Jump to content

2004 - 2009 Mazda3 için Spor Panjur

ceyhun29
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

teşekkürler  Okan Bey. bu herlade bana 300 ü falan bulacak.. korgosu şuyu buyu derken... ben en iyisi çıkma parça dolandırayım. belki düşer. ebay türkçe kısmı yok mu acaba? orada birtane kaza yapmış bir mazda3 vardı. panjur sağlam. ama heralde yabancı ülkede bulunuyor. bunları nasıl satın alabiliriz. ebaydan alışveriş olayı cazip midir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cazip ama biraz uğraştırır. Türkçesi yok. Gittigidiyor'u satın alarak eBay türkçe problemini çözdü ;)

ama burak abi aynı şeyleri gittigidiyor da aratıyorsun çıkmıyor. mesela mazda ile ilgili parşalar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama burak abi aynı şeyleri gittigidiyor da aratıyorsun çıkmıyor. mesela mazda ile ilgili parşalar..

Evet orası öyle, eBay'deki ürünler GG da yok, orası apayrı bir dünya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet orası öyle, eBay'deki ürünler GG da yok, orası apayrı bir dünya.

abi atıyorum yurt dışından bir çıkma ya da ikinci el parça bulduk. adamla nasıl mesajlaşacağız? ya da bunun gönderilmesi kargolanması falan nasıl oluyor? ben bunu çok merak ettim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

En mantıklı yol: Kırmızı olandan alacaksın, üstündeki kırmızıyı zımparayla kazıyıp aracın kendi boyasını herhangi bir oto boyacıda ( Boyayı da boyacıdan 100 gr kadar alıp) yaptırıp, kuruduktan sonra kendin monte edeceksin. (2 civatadan ibaret) Maliyet;

-200 TL parça

-10 TL kargo

-5 TL zımpara

-10 TL boya

-10 TL işçilik (kaportacıya)

Maliyet 235. Tabi kendi aracından çıkan normal panjuru da nette 100 TL'ye satarsan 135'e gelmiş olur kanımca Ceyhun Hocam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar,

2007 Model Sedan aracımın ön panjurunda çatlak var, dolayısıyla ben de bunu spor panjurla değiştirmek istiyorum.

Spor panjur için tampon u da değiştirmek gerekir mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildigim kadarıyla tampon değişimi gerekmiyor.Panjur için fiyat ve adres belirtirseniz hem yardimci olabilecek çıkabilir hem de sizin gibi böyle bir işlem yapmak isteyenlere yardiminiz olacaktır. Parcayi temin ettikten sonra.montaji kendiniz de yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Yakup, dün guzuyu incelerken panjura gözüm takıldı, "ülen" dedim, "biz spor panjur diyoruz ama bizim panjur sanki biraz farklı gibi" dedim kendi kendime, HB guzuların spor panjur için tampon değiştirildiğini bildiğim için Acaba ?? diye iç geçirmiştim...

Maalesef geçirdiğim iç doğru çıktı desene... :(

Özkan hocam biz spor olanından istiyorduk panjuru, teklifin ve düşüncen için teşekkürler...

Oğuzhan senin guzu da global dünyaya ayak uydurmuş oldu.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Verdiğin ilanı detaylı inceledim Yakup, bence de fark var... Nasıl mı?

Son fotoğraftaki en öndeki panjur bizim panjur ve arkasında duran da bizim panjurların spor olanı, alt tarafa doğru sivrileşme var panjurda, fakat son fotodan önceki fotoda ise o sivrileşme yok, belki de o sivrileşme olmayanlar HB panjuru olabilir ama eğer o sivrileşme bizim guzularda varsa, normal guzuların spor panjuru bize olmaz...

Diyorum.

Olmadığı daha iyi be, param yoktu ama şeytan dürtüyordu... :P

Öncelik yedek lastik. ;)

Edith; bu adam panjur fetişisti galiba, bu kadar mazda panjurunu nereden bulmuş ki ? :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...