Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...

Beşiktaş Milangaz TBL şampiyonu oldu.

Önce Fenerbahçe'yi, sonra Galatasaray'ı ardından da Efes'i yenerek olabilecek en zor fikstürü kolaylıkla aştılar. Sezonu 3 kupa ile kapadılar. Beşikaş basketbol takımını ve Ergin Ataman'ı tebrik ediyor, beşiktaşlı tarafları kutluyorum.

Darısı seneye Galatasaray'ın başına..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncekini hatırlayan olmadığı için öyle bir geyik yoktu bence, ben hatırlamıyorum en azından.... :D

Tebrikler bu arada gerçekten, sınırlı kadro ve sınırlı bütçeyle büyük iş başardılar güçlü rakiplere karşı, aynı Olympiakos gibi.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumu Del Bosque gönderildiğinde ve arkasından 7 milyon avro tazminat ödendiğinde tespit etmiştim, YD o koltuğu bıraktığı an kulüp haciz ve davalarla uğraşır demiştim...

Bunu ben görebiliyorsam, kulübün içindeki yakınındaki herkes de görmüştür.

Kendi düşen ağlamaz diyorum ben o kadar.

:tey:

Ayrıca; yıllar sonra gelen TBL şampiyonluğunu da kutluyorum. Hak ederek, mücadele ederek bu şampiyonluk geldi...

Gerçi TBL'deki mücadele her zaman zorlu oluyor.

(hem nalına vurmuşum, hem çivisine... silmeye elim varmadı artık)

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar aradılar taradılar beklediler sonunda, Samet AYBABA'yı getirdiler takımın başına şaka gibi.

Bu "AMK" gezetesinden Beşiktaş Baba'yı aldı şeklinde bir haber başlığı beklerdim. :)

Bir çilede böyle, ofkii offff.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar aradılar taradılar beklediler sonunda, Samet AYBABA'yı getirdiler takımın başına şaka gibi.

sanki del bosque, tigana, schuster takımı şampiyonlar liginde yarı final oynattı da, samet aybaba'ya tahammül edemiyorsunuz, bence özkaynak yöntemiyle yönetilecek bir takım için büyük bir şanstır samet aybaba.

yönettiği her takımda 17 - 18 yaşında çocukları takımında oynatarak, vizyonunun ne olduğunu göstermiştir. atınç nukan, muhammed demirci, erkut şentürk bu sezon beşiktaş'a kazandırıldığında, paralarımız miyadını doldurmuş, türkiye'yi katar zanneden futbolculara gitmediğinde anlayacağız, samet aybaba gibi gençleri çekinmeden oynatan teknik direktörlerin değerini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Göreceğiz bu sezon, öyle Anadolu takımlarını yönetmeye benzemez bu iş. Altyapıdan futbolcu kazandıracağı kesin, ona hiç şüphem yok. Aybaba'nın en iyi yaptığı şeylerin başında bu özelliği geliyor.

İnşallah ama inşallah ben yanlış düşünüyorumdurda  Beşiktaş'ımız bir an önce toparlar ve özlediğimiz o başarıları tekrar elde ederler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Samet AYBABA hakkında küçük bir hatırlatma. (Alıntıdır)

Beşiktaş'ın en büyük taraftar grubu Çarşı, Samet Aybaba'nın teknik direktörlüğe getirilmesiyle çok zorda kaldı...

2007 yılında olaylı Bursaspor maçında hem Beşiktaş hem de Yıldırım Demirören'i hedef alan Samet Aybaba için Çarsı tribünlerde pankart açmıştı.Maç boyunca Aybaba'ya tepki gösteren Çarşı'nın, yeni teknik direktörüne nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.

Tarih 2 Aralık 2007... Süper Lig'de Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesi ortam zaten gergindir... İnönü Stadı'nda oynanan 1-1'lik Beşiktaş-Rizespor maçı ise siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ve Çarşı'yı hedef alan açıklamaları nedeniyle Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya tepkiye sahne olur.

Aybaba için siyah-beyazlı taraftarlar, "Birbirinize çok yakışyorsunuz... Samet-Bursaspor... Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş" yazılı bir pankart açar. Bu tepkinin nedeni, Samet Aybaba'nın, Futbol Extra Dergisi'ne verdiği röportajda, "siyah-beyazlı takımın en etkili taraftar grubu Çarşı'nın, kendisine karşı olması" yönündeki soruya yanıttır.

İşte Aybaba'nın tepki çeken sözleri:

"Zaman zaman gazetelerde okuyorum (Çarşı Samet'e karşı) diye. Bakıyorum hiçbir şey yok. Çarşı Grubu'ndaki şu nesil benim Beşiktaş'ta oynadığım dönemde kısa pantolonla geziyordu. Başkan da öyle geziyordu."

Bu pankarttan sadece 5 gün sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de yayınlanan "2'ye 1" programında şunları söylemişti:

"Ben olduğum sürece Samet Aybaba, bu takımda olamaz. Aybaba, bu takımın başında başarılı olmadı. Bu nedenle onu istemiyorum. Ayrıca Samet Aybaba benim muhatabım değildir. Ben başkanım, o bir teknik direktör. Kendisi benim sözlerimin doğruluğunu vermiş olduğu röportajlarla göstermiştir."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu hükümetinde, Beşiktaş'ında yaptıklarına ve yapacaklarına şaşırırmıyım artık bilmem. Frenkeştayn kılıklı dunkof kafa Tüpçüde bir zamanlar Mustafa Denizli içinde aynı seyi soylemisti. Ben oldugum surece Denizli bu takıma gelemez diye.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Hadi futbol takımında Egemen'i elinden kaçırdın bunu anlarım. Futbolcunun maliyeti yüksektir yollarını ayırırsın bunu anlarım.

Ama Şampiyon olmuş Basketbol takımında, antranörünü elden kaçırıyorsan. Ve takımın en iyi oyuncusu David Hawkins'de elden kaçırıyor gibi . Bu birazcıkta beceriksizliktir. Bu takım Euro Ligte oynayacak, ne yapıp edip mevcut kadroyu koruması gerekirdi.

Bakalım yeni günlerde daha neler duyacağız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni sezondaki Kırmızı Formalarımız. Kırmızı bilmiyorum garip geldi bana. Siyah&Beyaz Çubuklu formanın üzerine tanımam.

Yeni formalarla ilgili Klüpten şöyle bir açıklama gelmiş.

Kırmızı formanın anlamı

Beşiktaş Kulübü’nün internet sitesinde, siyah-beyaz renklere sahip Beşiktaş’ın neden kırmızı forma tercihinde de bulunduğuyla ilgili şu ifadeler yer aldı: ”Kırmızının Beşiktaş için anlamı siyah ve beyaz kadar güçlüdür. Kırmızı, Türk Bayrağı’nı hatırlatır bizlere. Kırmızı formanın taraftarlarımız için de çok kıymetli olacağını düşünüyoruz. Kırmızı forma, asaletiyle göz kamaştırıp, heyecanımızı körükleyecek. Yeni zaferlerimizi kırmızı formamızın ihtişamı ve çekiciliği ile hep birlikte kutlayacağız.”

post-6837-141695289026_thumb.jpg

post-6837-141695289029_thumb.jpg

post-6837-141695289032_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...