Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

14 günde 5 maç, 5 galibiyet. (Ligte Karabük, Trabzon, G.Antep. Uefa Tottenham maçı. Türkiye kupasında Sarıyer galibiyeti.)

7 deplasman 7 galibiyet, Konya'da oynanan Trabzon maçını saymıyorum.

Maşallah nazar değmesin inşallah. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaç gündür aklımda , yazmayı unutuyorum.

Maçlarda olan olaylar artık hakikaten futbolun keyfini iyice kaçırmaya başladı. Bu hafta Gökhan Töre'nin yaptığı hareketin bir izahı yok. Ona kart çıkartmayan hakemin davranışının da..

Takip edemedim, Gökhan ile ilgili bir gelişme var mı ? Ceza felan verilecek mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle katılıyorum Burak abi, bu hareketin izahı  kesinlikle yok. Fakat hakemin şöyle bir talihsizliği var. O pozisyonun hemen öncesinde Serdar Kurtuluş, taç çizgisinden topu çıkararak pas vermeye çalışıyor. Rakip futbolcuda kayarak müdahale ediyor. Bu esnada bir aksiyon oluyor o pozisyonda, 4.hakemde o esnada bu pozisyonu gözlemliyor. Olanlarda tam bu esnada oluyor, Gökhan Töre dirseği indiriyor rakibine.

Hakemler o pozisyonda tümü topa bakıyor, ve o pozisyonu kaçırıyorlar. Ama hakemin işi nedir görmek, o pozisyonu görmek zorundalar.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son 1-2 yıldır görüntülerden çok aklanan da oldu ceza alan da.. Gökhan Töre için bir girişim var mı ?

Allah korusun o dirsek tam kalp üstüne gelse o futbolcuyu orada kaybederdik. Onu geç kaburgası kırılabilirdi. Allah korudu gerçekten o futbolcuyu

Bunlar aynı geminin yolcuları, nasıl birbirlerine bu kadar gaddar davranabiliyorlar anlamak zor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gsaray maçını misafirlikte olduğum için kaçırdım fakat dün evde beşiktaş maçının ikinci yarısına denk geldim ki tesadüfi olarak Sosa nın golünü gördüm.. Peşine Bilal Kısa ve Töre.. güzel maçtı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir nostalji yaşamaya ne dersiniz. Vanspor - Beşiktaş Maçı. Sergen Yalçın frikik kullanıyor, barajda ki rakip futbolcu. Voleybolda olduğu gibi smaç yapıyor. Maçın hakemi Metin Tokat, bir şey yok devam kararı veriyor. :)

Maç sonunda topu eliyle kesen futbolcuyla röportaj var. Bir nostaljide burada, röportajı yapan kim ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu maçın oynandığı sezon averajla şampiyonluğu galatasaray'a kaptırdığımız sezondu. Üst üste 4. şampiyonluğu yaşayacağımıza o kadar emindim ki; o yaşlarda yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı diyebilirim. Son maça kadar aynı puanla gelmiştik. Beşiktaş gençlerbirliği ile galatasaray ise Ankaragücü ile oynayacaktı.

Galatasaray aldığı 8 - 0 galibiyetle şampiyon olmuştu.

Metin Tokat'ı sorarsanız; kendisi yeni kurulan hakem heyetinin, hakem atamalarından sorumlu kişisi oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yoka rtık :D Pozisyon bir komedi, röportaj ayrı bir komedi :D

Niye öyle söylüyorsun abi. Burada önemli olan niyet. İyi niyetle topu elleyince penaltı olmuyormuş. Metin Tokat'ta, futbolcunun iyi niyetini şıp diye anlamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim hatırladığım dönemdeki en bariz hakem hatasıdır bu, kaleye giden topa direkt smaç, geçen gün "Fener'e çalınan penaltı değil" dediklerinde bu aklıma gelmişti inanın....

Acun'un daha eski Televole günleri de var, Hakan Şükür'le geyikler falan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niye öyle söylüyorsun abi. Burada önemli olan niyet. İyi niyetle topu elleyince penaltı olmuyormuş. Metin Tokat'ta, futbolcunun iyi niyetini şıp diye anlamış.

Günümüzde de böyle hakemler lazım :D

Benim hatırladığım dönemdeki en bariz hakem hatasıdır bu, kaleye giden topa direkt smaç, geçen gün "Fener'e çalınan penaltı değil" dediklerinde bu aklıma gelmişti inanın....

Acun'un daha eski Televole günleri de var, Hakan Şükür'le geyikler falan...

Acun Firarda bu dönemden sonra mıydı Abi ? Yurtdışında kızlarla röportaj yapmak için kaç dil öğrenmişti kim bilir diye güleceğim ama bu vesile ile adam Adriana Lima ile kanka oldu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ohoo o çok sonra, bu daha Şansal'ın yanında spor muhabirliği günleri, programcı falan değil....

Beşiktaş muhabiriydi. Amokachi'nin peşinden Nijerya'ya gidip, Amokachi'yi sinirlendirdiği bir röportajını hatırlar gibiyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şerefimizle oynadık, hakkımızla kaybettik.

Beşiktaş-Adana Demirspor maçında rakip futbolcu yaptığı hareketten ötürü, direk kırmızı kart gördü. Beşiktaş'lı futbolcular duruma itiraz ederek, sert müdahalede dokunmadığını dile getirdiler. Bunun üzerine hakem, kırmızıdan, sarıya döndü. :)

Ama pozisyonda değsin, değmesin aslında kırmızı kartlık. Avrupa'da bu tip pozisyonlarda rakibi sakatlamaya yönelik bu tip hareketlere. Futbolcu değsin, değmesin gelişine kırmızıyı veriyor hakem direk.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/119848/serefiyle-oynadi-hakkiyla-yenildi

Adana Demirsporda bir pozisyonda 2'ye 2 yakaladılar bizi. Ama o esnada Atiba sakat yerde yatıyordu. Topu taca atıp oyunu durdular.

Tüm bunların hepsi çok güzel hareketler. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...