Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güntekin Onay yazdı:

Herkes ‘yazık bu Beşiktaşa’ dedi

pknv5f3e.jpg

Bilic ve İsmail Kartal, kafa kafaya verecek şapkalarını önlerine koyacak ve bu Galatasaray’a nasıl şampiyonluk verdiklerini sorgulayacak.

Kazanan her zaman haklıdır, doğru. İnanın bu köşede Galatasaray’a övgüler yağdırmayı çok isterdim. Çünkü artık şampiyon gibiler. Şampiyon olan da her zaman alkışı hak eder. Ancak bu takımın Muslera ve Sneijder dışında övülecek, beğenilecek tek bir şeyi bile yoktu dün. Hiçbir iddiası olmayan eksik Beşiktaş karşısında futbol adına varlık gösteremeyen bir Galatasaray vardı.

Beşiktaş 11. dakikadan sonra sahanın tek hakimiydi. Savunmayı geçti, direği geçemedi, pozisyonlar buldu, Fernando Muslera’yı bir türlü aşamadı.

Beşiktaş, oyunu kontrol etti, Galatasaray’ı hapsetti ve çıkartmadı. 2 takım arasında Beşiktaş lehine dün çok fark vardı. Sahanın en iyileri ise Sosa ve Muslera’ydı.

Olgun atak yapmakta zorlanan Galatasaray karşısında bir diğer usta Wesley Sneijder sahneye çıktı ve Galatasaray’ı rahatlatan ikinci golü kaydetti.

SLAVEN BİLİC 8’DE 0 YAPTI!

Galatasaray şampiyon ise Muslera ve Sneijder’in yüksek kaliteleri sayesinde. Diğer oyuncular ise yüksek bir mücadele gücü ortaya koydular. Ancak futbol kalitesi olarak sarı-kırmızılılar dün beklentilerin çok altındaydı. Yine de kazanmayı bildiler. Çünkü karşılarında kazanmayı hiç bilmeyen hayatında derbi galibiyeti yaşamamış Bilic vardı.

Taraflı tarafsız dün karşılaşmayı izleyen herkes ‘Yazık bu Beşiktaş’a’ dedi. Ve işin ilginci bu Beşiktaş, bu Galatasaray’dan 10 puan fark yedi.

Bilic, Beşiktaş serüveninde 8 derbide 1 kez bile kazanamadı. Bu sezon 4 derbinin 4’ünü de kaybetti. 12 puan üzerinden 0 puan aldığı yetmezmiş gibi, derbilerde bu sezon gol bile atamadı. Hep yazıyorum, yazdım. Biliç’in ekipleri iyi bir takım görüntüsü verir lakin asla kazanamaz. Dün olduğu gibi... Çünkü bazıları ‘Winner’ olamaz.

TEBRİKLER HAMZAOĞLU

Zor bir sezonda, ekonomik sorunlar ile boğuşan, Şampiyonlar Ligi’nde averaj takımı konumuna düşmüş, kısıtlı bir kadro ile oynayan herkesin umudunu kestiği Galatasaray’ı şampiyon yapan centilmen Hamza Hamzaoğlu’na ve 7 ay boyunca Türk sporunda önemli izler bırakan Duygun Yarsuvat başkan yürekten tebrikler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben gelecek td'nin yerinde olsam; Tolga , necip, pektemek, serdar k. İsimlerini ayni anda gonderirim. Motta , olcay'da yedek olarak takimda kalabilir. Bize saglam bir forvet arkasi lazim. Sosa zaten kanat oyuncusu. Orta saha ;tolgay , atiba, veli , yeni gelecek adam ve sosa ile bir sekilde yurur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim izlediğim kadarıyla en iyi oyuncunuz Töre, o kadar ki dünya yıldızı diyebilirim ama son günlerde gönderilmesinden sözediliyor, bilinmeyen bir şeyler mi var perde arkasında?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim izlediğim kadarıyla en iyi oyuncunuz Töre, o kadar ki dünya yıldızı diyebilirim ama son günlerde gönderilmesinden sözediliyor, bilinmeyen bir şeyler mi var perde arkasında?

Silah çekme mevzuları falan vardı onunla başlayan bazı olaylar sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abicim, bence birazcıkda basının abartması var. Malum ligler bitiyor artık, haber kaynağı lazım. Hiç iletişim kurulmamış adamlar bile bir bakmışsın. Transferde Beşiktaş'ta adı geçiyor adamın.

Gökhan Töre çok istikrarlı bir adam değil, 2 yarı 9 maçta 1 asisti varmış. Birde bireysel oynamayı çok seven adam. Tamam tekniği, kalitesi vs. çok iyi. Ama bir kötü huyu var topu ayağında çok ama çok tutuyor. Öyle ki anlık pas vermiş olsa, belki gol yada gol posizyonu olacak.

İşin özü iyi para kazanacak olursa Beşiktaş satabilir Töre'yi. Ama yerini muhakak doldurabilmesi lazım. Aksi taktirde yanlış hamle olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman oynatamıyor TD, adam çok kaliteli, evet biraz şahsi ama o kalitedeki herkes en az o kadar şahsidir... Üzerine eğilmek lazım, satmak hata olur ve çok büyük kulüplere gider....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman oynatamıyor TD, adam çok kaliteli, evet biraz şahsi ama o kalitedeki herkes en az o kadar şahsidir... Üzerine eğilmek lazım, satmak hata olur ve çok büyük kulüplere gider....

Vallahi Bilic'in en çok şans tanıdığı futbolcuların başında geliyordur Töre. Formsuz olduğu dönemlerde bile hep ilk 11 oynattı. Aynı şekilde Olcay'da Töre gibi oynadı. Hatta bundan ötürü taraftardan da çok tepki aldı Bilic. Nedir bu Olcay, Töre ve Dem Ba Ba takıntısı diye...

İyi ve gününde ki bir Töre çok ama çok etkili futbolu var. Ya kendine çeki düzen verir, yada satılır klübe para kazandırır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim söylemek istediğim şans vermek değil, adamın hafif rahatsız olduğunu biliyoruz, sizin Q7 de böyleydi, böyle yeteneklere gerekiyorsa 24 saat terapi yapacak birilerini vermek lazım ki kafaca hazırlanabilsinler....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi FFP antlaşmasına göre; Beşiktaş'ın free değil, bonservisiyle futbolcu alabilmesi için alacağı kulube vereceği para kadar, bonservis gelirinin olması gerekiyor. Bu her ne kadar Beşiktaş için kötü bir şeymiş gibi görünse de bence çok iyi bir denetleme yöntemi.

Bu yüzdendir ki; Beşiktaş'ın futbolcu alabilmesi için futbolcu satması gerekir. Elde para edecek, Demba ve Töre var. Demba'yı Katar'a veya Töre'yi ilgilenenlere sattığı takdirde futbolcu alabileceğiz.

Bonservissiz futbolcularda herhangi bir sıkıntı yok. Duşko Tosiç Beşiktaş'la anlaşmış mesela. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi biraz daha anlaşıldı. Satma düşüncesinin temelinde futbolcudan daha fazla kulübün mecburiyeti yatıyor.

BJK bu durumda ise GS nasıl bu duruma düşmedi merak ettim. Bizim borçlar boyumuzu aşmıştı bir ara. Tabii şimdi şampiyonluk geliri falan bir hayli ilaç olur o ayrı.

Sizin stadın açılması ile durumlar düzelecektir diye düşünüyorum. Stad ve ona bağlı olan ek gelirler kulübü cidden etkiliyor. Evsiz çocuk gibi dolaşıp durdunuz bu sene, bunu göz ardı etmemek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi de şimdi elindeki 2 tane iyi futbolcuyu satıp, kimi alacaksın? Almak şart mı? Ne olacağı belirsiz adam alacağına, elindekini oynatmaya bak, yanlarına gençleri koy..

Stad bitince bitecek zaten sıkıntılarınız, sıkıntı bu sene son...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi, belirgin bir şekilde stoper ihtiyacımız var. Ona para harcamak gerekir, kalecilerimiz güven vermiyor. Bir de dikine oynayabilen, Tolgay'ın defansif yönü kuvvetli olanından ihtiyacımız var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi, belirgin bir şekilde stoper ihtiyacımız var. Ona para harcamak gerekir, kalecilerimiz güven vermiyor. Bir de dikine oynayabilen, Tolgay'ın defansif yönü kuvvetli olanından ihtiyacımız var.

Ve en önemlisi bu saydıklarını oynatabilecek bir teknik adam ihtiyacımız var. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ve en önemlisi bu saydıklarını oynatabilecek bir teknik adam ihtiyacımız var. :)

Teknik direktör mevzuu biraz karışık. Herkesin aksine; Bilic gitmeme kararı alsaydı ben desteklerdim kendisini. Yine herkesin aksine; Lucescu'yu istemiyorum mesela. 72 yaşına gelmiş birisinden bahsediyoruz. Ne kadar verimli olabileceği pek açık değil. Shaktar'da aldığı başarılar belli ama Ukrayna mafyasının da takımının arkasında olduğunu unutmamak lazım.

Şu durumda Şenol Güneş'i istiyorum diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Milosevic ersan sivok atinc franco 5 stoper var aslinda . fenada deiller yetenek olarak sivok kendini kanitlamis birisi zaten. Bizim asil sorunumuz beklerde. Ben orta acan bek gormek istiyorum artik:) o zaman torenin sahsi oynamasida az olsun sindirilir. Kaleci alinacaksa yabanci tecrubeli iyi bir kaleci olsun yoksa gunayi oynatirim ben olsam.

Bu arada sergen gelsin [emoji14]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sivok'un bileti kesildi ve gönderiliyor. Milosevic kapalı kutu, daha hiç bir maçta oynamadı. Bildiğimiz bir Sivok'mu ? Yoksa uzun süredir sakatlıktan futbol oynamamış Milosevic'mi ?

Tabiki Sivok derim. Deneyimi tecrübesi yeter, bir kere inanılmaz profesyonel bir futbolcu. Düzgün aile yaşantısına önem veren, disiplin bir sporcuydu kendisi.

Kaleci olarak gönlüm Günay'dan yana. Bence iyi bir kaleci olma yönünde sağlam adımlarla ilerliyor. Bu şansı çok iyi kullandı ama elinden alınmamalı. Eğer kaleye Günay geçmeyecekse, iyi bir yabancı kaleci alınmalı. Yazı tura atılarak, Tolga veya Cenk gönderilmeli. İkiside güven veren kaleci değil. :)

Sergen'in gelme durumu çok zor, çünkü 3 yıllık sözleşme uzattı klübüyle... Şenol Güneş'inde devam eden bir sözleşmesi var diye biliyorum. Kaldı ki şahsen ben istemem Şenol Güneş'i.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sivok'un bileti kesildi ve gönderiliyor. Milosevic kapalı kutu, daha hiç bir maçta oynamadı. Bildiğimiz bir Sivok'mu ? Yoksa uzun süredir sakatlıktan futbol oynamamış Milosevic'mi ?

Tabiki Sivok derim. Deneyimi tecrübesi yeter, bir kere inanılmaz profesyonel bir futbolcu. Düzgün aile yaşantısına önem veren, disiplin bir sporcuydu kendisi.

Kaleci olarak gönlüm Günay'dan yana. Bence iyi bir kaleci olma yönünde sağlam adımlarla ilerliyor. Bu şansı çok iyi kullandı ama elinden alınmamalı. Eğer kaleye Günay geçmeyecekse, iyi bir yabancı kaleci alınmalı. Yazı tura atılarak, Tolga veya Cenk gönderilmeli. İkiside güven veren kaleci değil. :)

Sergen'in gelme durumu çok zor, çünkü 3 yıllık sözleşme uzattı klübüyle... Şenol Güneş'inde devam eden bir sözleşmesi var diye biliyorum. Kaldı ki şahsen ben istemem Şenol Güneş'i.

Sivok'a sasirdim ve uzuldum. Sivok'tan daha iyi stoper alinmayacaksa neden gonderilir. Kaldi ki senin en tecrubeli sakatlik haric en istikrarli futbolcun. Bize iki bek , iyi bir stoper, amf rolunde oynayacak bir orta saha lazim. Yeri geldiginde demba ba ile oynayacak ba'dan hizli ve atik bir forvet. Alicanak orta saha kesinlikle ust duzey bir yildiz olmali. Kaleci dedginiz gibi gunaya verilmeli. Ayagi temiz ve toplara iyi cikiyor. Yabanci kendini ispatpamis bir kaleci gelmezse gunay ideal. Her pozisyonda sakatlanan tolga'yi gormek istemiyorum kalede. Cenk iyi yedek olur. Bu arada forvet icin, adini hatirlamiyorum ama samsunun forvetini begendim:)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...