Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kartal gol gol gol :D

En sevmediğim tezahürattır bu "kartal gol gol gol" Beşiktaş tribünlerinde. Maç başlar daha dakika 1, tribünlerden bu tezahürat duyulur. Bir durun! daha maç yeni başladı. Tecrübesiz ve genç futbolculardan oluşan takımımızda da bununla beraber başlar tedirginlik ve basit hatalar. -son Fenerbahçe maçında olduğu gibi- Karşı takımı ıslıklamak yerine ne gerek var buna?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşaat işiyle uğraşan, bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi? Bu sezon sonuna kadar burada maç oynanır mı? Fotoğraf dün çekilmiş.

B2Jppl5CAAARPJo.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet, TT Arena'nın inşaatını çok yakından takip etmiştim bu aşamadan itibaren bile bir seneye yakın zamana ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Tribün kaba inşaatından sonra çatı inşaatı olacak. Çatı inşaatı olup tüm makineler oyun alanını terk etmeden zemin çalışması başlayamaz. Bu bile başlı başına 2 aya yakın zaman demek. Daha erken açarlarsa bizim başımıza gelenler gelir ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Tebrikler Beşiktaş'ım, tebrikler cefakar büyük Beşiktaş taraftarı. Dün inanılmaz üst düzey bir futbol maçı oldu. Sahada ki 11, sahada basılmadık çim bırakmadı. Şu kötüydü, koşmadı, şunu yapmadı, bunu yapmadı diyeceğimiz bir futbolcu bile yoktu. Öyle kazanma hırsı ile oynadılar ki. Sol kanat oyuncumuz Motta, Trabzon Sporun sağ kanattan atağını kesip. Topu korner çizgisinden, kornere çıkardığında ki sevinci, hırsı aslında her şeyi özetliyor. Aynı keza Olcay ve Veli bir maçta yapılabilecek her şeyi yaptılar. Kısacası sahada ki 11 Kartal kazanmak için her şeyi yaptılar.

Dünkü maçta ki en büyük talihsizliğimiz Mustafa Pektemek'in sakatlanmasıydı.  Bu çocukta inanılmaz kötü bir şans var. Bu kaçıncı sakatlanması, adamın kafası yarılmıştı daha geçtiğimiz aylarda. Umarım bir an önce yeşil sahalara döner. Geçmişler olsun ve acil şifalar olsun inşallah.

Mehmet dün kulaklarını çınlattım, maçı izlerken. Konya stadında inanılmaz güzel bir atmosfer vardı, bu maçta orada olmak isterdim. Bu maçın Konya'ya alınması, Veli Kavlak'ın muhteşem bir gol atması senin için. Çok büyük ve çok güzel bir anı olmuştur sanırım.

Bu da inanışın, hırsın, zaferin, dostluğun, kardeşliğin fotoğrafıdır.

ayB845.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet dün akşam maçtaydım :)

İlk önce Konya Büyükşehir stadyumuna değinmek istiyorum. 42000 seyirci kapasiteli, kör noktanın olmadığı, tribün ısıtmasına sahip, akustiği süper bu yapıyı Türk futboluna kazandıranlara teşekkür etmek gerekir. 38 değişik takımın passolig kartıyla maça giriş yapılmış. Benim pankartlardan anladığım; en uzak yerden maça gelen; Gaziantepli Beşiktaşlılardı.

Beşiktaş kadrosunda, İnönü'de maç oynamış futbolcu sayısı azınlıkta şu anda. Kadro kurulduğundan bugüne böyle bir seyirciyle karşılaştıklarını zannetmiyorum. Futbolcular zemini incelemeye çıktıklarındaki şakınlıkları bunu belli ediyordu. Her maçını farklı sahalarda oynayan evsiz bir genç takımın bu noktada, bu puanda olması gerçekten büyük başarı.

Veli Kavlak'ın attığı gole en çok ben sevinmişimdir stadyumda herhalde :) :)ün de gösterdi ki Beşiktaş'ın ateşleyici gücü, işçisi Veli ve Atiba'dır.  Ayrı bir parantez de Sosa'ya açmak gerekir. Böyle basit oynayan, aklını çok iyi kullanan, golcüleri tek pasla pozisyona sokan futbolcu şu an dünya futbolunda nadir sayıdadır. En son Guti'yi hatırlayabiliriz.

Tüm Beşiktaşlı futbolcular öz verili oynadılar. Yukarıda bahsettiklerim dışında Ersan, Motta, Olcay tam günlerindeydiler. Galatasaray maçını da Konya'ya verirlerse, bu ambiyansla, bu katılımcı tribünle o maça 1 - 0 önde başlarız. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali Dürüst güzel bir açıklama yapmış. Bence de iyi yaparlar eğer böyle sonuçlanırsa. Artık futbolda daha doğrusu kulüp sporlarının tümünde anlayış , hoşgörü ortamının oluşturulması lazım. Balık baştan kokar derler. Eğer başkanlar bu anlayışı geliştirirlerse tabana da yavaş yavaş yayılacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler Beşiktaş'ım. Tüm zorluklara rağmen biz taraftarlarına yaşattığı bu mutluluk, taktire şayan.

Maddi sıkıntılar, stadyumun inşaatına engel olabilmek için, siyasi baskı oyunları. Kısıtlı yurt içi ve yurt dışı transferlerimiz. Talihsiz kırmızı kartlar, sakatlıklar. Olimpiyat stadının konumu, zemini, iklimi vs her konuda çok kötü oluşu. Sırf bizim eski başkanımız diye, Süleyman Seba sezonu denildiği için. Yok bu sene Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar diyen, gerizekalı spor yazarlarımız var. Maçlarımızı oynayacak stat arıyoruz bulamıyoruz. Bu yoğun maç trafiğinde, sırf yayıncı kuruluşun çıkarları için. Ardı ardına maç trafiğine girmek zorunda kalıyoruz. Perşembe günü UEFA maçı yapan takım, Pazar günü lig maçı için deplasmana Gaziantep'e gönderiliyor. Yine para uğruna Türkiye kupası maç trafiği.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen. Avrupa'da, Ligte ve Türkiye kupasında bizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar. Hırslılar, mücadele ediyorlar, birbirleriyle dostlar, arkadaşlar. Öyle ki kendisinin ilk 11'e girmesine engel Mustafa Pektemek için. Golü attıktan sonra, formasını alıp golü ona hediye etmesi, ayrı bir güzellik. Biliyorlar ki koşan, mücadele eden, takım oyunu oynayan hak eden formayı muhakkak kazanıyor. Bilic'de bu konuda çok adaletli, hak edene zamanı gelince formayı veriyor.

Helal olsun Beşiktaş'ım...Helal olsun...Tüm bu zorluklara rağmen, helal olsun.

Ne mutlu Beşiktaş'lıyım diyene.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...