Jump to content

2012 Makyajlı Mazda 3 Dizel İzlenimler

Guest Orbitus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Süper tüketim değerleri , dizelin en güzel tarafı bu işte, en kadar basarsan bas aracı yüklersen yükle fazla bişey değişmiyor tüketimde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 260
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• Fotifoti

27

• barisdascan

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Aynen benim guzununda, son tüketim değerleri 5,1-5,6 Litre arası şehir içi ve şehirleri arası ortalama yakıt tüketimi. Araçta yolcu ve bagaj olduğunda en kötü ihtimal 6 litrelere yaklaşıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D benzine göre iyi . kusura da bakmam niye bakayım. para varsa huzur vardır. yoksa lpg vardır :) az önce depoyu doldurdum .uzun yol gitmiştim ,km'ye son zamlarla 26 kuruş yakmışım (lpg 2.62) . benzin olsa en az 40 kuruş yakarım. km de 14kr , 10000km de 1400 lira yapar. ben yaklaşık 40bin km'dir lpg kullanıyorum sorunsuz olarak. en kötü ihtimal 5500tl ekonomi yapmışım (ki çok daha fazla olduğuna eminim). 1500 lpg maliyeti diyelim 4bin cebimde kalmış.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hep aynı dert.

dizel otomatik HB mirai var di da ben mi almadim? o kirmizi mirainin HB dizel otomatigi olacakti var ya kim takardi benzinli impressive'i :P

duymasin kapinin onunden simdi beni :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında önceden olmaması iyi oldu benim için. Seneye çıkarsa iyi olacak. Tamda pamıkın borcu bitip, sıçrama yapabilecek duruma geleceğim. Evet evet,  seneye gelsin sıkay-D'li AT'li 3'ler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2015 nisan uygun mu :) beraber alırız kısmetse :D

İsabet. 2014 Ocakta borç biter. Sonra kaşıntı başlar. Ama o araba Mazda olur mu? Bilemem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2015 nisan uygun mu :) beraber alırız kısmetse :D

İsabet. 2014 Ocakta borç biter. Sonra kaşıntı başlar. Ama o araba Mazda olur mu? Bilemem.

Süper benimle berber üçledik işte, filo indirimi isteriz artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...