Jump to content

Beka Mazda ( Florya ) Hakkında Şikayet

hi_man
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracın boyanmış parçalarının mikronu normallerin çok üstünde oldugu tespit edildikten (eski metalik boya üstüne direk boya  atılmış sanırım)  sonra en azından aracı kullanırken boya atmaları ve çatlamaları olacağından  parçalar degiştirilmek zorunda kalındı

Çünkü araba bu şekilde kesinlikle kullanılamaz olduğu bildirildiği için Arabamın yanlış boyanmış tüm parçaları malesef yine aynı servis tarafından Mazda genel merkezin bilgisi ve yaptırımı ile tüm parça ve boya masrafları ücretsiz olarak sökülerek yeni parçalar takılmak suretiyle yeniden boyanmıştır.

Bütün bu durumların üstüne zorunluluktan aracımın bütün ön gögüs parçaları malesef degişim görmüştür. Aracımın ön gövdesi komple boyalıdır sizce bu arabayı kime satabilirim satsam bile kaça kim alır

Söyleyeyim bu araç artık biniciye satılamaz araba simsarları şuan 8500 km de olan bu aracıma 28000-29000 Tl belki verip arkana bile bakmadan git derler. Paramızla rezil olduk anlayacağınız. Hala kimse magduriyetimi giderme adına bi adım atmamıştır. Hem Mazda Merkez Hem Allianz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 133
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• okkko

11

• hi_man

51

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu ve bunun gibi durumlar beni mazda almaktan soğutuyor. Merkezin bayilere bir an önce çeki düzen vermesi gerekiyor. Yemin ediyorum sadece servis sorunları nedeniyle bir dahaki aracım mazda almamayı düşünüyorum. Ben herkeze reklam yapayım, defalarca mazda araç sattırayım ama servis ile ilgili sorunlar yaşayayım.

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim Ömer bey

Abimin aracıda mazda ve 2 arkadaşımda tavsiyelerimle mazda almıştı Ancak bu durumlardan sonra dünyada bu kadar ödül almış bir markanın Türkiyemizde neden hep geriye gittiğini malesef büyük kayıplar yaşayarak anlamaktayız.

Tüm bu olanlardan sonra hala böyle servislerin revize edilmemesi Mazda merkezin yönetiminde büyük bir zaafiyet olduğunuda açıkça ortaya koymaktadır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Semavi kardeşim olay zaten hukukta bu konunun gerekirse 10 yıl takipçisi olucam kolay para kazanmıyoruzki böyle zararları sineye çekelim

İşin ilginç yanı olay hukukta oldugu için dosya Allianz ta hukuk kısmında ondan dolayı servise ödeme yapmamışlar. Bundan dolayı bukadar zararı sanki ben yapmışım gibi Mazda Beka (Florya) Allianz firmasından alamadıgı parayı benden istedi. Pişkinlige bakın bide beni icraya vermişler Bukadarıda olurmu sizce

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda da yönetim yokki zaafiyet olsun..Beka mazda da ben de entersan şeyler yaşadım ve paylaştım forumda..kapısının önünden dahi geçilmemesi gereken bir tamirhane :( orası ne yazıkki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Semavi kardeşim olay zaten hukukta bu konunun gerekirse 10 yıl takipçisi olucam kolay para kazanmıyoruzki böyle zararları sineye çekelim

İşin ilginç yanı olay hukukta oldugu için dosya Allianz ta hukuk kısmında ondan dolayı servise ödeme yapmamışlar. Bundan dolayı bukadar zararı sanki ben yapmışım gibi Mazda Beka (Florya) Allianz firmasından alamadıgı parayı benden istedi. Pişkinlige bakın bide beni icraya vermişler Bukadarıda olurmu sizce

Sigorta firması ile sizin hukuksal durumunuz farklı gibi, Sigorta firması fazladan yapılan boya işine itiraz edecektir, siz ise aracınızın 2. el değer kaybından şikayetçi olacaksınız gibi...

Diyelim ki bayi sizinle uzlaşmaya yanaşmadı, mahkemelik oldunuz, sizde 2. eldeki zararınızın tespiti için bilirkişi talebinde bulundunuz... Parçaların sökülüp tekrar boyandığını bilirkişi raporunda belirtti diyelim, bunun sebep olduğu 2. el piyasadaki değer kaybındanda bahsetmesi gerekli,  umarım lehinizde güzel bir rapor hazırlar bilir kişi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her şey ortada Zaten suç sabit Allianz Mazdaya suçu atıyo Mazdada müşteri memnuniyeti adına yaptım diyo Vay be ne müşteri memnuniyetiymiş.

Bu arada olay olduktan sonra Mazda Beka (Florya) servis müdürü ve müdür yardcısı ile boyacısı işten çıkartılmıştır. Demekki suç kabul eddilmiştir ama en önemlisi benim ugramış oldugum maddi zarar giderilmemiştir. Şuç benim şahsıma karşı yapılmıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eve icra mahkemesinden kağıt geldi gittim itiraz ettim doğal olarak Allianz Firmasını aradım dediler mahkemeye suna bilmeniz icin  size bi belge göndericez Yazı adresime geldi aynen söyle yazıyor

8 icra müdürlügü mahkemesine Mazda Beka tarafından istenmis olan tutar Allianz firması olarak tarafımıza fatura edilmiştir Ancak dosya hukuk aşmasında olduğundan tahkim komisyonunca durum karara baglanması ile ilgili servise ödeme tarafımızdan yapılacaktır.

Yani borç benim olmadıgını allianz firmasının oldugu açıkça gôrülmesine ragmen bukadarıda gerçekten ayıptır. Konu hakkında Mazda merkezden Mertkan bey ile görüşerek bolgi vermeme rağmen yok kesinlikle öyle bir şey yapamazlar demesine rağmen Mazda Beka (Florya) itirazıma itiraz ederek elinde aracı teslim aldığımda ne bir senede nede herhangibi bir fatura evraka imza atmamış olmama rağmen Mazda merkezin bilgisi dahilinde üCretsiz olarak aracımın durumunu iyilestirmek adına yapılmış ücretsiz işlemler sonucu 0 TL olarak ucret gözüken servis bakım formunu delil olarak sunacak kadar halsiyetsizlerdir. Bu belgenin hiçbir işe yaramayacağı aşikar oldugu belli olmasına ragmen yapmış oldukları hic bir iş ahlakına ve müşteri memnuniyetine sığmamaktadır.

İlk duruşmada Aracımın kasko poliçesini poliçe makbuzunu ve Allianz dan almış oldugum yazıyı sunmam ile beraber Mazda Bekanın avukatı bu ücret periyodik bakım masrafı diye itiraz etmistir. Avukata konuyu bile bilmiyorsun faturayı aç ta bak daha ne oldugunu bilmiyosun bide burda karşımda duruyorsun dememle beraber itirazını sürdürmüş ve bakım ücreti oldugunu savunmuştur. Mahkemede sundugum belgeler karşısında davacı Mazda Bekanın karşı bir savunma yapması için bir ay sonraya ertelenmiştir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktın anlamıyorlar derdini burda , Avrupa Merkeze de bi anlat, onlarda tınmaz ise Takashi San'a yazdır Caponca,  4 ayını değil 44 yılını vermiş Mazda'ya,  o dinler sanırım...

"Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz" ( No Smoke Without Fire)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktın anlamıyorlar derdini burda , Avrupa Merkeze de bi anlat, onlarda tınmaz ise Takashi San'a yazdır Caponca,  4 ayını değil 44 yılını vermiş Mazda'ya,  o dinler sanırım...

"Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz" ( No Smoke Without Fire)

Bir yıldır anlatıyorum anlamıyolar orası kesin zaten ilk sayfadan itibaren okuduysan eğer durumun Marka adına ne kadar vahim olduğunu anlarsın dostum.

Dediğini yapmak lazım esasında Avrupa merkez derken kime mail atmam gerekiyor acaba Bide Takashi San kimdir Türkiyedemi kendisi açarsan biraz sevinirim.

Teşekkür ederim bilgiler için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Yapılacak bir yorum yok.

Saçmalamışlar, sıçmışlar, sıvamışlar.

Olay yargıya intikal etmiş ve yargı süreci devam ediyor.

Burada yazacaklarınız daha sonra mahkemede aleyhinize delil olarak kullanılmasın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapılacak bir yorum yok.

Saçmalamışlar, sıçmışlar, sıvamışlar.

Olay yargıya intikal etmiş ve yargı süreci devam ediyor.

Burada yazacaklarınız daha sonra mahkemede aleyhinize delil olarak kullanılmasın :)

Sizi uyarmak suçsa bir şey diyemiycem

Ayrıca Bekadan benim boyalı tamponun takılarak satılmış olan sıfır aracı merak ediyorum kime saatılar acaba. Burda yokmu bildiğiniz kutup beyazı mazda 3 satın almış arkadaş. O arkadaşı da bulursam iyi olucak esasında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yargı süreci devam eden bir konuda yarum yapmak istemem. başında yazdım ihtimalleri. birisi de tuttu zaten. gerisi yargının işi.

başka bir bayi olarak iyi niyetle işi çözelim falan derseniz araya girer, ara bulmaya çalışırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yargı süreci devam eden bir konuda yarum yapmak istemem. başında yazdım ihtimalleri. birisi de tuttu zaten. gerisi yargının işi.

başka bir bayi olarak iyi niyetle işi çözelim falan derseniz araya girer, ara bulmaya çalışırım...

İyi niyetiniz için teşekkür ederim

Konu  araya girmelerle çözülecek olsa çoktan çözülürdü. Malesef uğramış olduğum zarar  büyük olduğu için kimse taşın altına elini sokamadı gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çünkü araba bu şekilde kesinlikle kullanılamaz olduğu bildirildiği için Arabamın yanlış boyanmış tüm parçaları malesef yine aynı servis tarafından Mazda genel merkezin bilgisi ve yaptırımı ile tüm parça ve boya masrafları ücretsiz olarak sökülerek yeni parçalar takılmak suretiyle yeniden boyanmıştır.

Yalnız yorumlar arasında Mazda Türkiye'nin yaptırım uygulayarak parçaları değiştirtip tekrar boyattığını yazmışsınız. Burada Mazda Türkiye'nin başka ne yapmasını bekliyorsun ?

Tazminat talebiniz bu durumdan sonra servisten olmalıdır ki sanırım zaten sen de bunun yapmaya çalışıyorsun.

Tabii bayinin bu arada sigortadan tahsil edemediği ek masrafları senden almaya çalışması ayrı bir konu ama arkadaşların dediği gibi yargıya intikal etmiş konularda çok fazla yorum yapmamak , hele ki herkese açık bir sitede çok uygun olmayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız yorumlar arasında Mazda Türkiye'nin yaptırım uygulayarak parçaları değiştirtip tekrar boyattığını yazmışsınız. Burada Mazda Türkiye'nin başka ne yapmasını bekliyorsun ?

Tazminat talebiniz bu durumdan sonra servisten olmalıdır ki sanırım zaten sen de bunun yapmaya çalışıyorsun.

Tabii bayinin bu arada sigortadan tahsil edemediği ek masrafları senden almaya çalışması ayrı bir konu ama arkadaşların dediği gibi yargıya intikal etmiş konularda çok fazla yorum yapmamak , hele ki herkese açık bir sitede çok uygun olmayabilir.

Bayi bende kaza yapmış olduğumda Allianz ın ödemekle yükümlü olduğu fatura tutarını istiyor neden istiyor hukuk sürecini beklememek adına ekstra yapılan işlemleri servis cebinden vermek zorunda kaldı. Neden çünkü suçlu cezasını çekecek. Daha çok çekecekler. Bu işlemler sonrası  aracım eski haline geldimi hayır.

Merkez yaptırım yapmış diyorsunuz parçaları değiştirmiş. Benim arabam kaza yaptıgımda 4500 km de idi bu yapılan işlemler sonucu ikinci elde aracımı bugün satmak istesem enaz 9000 TL zararım var neden bu zarar sizce. Bu zararı arabama  kim verdi. Servis nasıl böyle bir şey yapabildi Çünkü sistemde çürük çarklar var. Mazda merkez aracımı tekrar boyattı neden araç 400 mikrondu iki ayda kışın bütün boya çatlayacaktı. Aracım tamam boyandı ama bari iyi bir şekilde bu işi yapsınlar değilmi Bu işlem sonrası sizce aracımı sana satsam alırmısın hayır. Fabrika ayarlarına döndümü kaportam hayır.

Mazda merkez bayinin neler yaptığını bildiği halde Belkide yukarda açıkladığım bana sıfır araçtan takılan tamponu okumadın O araca benim boyalı tamponum takıldı ve sıfır diye belki sana yada bi tanıdığına satıldı ve bu servis hala çalışıyor. Mazda merkezde Cem Binici durumu biliyor. Ama ne oluyor müşteriyi koruyan bi davranış yaptırım yapıldımı hayır.

Benim gibi daha ne kadar insanı mağdur edecekler kim bilir. Buna bir dur diyen OLMAYACAKMI Olacak tabiki Onlar bunları yapmaktan korkmayacak bizim alın terimizle aldığımız bir aracı 500-600 lira fazla para kazanma adına heder edecekler Bizde her yerde konuşmayacakmıyız. Dikkatmi edicez. Ben değil bu saatten sonra Mazda Beka (Florya) servisine gidenler dikkat etsin kendine bence.

Haklı mücadelem sonuna kadar sürecektir 

Sizce haksızmıyım ben

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...