Jump to content

Yeni Yılınız Kutlu ve Mutlu Olsun

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 yıl sonra ...

Yeni yılın ülkemize ve ailelerimize huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diler, hepinizin ve sevdiklerinizin yeni yılını kutlarım arkadaşlar..... :)

Aynısını yazacaktım alıntı kabul olur mu ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu bir kumar deyimidir diyerek lafa başlıyayım, yani ben mesajı basmışım, etrafta dolanan ve basmayanlar kazanamaz..... :D

İkinci olarak da 70li yılların güzel bir filminin adıdır, tabii sizin yaşınız tutmaz.... :D Bakın imdb sayfası bile varmış....

http://www.imdb.com/title/tt0336546/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sitemiz kurallarına göre, kumar, içki, sigara vb. konular hakkında özendirici yazılar yazılması, genel neşriyat yapılması yasaklanmıştır. Bu sebeple deyiminizi;

'Basar basmaz almazsa, alana kadar basılır' şeklinde bir otomotiv deyimi ile değiştiriyorum.

Bu bir kumar deyimidir diyerek lafa başlıyayım, yani ben mesajı basmışım, etrafta dolanan ve basmayanlar kazanamaz..... :D

İkinci olarak da 70li yılların güzel bir filminin adıdır, tabii sizin yaşınız tutmaz.... :D Bakın imdb sayfası bile varmış....

http://www.imdb.com/title/tt0336546/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar yeni yılımız hepimize, mutluluk-huzur, bol kazanç-sabır, saygı -sevgi....ve bekarlara iyi bir eş ve ikiz çoçuklar nasip eylesin inşallah  :dua:  ;) Ayrıca kazasız belasız sürüşler nasip eylesin diyorum... Saygılarımı sunuyorum tüm "Mazda Ailesi"ne... 2013 te Mazdalı olmak güzeldi... Nice Mazdalı yıllara inşallah...  8)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cümleten nice mutlu salıklı huzur dolu yıllara yeni yılımız kutlu olsun dilerim 2014 sorunsuz mutlu ve başarılı bir yıl olur kalın salıcakla ....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sitemiz kurallarına göre, kumar, içki, sigara vb. konular hakkında özendirici yazılar yazılması, genel neşriyat yapılması yasaklanmıştır. Bu sebeple deyiminizi;

'Basar basmaz almazsa, alana kadar basılır' şeklinde bir otomotiv deyimi ile değiştiriyorum.

Ya da;

Hasan almaz, akü bitene kadar basan alır... Akü biterse de; takviye yapan alır... Gerçi günümüzde takiyye yapan alıyor ama oraya hiç girmeyeyim, Selman abi kızabülür...

:P

Herkeslere gönlünce bir takvim yılı diliyorum.

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Yeni yılın tüm MazdaClubTR ailesine. Başta sağlık, mutluluk, huzur ve bol şans getirmesi temennisi ile. Daha nice yıllara inşallah.

gallery_5155_8_177872.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...