Jump to content

Ziebart cam filmi tamamdır..(aslında tamam değil tek parça olmadı arka cam)

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

6

• MuRDoC_111

9

• CaRaBeeN

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bencede tek parça olup kafana takacağına iki parça olsun,tek parçada ovalliği vemek mümkün değil boşa uğraşmışınız o kadar parçaların birleşimine uğraşsanız daha iyi olurmuş  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...

Bu arada Okan senin cam filmi de tek parça değilmiş öyle söyledi ordakiler..hatta üstten 6. rezistansın orada dediler..Volkan seninkini de inceleyeceğim ilk fırsatta  :o

Biz onu komponentler takılırken fark etmiştik zaten Murat, hiç de takmıyorum açıkçası, ha tek parça olmuş ha 2, hiçbi farkı yok, takma kafana... 1 hafta önce Volkan gösterene kadar 2 parça olduğunu bile anlamamıştım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nası yani 12 parça  :o tek parça değil mi seninki????

yahu adamlara o kadar ısrar ettim ki bütün arkadaşlarım da tek parça diye..adamlarda olmuyor abi kim çekmiş falan dediler..en azından Ankaradaki baileys in tek parça dedim ama onda da spoiler yok.. ve onda da 3 kere söküp takmışlar..

öyle demeyin ya 2 parça olduğu zaman iz belli oluyor hem içten hem dıştan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nası yani 12 parça  :o tek parça değil mi seninki????

yahu adamlara o kadar ısrar ettim ki bütün arkadaşlarım da tek parça diye..adamlarda olmuyor abi kim çekmiş falan dediler..en azından Ankaradaki baileys in tek parça dedim ama onda da spoiler yok.. ve onda da 3 kere söküp takmışlar..

öyle demeyin ya 2 parça olduğu zaman iz belli oluyor hem içten hem dıştan..

Muratçım Mazda 3 ün filmleri Sonax,Mazda 6 nın filmleri Ziebart ta yapıldı...Sonax kadar filmden anlamayan bir müessese daha görmedim ben...ama Ziebart Mazda 6 ya tek parça film çekti  O0
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende bu sabah film için arabayı maltepe ziebarta bıraktım.orta ton arka camı koyu ton yaptırıyorum.ama bana da 350 dediler daha hayatta inmiyorlar.boya korumadada kampanya var.cam filmle beraber 150 daha istediler ama boya korumaya gerek yok diye düşünüyorum.Çok farketmiyor bence.sonuçta oluşacak çiziği engellemiyor.Bence tek faydası araba daha parlak gözüküyor.Adamların kullandıkları cila belli.gittim aldım carefourdan.ayda bi araba yıkamacıya cilalattırıyorum.3-5 kişi bi girişiyor.1 saatte hazır.güzelde oluyor deneyin.maaliyet 15 ytl :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bende bu sabah film için arabayı maltepe ziebarta bıraktım.orta ton arka camı koyu ton yaptırıyorum.ama bana da 350 dediler daha hayatta inmiyorlar.boya korumadada kampanya var.cam filmle beraber 150 daha istediler ama boya korumaya gerek yok diye düşünüyorum.Çok farketmiyor bence.sonuçta oluşacak çiziği engellemiyor.Bence tek faydası araba daha parlak gözüküyor.Adamların kullandıkları cila belli.gittim aldım carefourdan.ayda bi araba yıkamacıya cilalattırıyorum.3-5 kişi bi girişiyor.1 saatte hazır.güzelde oluyor deneyin.maaliyet 15 ytl :clap:

boya korumanın işe yaradıgına en büyük kanıt benim arabadır iş yerindeki metal tozları ve asit buharı sayesinde arac 3 ayda zımpara kıvamına geliyor ve bahsettiğin hiç bir pasta cila cıkarmıyor bu kimyasal pisliği ziebart napıosa arabayı aldıgımda ipek gibi oluyor boyası yani ben memnunm hakettiklerini düşünüyorum aldıkları parayı birde senede en az 2 kere ücretsiz aynı işlemi yaptıklarını düşünürsek
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Nası yani, yılda 2 kere hakkımız mı var yoksa bişi olursa götürüp ücretsiz temizlettiriyo muyuz?

2 kere diye bi rakam yok boyanın her daim parlak kalıcagına garanti veriyorlar 1 sene boyunca benim arabada kimyasallardan dolayı matlaşıyor iyice garantiden yapıyor ben 1 senede 2 kere falan yaptırıyorum garantisinden sevmiyolar beni :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turtle Wax`ın nano wax`ı var..yada bulursanız meguiars`ın nano teknoloji wax`ları var..sonax`ın wax`ı çok iyi değil diyor kullanan arkadaşlarım (Volkan hariç) bunlarla yıkamadan sonra tercihinize göre 2-3 ayda bir wax`ladınız mı aracınızı misler gibi olur..bu pazar angellarla uğraşıcak olmasam waxlıcaktım benimkini turtle wax ile..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Turtle Wax`ın nano wax`ı var..yada bulursanız meguiars`ın nano teknoloji wax`ları var..sonax`ın wax`ı çok iyi değil diyor kullanan arkadaşlarım (Volkan hariç) bunlarla yıkamadan sonra tercihinize göre 2-3 ayda bir wax`ladınız mı aracınızı misler gibi olur..bu pazar angellarla uğraşıcak olmasam waxlıcaktım benimkini turtle wax ile..

hani şuu arkadaşlarının artan yedek angelları dimi :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yalnız Volkan Abi deki sanki Bülent Abi nin angellara göre daha beyazdı..yada bana öle geldi tam emin degilim :(_2çift farklı renk angel nasıl olur acaba merak ettim şimdi ;D_ :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yalnız Volkan Abi deki sanki Bülent Abi nin angellara göre daha beyazdı..yada bana öle geldi tam emin degilim :(_2çift farklı renk angel nasıl olur acaba merak ettim şimdi ;D_ :P

:2funny: :2funny: :D yok yok benimkide beyaz aynı yani sadece ben resimleri kameranın gece modunda cektim ondan mavi çıktılar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

:D_kac kelvin demiştin abi, 8000e yakındı sanki.._birazda olsa mavilik vardır heralde dimi :(_

ya kutusunda 7000k ccfl xenon angel gibi bişe yazıodu bembeyaz yanıo
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yarın girişicem bakalım..Bugün servisteydim zorunlu trafik sigortasını almak için..Son kez Apo ustaya sordum var mı bi tavsiyen diye o da ne zaman yapıcağını söyle de ona göre bir çift far getirtelim dedi  :D

Sağol dedim ya ne güzel moral veriyorsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yarın girişicem bakalım..Bugün servisteydim zorunlu trafik sigortasını almak için..Son kez Apo ustaya sordum var mı bi tavsiyen diye o da ne zaman yapıcağını söyle de ona göre bir çift far getirtelim dedi  :D

Sağol dedim ya ne güzel moral veriyorsun

bende yaptırdıktan sonra servise gidip gösterdim farın karşısına gecip uzun uzun baktılar bu mazda için özel yapılmış galiba dediler uzun süre pis pis sırıttım ne diyeyim :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...