Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...

Benim seyrettiğim kadarıyla sporculara yönelik bir şey yoktu, iki takımın taraftarlarıydı olay, yangın tüpü sıkıldı, ortalık harabe oldu, polisimiz de başka bir şey bilmediğinden kapalı salonda biber gazı sıktı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce Galatasaray şimdi de Beşiktaş :D Ne oluyor ? 21 Aralık  ? :D

Çok süpriz sayılmaz bu bence, lig maçında Beşiktaş hakemin biraz yardımıyla zorlanarak geçmişti rakibini...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş Cordoba'dan sonra kaleyi bir türlü güvenli bir eldivene teslim edemedi. McGregor gol yemediği maç yok, Cenk desen kendine tanınan hiç bir şansı kullanamadı. Dünkü maçta yediği ilk golde inanılmaz hatası vardı. Tutabileceği topu yumrukladı, hadi yumrukladın ya hızlı vur yada sağa sola çel topu. İyi bir kaleci hiç bir zaman topu ön cepheye indirmez.

Tamam ciddi defans hatalarımız var, ama iyi kaleci dediğin de maç kurtarır. Ben daha bu seneki maçlarda, kalecilerimizin maç kurtardığını hatırlamıyorum.

Birde şu defans futbolcularının kafasına, şunu kazıyabilsek süper olacak. Defans futbolcusu topa değil, yanındaki rakip futbolcuya bakacak. Rakip takım ama soldan, sağdan veya ön cepheden atak yapıyor, takımdan birisi onu zaten karşılıyor. Rakip futbolcunun temel amacı ne, ceza alanındaki arkadaşına topu ulaştırmak. İşte burda başlıyor, defans futbolcusu yanındaki rakip yerine, topa bakıyor.  Öncelikli rakibe sonra topa bakacaksın.

Ceza alanında sırtı kaleye dönük rakip takımın futbolcusunun işimi zor ?

Yoksa defans yapan topa ve rakibe yüzü dönük futbolcununun işimi zor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bu sezon ilk defa son dakikalarda şans bize güldü. Hakem hataları skoru etkiledi. Bir Bjk'li olarak, haksız galibiyete doya doya sevinemedim. Bu şekilde 3 puan olacaksa, varsın olmasın böyle galibiyet ve 3 puan...

Geçmiş olsun Fenerbahçe'li arkadaşlara...Ve Allah sabır versin Aykut Kocaman'a dayanabilmek için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013'ün 3. ayının 3. gününde uzatmanın 3. dakikasında 3. golü atan Beşiktaş 3 puanı aldı ve F3N3RBAHÇ3'yi 3.sıraya yolladı :)

post-6837-141695292533_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galibiyeti koruyamayacağını bilen bizim takım, golü öyle bir zamanlamayla attı ki santra dahil yaptırmadı. Aksini düşünemiyorum bile....:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seni çok iyi anlayabiliyorum :)

Bu arada hakem Beşiktaş'ın kazanması için elinden gelen her şeyi yaptı. Malum biz 11'e 11 kazanabiliyoruz. O yüzden Emre'yede, Egemen'ede ilk sarı kartları Es geçti... Aksi taktirde onların tek sarı kartla maçı bitirmeleri, bence mümkün değildi.

Karşı takım eksilince stres oluyorum artık. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...