Jump to content

2012 Makyajlı Mazda 3 Dizel İzlenimler

Guest Orbitus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vermem arkadaşlar... Yemezler...  :jedi: Bir gün verdik; arabanın içinde makyaj malzemesi lekeleri, kaportada kuş b..k' ları... 308'e iki yıl daha biner, ondan sonra bakarız skyactive falan...  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 260
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• Fotifoti

27

• barisdascan

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

selamlar,

Orbitus, en az 30sn bekletmeden stop etmiyorsun değil mi?..

Kerem is back.....

Tamam mesajı aldım, 30 saniye beklemiyordum ama 10-15 saniye bekliyordum.... Bundan sonra ona dikkat edeyim...

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Azgın Teke affetmedi !  ;)

Çevre yolu üzerindeki ışıklarda VW jetta TSI ile birlikte kalktık, ben sakin o ise can havliyle kalkarak yaklaşık 25 metre önüme geçti. Daha sonra, belli ki acelesi var ve arayı açarken , baktım yol boş ben de biraz gaza yüklendim, 130-140 derken, baktım ki jetta ben yetişmeyeyim diye iyice bastı, bir anda kapışmaya başladığımızı idrak ettim,  :D ama ben daha tam manasıyla gaza basma durumunda değildim. Sonra güzel bir test olur düşüncesiyle yüklendim ki henüz 170'e geldiğimizde jetta benim egzost gazının analizini yapıyordu. Jetta TSI, jetta TIS olmuştu artık... Onlarda motor 1.4 lt ama 122bg ve 200nM benzinli, düz yolda beni zorlar diye düşünmüştüm ama hiç bir tehdit oluşturmadı, hatta kalkışta zorlamaya başlasam iyice madara olurdu...  :fiuw:

Neyse tekrar diyorum, bizim dizel 115bg'ler 140-150bg'lik benzinlilerle rahatlıkla dans edebilir...  8)

Aracı yeni aldığımdan tanımak ve sınırlarını bilebilmek için bu tip bir test yapmış oldum, normal koşullarda yapığım bir sürüş şekli değildir. Şu anda yapacağım son test otobanda hız limiti testi olacaktır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Azgın Teke affetmedi !  ;)

Çevre yolu üzerindeki ışıklarda VW jetta TSI ile birlikte kalktık, ben sakin o ise can havliyle kalkarak yaklaşık 25 metre önüme geçti. Daha sonra, belli ki acelesi var ve arayı açarken , baktım yol boş ben de biraz gaza yüklendim, 130-140 derken, baktım ki jetta ben yetişmeyeyim diye iyice bastı, bir anda kapışmaya başladığımızı idrak ettim,  :D ama ben daha tam manasıyla gaza basma durumunda değildim. Sonra güzel bir test olur düşüncesiyle yüklendim ki henüz 170'e geldiğimizde jetta benim egzost gazının analizini yapıyordu. Jetta TSI, jetta TIS olmuştu artık... Onlarda motor 1.4 lt ama 122bg ve 200nM benzinli, düz yolda beni zorlar diye düşünmüştüm ama hiç bir tehdit oluşturmadı, hatta kalkışta zorlamaya başlasam iyice madara olurdu...  :fiuw:

Neyse tekrar diyorum, bizim dizel 115bg'ler 140-150bg'lik benzinlilerle rahatlıkla dans edebilir...  8)

Aracı yeni aldığımdan tanımak ve sınırlarını bilebilmek için bu tip bir test yapmış oldum, normal koşullarda yapığım bir sürüş şekli değildir. Şu anda yapacağım son test otobanda hız limiti testi olacaktır...

dizellerde limitor var mi? benim benzinli mazda3 190kmyi gorunce tak kesiyor hizi ama oyle boyle kesme degil resmen fren yapiyor. 190 ne abicim 240 kadran var alette :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O süratlere ulaşmadım ama dizellerde limitor yok diye biliyorum. Hatta manuel benzinlilerde de yok, sadece otomatiklerde limitor var. Aracın otomatik mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O süratlere ulaşmadım ama dizellerde limitor yok diye biliyorum. Hatta manuel benzinlilerde de yok, sadece otomatiklerde limitor var. Aracın otomatik mi ?

orbitus abicim benim arac 2011 model 115 beygirliklerden ve 190 ı geçemedim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, benim otomobile bir haller oldu...  :egy:

Tam 3000 km'yi devirir devirmez; aracın çalışması ve motor sesi daha bir sessiz ve ahenkli hale geldi, özellikle düşük devirlerde daha da seri davranmaya başladı... Önce mazottan mı dedim ama değil; çünkü tam bunlar olduğundan aldığım mazotun yarısındaydım... Havalardan desem değil, çünkü 2-3 haftadır sıcaklık çok değişmedi ve bu aralar biraz daha serin... Bahardan mı acep ?  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar, benim otomobile bir haller oldu...  :egy:

Tam 3000 km'yi devirir devirmez; aracın çalışması ve motor sesi daha bir sessiz ve ahenkli hale geldi, özellikle düşük devirlerde daha da seri davranmaya başladı... Önce mazottan mı dedim ama değil; çünkü tam bunlar olduğundan aldığım mazotun yarısındaydım... Havalardan desem değil, çünkü 2-3 haftadır sıcaklık çok değişmedi ve bu aralar biraz daha serin... Bahardan mı acep ?  :nazar:

teke azmış olabilir fatih abi :-)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada, geçen bir mazda 3 le önlü arkalı, Edremite'e kadar uzun süre gittik. sonra bi yerde ışık denk geldi. adam kalkışta beni bir tokatladı, inanamadım:) ya dizeldi, ya da otomatik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...