Jump to content

Araç siparişlerimizde seçiminizle rol almak istermisiniz?

okkko
 Paylaş

2012 Mazda3 Mirai için renk terciniz ne olurdu?  

94 oy

1. 1. 2012 Mazda3 Mirai için renk terciniz ne olurdu?

• Kutup Beyazı (A4D)
      19
    • Alüminyum Grisi Metalik (38P)
      10
    • Güz Kahve Mika (41C)
      5
    • Siyah Mika (16W)
      15
    • Kristal İnci Beyazı Mika (34K)
      22
    • Grafit Grisi Mika (38R)
      12
    • İndigo Mavisi Mika (38K)
      15
    • Hızlı Kırmızı Mika (27A)
      11

Tavsiye Edilen Mesajlar

Show roomlarda ilgi çeken (özellikle araçlara çocukları ile gelenler için) ve en güzel  renk şüphesiz mavi renk mazda 3 . Yanıbaşında erişilmez kırmızı rx8 (sanki uzay aracı ) , ciddi abi siyah mazda 6 (içi siyah deri kaplı, multimediyayı direkt üzerinde satsalar daha bi güzel olur) , 90. yıl (kaldıysa)  beyaz renk mazda 3, yanıbaşına da kahveyi ( makyajlı ) koydumu  al sana show room .. 

ankette yazdıklarım 1- İndigo mavi 2- kutup beyazı 3- Grafit grisi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• Selman

5

• okkko

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

hayatım boyunca beyaz renkten nefret ettim..zaten beyaz renk sayılmaz da neyse... .))

beyaz araçta tasarımın çizgilerini göremezsiniz...tasarım ışık oyunları demektir...beyaz araçta siz kendi elinizle o tasarımı (ki Mazda 3' ten bahsediyorsak zaten tasarımı çok güzel bence) saklıyorsunuz demek. 

ha nazar değmesin diyorsanız ona bişi diyemem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anket sonuçlarına bakıyorum da sanırım indigo mavisi açık mavi ile karıştırılıyor. açık mavi renk artık yok, üretimi bitti. indigo mavisi dediğimiz ise bildiğimiz lacivert. ama ciddi oy almış anlette. bir yanlışlık olmasın, bir kaç kere getirmek gibi bir hata yaptık, satana kadar göbeğimiz çatladı...

mavi ye oy verenler lacivert niyetiyle mi, açık mavi niyetiyle mi verdiler acaba?... Bir karışıklık var galiba, oyunu değiştirmek isteyen arkadaşlar lütfen değiştirsinler...

İndigo mavi bu değil...

http://www.autos.ca/galleries/2012/images/mazda/2012_mazda3/2012_mazda3_pw-001-1435.jpg

Bu da değil...

http://gallery.carreview.com/data/car/655/medium/mazda_3_301.JPG

İndigo mavi bu...

http://cdnedge.vinsolutions.com/AP/2830-2-8008260-39566309-0-470/39566309.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mugla gibi sıcak bölgelerde koyu rengin satması zor olabilir, ama mesela ben Istanbul şartlarına göre koyu mavi/lacivert rengi tercih edebilirim, gri/füme tonları asfalt rengine yakın farkedilmesi zor olabilir diye tercih etmiyorum genelde...

Hatta şöyle diyorlar  :D

http://www.cicicee.com/cocuk-sayfa.aspx?menuId=20&sayfaId=65

Gri ise siyah ve beyazın karışımından meydana gelir ve o da renk olarak sayılmaz.

Siyah + Beyaz = Gri

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan , yanlış görmediysem aşağıdaki benim eski arabanın rengine çok yakın ;

http://www.autos.ca/galleries/2012/images/mazda/2012_mazda3/2012_mazda3_pw-001-1435.jpg

ben oyumun arkasındayım . Sedefli ise indigo gerçekten güzel duruyor.

evet bu renk dediğin renge yakın ama indigo mavi değil bu... indigo mavi bayağa lacivert yani... senin araç ve linkteki renk ise boncuk maviye yakın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

grafit griyi getirin,satamama gibi derdiniz olmaz.mazda tasarım stiliyle diğer araçlardan farklı bir noktadadır(kendi sınıfında).o yüzden bence  tarzı olan renkler bu arabaya çok yakışıyor. mesela önceki mavi renk gibi.benim arabayı alırken bu rengi bulabilmek için epey çaba göstermiştim.özellikle önden görünüşte çamurluklardaki şişkinlik ve far uyumuyla beraber koyu ton renk çok çarpıcı duruyor.tampondaki hınzır sırıtma ifadesiyle beraber sanki diğer arabalara 'affetmem yakarım' der gibi bakıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oyumu kullandım ama 3 renk, acaba 3 adetmi getireceksiniz.? eğer bu araçtan shaowromunuza 3 adet bırakacaksanız kesinlikle Kutup Beyazı . Aleminyum Gri, Siyah bu üç renkten şaşmayın kesinlikle satılır.Mazdada lacivert hoş durmuyor. Unutmadan sayıyı artımayı düşünürsenizde Güz Kahve Mika ve Hızlı kırmızı mikayı öneririm. Çünkü Güz kahve çok tatlı bir renk Kırmızıda tek kelimeyle müşteri mıknatısıdır bence. gerçi böle uzaktan yorum ne derece sağlıklı olur bilemem çünkü arabanın gerçek gözle dağerlendirilme gerekir. Modelden modele renklerin duruşu değişir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısın, güzel renk ama bu bölgede nedense tuttutramadık grafit giriyi... gelenler ne siyah, nede gri, ikisi de olamamış diyor. aslında yerine göre ikisi de olabilen bir renk :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan abi birşey sormak istiyorum yeni çıkan modellerin çoğu niye sadece otomatik viteslisi geliyo ülkemize yeni mazda 6 da sadece otomatik geldi şimdiki mazda 3 mirai de sadece otomatik vites. bu modellerin kataloglarını incelediğimde hatta mazdanın sitesindeki resimlerinde manuel modellerinin resimleri var mirai'nin donanımlarına sahip olmak istediğimde otomatik vites mi almak zorundayım yoksa manueli de isteğe bağlı gelebilir mi? çok merak ettiğim bir konu. teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...