım bu son yaşadığınız sıkıntı olur..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• msuleme
      Yazan: msuleme
      Merhaba arkadaşlar, 
      Dün fark ettim, torpido kapağını açınca kapağı el ile desteklemezsem yere düşer gibi son hızla gibi açılıyor. İncelemeye çalıştım normalde fren mi var, kayış üstünde mi hareket ediyor anlayamadım. Çözüm için önerisi olan var mı? 
      Teşekkürler 
    • Dennis1250
      Yazan: Dennis1250
      Herkese merhabalar .
      Mazda 3 2005 sedan model arabamiza uzaktan calistirma (start stop button) sistemi baglayacagiz .destege ihtiyacim var .mazda 3 2005 kontak calistirma kablolarinin hangisinin 
      Kontak 1 ,kontak 2 ,acc vs oldugunu nasil anlayacagiz ?orjinal renk acilimlari warmidir ?
      Simdiden cook tesekkurler
    • muhammet_cubuk
      Yazan: muhammet_cubuk
      Selamun aleykum. Aracimin teyp ustunde bulunan ekran zaman cogu zaman calismiyor. Bazen kontagi on konumuna getirdigimde aciliyor fakat marsa bastigimda geri gidiyor ekranda isik yaniyor. Klima calisiyor fakat muzik calmiyor. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler.
    • mst1934
      Yazan: mst1934
      Merhaba
      2004 Mazda 3 sedan aracımın sağ arka kapı cam açma düğmesi arızalandı. İnternette ve AliExpress gibi sitelerde bulamadım. Onarımı yapılıyor mu ? Daha önceden bu sorunu yaşayıp çözüm bulan varsa yardımını rica ederim. İsmim mesut yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• muhammet_cubuk
      Yazan: muhammet_cubuk
      Selamun aleykum. Aracim 1. Nesil mazda 3. Araci kumandadan kilitledigimde pesimden kapilar geri aciliyor. Ancak kumanda sinyal mesafesinden cikinca otomatik kilitleniyor ama biri kapiyi acip kapamazsa tabi. Aracin yanina yaklastigimda tekrar aciliyor surekli acma sinyali gonderiyor. Yedek kumanda ise sinyal gondermesine ragmen hic calistirmiyor. Kodlamayi denedim fakat arac moda da girmiyor. Kumanda pilini cikartip kapilari anahtarla kilitledigimde acilma olmuyor.  Sorun ne olabilir. Cozumu nedir saygilar

• Yeni Oluştur...