Jump to content

Tork canavarı Dündar...

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba.yeni mazda 3 ler 120 hp.avrupada 100 hp diye biliyorum.yukaridada bahsettiğiniz gibi yüzde 10 araç gücünü fabrikadan kisarak çıkarıyorlar. Acaba 120 lik ler son limitine kadar açılmış olabilirmi yoksa hala 5 10 hp alınabilirimi? 2.sorum ise aracın gidişi iyi sayilir ama Torku 150 lerde olacağına 200 olsa mükemmel olurdu. tork'la ilgili vereceğiniz başka tavsiye varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba.yeni mazda 3 ler 120 hp.avrupada 100 hp diye biliyorum.yukaridada bahsettiğiniz gibi yüzde 10 araç gücünü fabrikadan kisarak çıkarıyorlar. Acaba 120 lik ler son limitine kadar açılmış olabilirmi yoksa hala 5 10 hp alınabilirimi? 2.sorum ise aracın gidişi iyi sayilir ama Torku 150 lerde olacağına 200 olsa mükemmel olurdu. tork'la ilgili vereceğiniz başka tavsiye varmı?

200hp de alınır o mesele değil. Beraberinde gelecek emisyon, yakıt, aşınma artışı sorun. Mazda uzun yıllar sorunsuz bineceğiniz otomobiller peşinde. Bunun yanında çevreyi de düşünüyorlar. Her ülkeye oranın şartlarına göre tercih ediyorlar. abd'de 2.5 motorlar satılıyor mesela.Soruna gelirsek, kapalı sistem müdahale mümkün görünmüyor şuan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye de henüz bu arabaya bir uygulama yapıldığını duymadım. Avrupadaki mazda3 kullanıcılarının yaptığı çalışmalar varsa bunlara bakıp bir proje oluşturup arabanıza uygulaya bilirsiniz. Diğer türlü arabanıza zarar verecek uygulamalar yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...