Jump to content

2012 Subaru XV Türkiye Tanıtım Videosu

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Harbiden gereksiz bir araba, efsane katır Honda HRV'nin geri dönüşü gibi bişey olmuş bu ayrıca bu fiyatlarla işleri çok zor, bir iki gözü kapalı subarucu haricinde merak edipte alan olurmu bu paraya, pek sanmıyorum...

Hyundai'ın 1.6 benzinli cam tavanlı 4x2 ix35 SUV u bile 60K ya bayilerde duruyor taş gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) Böyle bir tasarımda, 1.6 motor CVT şanzımanlı bir araç 4x2 olsa nolur sürekli 4x4 olsa nolur  (hıı boşuna fazla yakar bagaj ufalır onu söyleyim :) ), sonuçda dolanacağı yerler aynı yerler, hatta piyasadaki bazı 4x2 lerin yaklaşma uzaklaşma açıları lastikleri tasarım itibariyle daha elverişli olduğundan bu tip araçların gezinemedikleri yerde dolanabiliyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece gezinme olarak bakmamak lazım tabi. yol tutuş çok fark ediyor. ama daha fazla yakıyor tabi. teyzemde bir impreza 1.5 vardı, incir ağacı gibiydi eheh .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu spekleri sizde bir güzelce yorumlayın arkadaşlar  :(

---

http://www.haberciniz.biz/subaru-xv-1197113h.htm

4.450 mm boya, 1.780 mm ene ve 1.615 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi 2.635 mm olarak açıklanırken tabanın yerden yüksekliği 220 mm. 19.6 derece yaklaşma, 29.3 derece de uzaklaşma açısına sahip olan XV tamir kitiyle 380, yedek lastikleyse 310 litre bagaj hacmi sunuyor. En hafif modeli 1.370 kg ağırlığında olan otomobilin en ağır versiyonuysa 1.435 kg ağırlığında.

---

Herşey bir yana bu sınıf bir araçda bagaj bir yana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Aracı sokaklarda hiç görmediğim ve ilk kez burada gördüğüm için subarunun yeni suv'u diye düşünerekten hortlamış konuyu baştan sona doğru güncel gibi okudum, İbrahim'i görünce uyanadım  :fiuw:

Şu öngörü hakikaten tutmuş demek ki ;

Harbiden gereksiz bir araba, efsane katır Honda HRV'nin geri dönüşü gibi bişey olmuş bu ayrıca bu fiyatlarla işleri çok zor, bir iki gözü kapalı subarucu haricinde merak edipte alan olurmu bu paraya, pek sanmıyorum...

Hyundai'ın 1.6 benzinli cam tavanlı 4x2 ix35 SUV u bile 60K ya bayilerde duruyor taş gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Burak cım, 3 gün sürdüysen iyi, kötü bir fikrin oluşmuştur. Hangi tipini ( 1.6-2.0) kullandın, düşüncelerin nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak cım, 3 gün sürdüysen iyi, kötü bir fikrin oluşmuştur. Hangi tipini ( 1.6-2.0) kullandın, düşüncelerin nedir?

Abi 1.6 olanını kullandım. Teknolojisi ve içi bence güzel, Motordaki Stop - Start özelliğini de çok beğenmiştim. Yakıt sarfiyatı da 1.6 ve o ağırlıktaki bir araç için gayet normal. İki gün boyunca ortalamam 7.5 ile 8.2 arasında değişti. 3. gün sabah köprü trafiğinde ise 11.2 idi :)

Tek kötü tarafı manuel vites seçimi olmayan CVT şanzıman. 2.0 modellerinde direksiyondan vites değiştirmeye yarayan pedallar ile geliyor ama 1.6 lara koymamışlar.

Aslında bu araç temel olarak Türkiye'ye gelmesi bir yılan hikayesine dönen Subaru Impreza'nın 15-20 cm yüksek hali.  Motor, şanzıman ve teknoloji birebir aynı ama Subaru, Impreza'yı Türkiye'yi bırak Avrupa'ya bile vermediği için Subaru XV biraz daha öne çıktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Impreza yerden 15 cm yüksekliğinde olduğuna göre XV bu durumda yerden 30-35 cm mi yüksek oluyor?

Abi 1.6 olanını kullandım. Teknolojisi ve içi bence güzel, Motordaki Stop - Start özelliğini de çok beğenmiştim. Yakıt sarfiyatı da 1.6 ve o ağırlıktaki bir araç için gayet normal. İki gün boyunca ortalamam 7.5 ile 8.2 arasında değişti. 3. gün sabah köprü trafiğinde ise 11.2 idi :)

Tek kötü tarafı manuel vites seçimi olmayan CVT şanzıman. 2.0 modellerinde direksiyondan vites değiştirmeye yarayan pedallar ile geliyor ama 1.6 lara koymamışlar.

Aslında bu araç temel olarak Türkiye'ye gelmesi bir yılan hikayesine dönen Subaru Impreza'nın 15-20 cm yüksek hali.  Motor, şanzıman ve teknoloji birebir aynı ama Subaru, Impreza'yı Türkiye'yi bırak Avrupa'ya bile vermediği için Subaru XV biraz daha öne çıktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Impreza yerden 15 cm yüksekliğinde olduğuna göre XV bu durumda yerden 30-35 cm mi yüksek oluyor?

O kadar da değil :D

Subaru XV ;

4450 x 1780 x 1570 mm

Yerden Yükseklik 220 mm

Subaru Impreza

4415x1740x1465 mm

Yerden Yükseklik      145  mm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...