Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tam 15 yıl önce bu gün. Aramızdan ansızın ayrılan Cenk abimiz. Ruhun şad olsun, mekanın cennet olsun. Bir Barışmanço, Kemal Sunal veya Adile Naşit gibi. Cenk Koray gibi bir insanı tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Büyük Beşiktaş'lı Cenk abi, mekanın cennet olsun. :(

a3f8249442872281e9edd8eb96cc2815.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bu Meireles, Fernandes, Quaresma... Tarzları hep bi Quaresmoş gibi bu Portekizliler niye acaba. Gerçi bizim memlekette de çoğaldı bunlar son zamanlarda.. 

Bu arada Rodolfonuzda hayırlı olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Borsaya bildirilmedi henüz ama Mario Gomez transferinin sonuçlandığını yazıyor haber siteleri. Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza. Denildiği gibi bonservissiz halledilmişse büyük başarı.

İnternette görebileceğiniz Fikret Orman'ı temsil edebilecek en iyi görsel de bu olsa gerek :)

CK7GjYoWoAAwb1Z.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eksiğimiz, iyi bir merkez orta saha oyuncusu kaldı. Ben bu Ozan Tufan denen çocuktan hoşlanmıyorum. Gökhan İnler'i zorlamak lazım. Ah Tolgay ah diyorum sadece :(

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eksiğimiz, iyi bir merkez orta saha oyuncusu kaldı. Ben bu Ozan Tufan denen çocuktan hoşlanmıyorum. Gökhan İnler'i zorlamak lazım. Ah Tolgay ah diyorum sadece :(

Ozan Mozan değil, ben Bursa Spordan futbolcu alınmasına karşıyım.

Tolgay çok büyük talihsizlik oldu bizim için. Bu sezon o çocuk oynayamaz. Sezonu geçtim, bir daha randıman sağlayacağından bile şüpheliyim. İsmail Köybaşı'ya dönmez umarım...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ozan Mozan değil, ben Bursa Spordan futbolcu alınmasına karşıyım.

Tolgay çok büyük talihsizlik oldu bizim için. Bu sezon o çocuk oynayamaz. Sezonu geçtim, bir daha randıman sağlayacağından bile şüpheliyim. İsmail Köybaşı'ya dönmez umarım...

Ben aslında fener gs trabzon dan karşıyım şimdi bursayıda ekleyelim. onlar bizden alsın kardeşim Demirören tüpkafasıyla başladık yine fenerin eskilerini almaya çok sinir bozuluyor böyle şeylere bunlarda futbolcu almayacaksın birde sattığın futbolcuyu geri almayacaksın sen Beşiktaş sın yetiştireceksin. bir tek istisnam Sergen geri alınması normal karşıladığım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Allah rahmet eylesin...

Beşiktaşlı olmak adına biraz bilinmeyen hikayelerden bahsetmek istiyorum 

aslen sakaryalı olup daha da asleni kafkas (adige) kökenlidir.(hemşehrilere selam olsun)

1984 kongresinde (başkan seçildiği kongre) Alaattin ÇAKICI ve adamları kongrenin güvenliğini sağlamışlardır. O dönem rakibi ise adı bir çok yolsuzluk olayına karışmış bir iş adamıdır. MİT olaya müdahale etmiştir (malumunuz rahmetli istanbul bölge müdürlüğünde görevli memurdur.)

hakkında artık efsane haline gelmiş bazı anekdotlar paylaşayım... 

1.21 eylül 1986 ankaragücü beşiktaş maçında top hakeme çarpıp gol olmuş ve beşiktaş mağlup olmuştu ve o sezon beşiktaş 1 puan farkla şampiyonluğu kaçırmıştı. yani o gol olmasa şampiyondu. maçın hakemi ahmet akçay o maçtan sonra yaşadığı bir anıyı anlattı az önce bir programda.

süleyman seba, maçtan sonra ahmet akçay'ı arıyor ve "hocam biz seni biliyoruz. bu senin ve bizim yaşadığımız bir talihsizlik oldu. bu aralar canını sıkarlar, bir kaç gün gazete falan okuma. kendini de üzme" diyor.
hani şu "beşiktaşlı duruşu diyip duruyorsunuz. nedir lan bu duruş?" diye soranlar var ya. onlara bir örnek olsun isterim.

2. Beşiktaş'tan ayrılırken yaptığı veda konuşmasında

söylediği söz türk spor tarihine de geçmiş, ihanete karşı insanlık dersi olmuştur.

"dostlarım, dostlarım... ben en çok dostlarımdan korkarım!"

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ricardo dedik, Quaresma dedik, Q7 dedik...Bağrımıza bastık..Biz seni çok sevdik, yeniden gel dedik.

Olur mu şimdi bu yahu diyeceğim..Ama oluyor, futbolda her şey var.

Açıkcası ben şuna bağlıyorum. Aşırı konsantreye bağlıyorum. Fantastik bir gol atıp beraberliği yakalaşmışsın, tribünleri arkana almışsın. O esnada sadece ve sadece gol atmayı yada gol attırmayı düşünüyordu sanırım. O esnada da olan oldu....

Ligin başında olması iyi..burnu biraz sürtülür, kulağı çekilir.

Maçta ilginç anlar vardı. Quaresma istediği pasları alamadı, hele bir pozisyon var ki adam sağ kanatta bomboş. Elini kolunu kaldırıyor sallıyor. Adamlar kafasını mı kaldırmıyor, bilinçli mi verilmiyor anlamadım. İlk yediği sarı karta ben çok daha kızdım. Orada topu rahat rahat alabilecekken, arkadan adamın geldiğini görmedi. Sonra adama daldı, orada adama değdi mi, değmedi mi tartışılır. Fakat dalışına verdi sanırım hakem, değip değmediğine bakmadı. :D

Sırf bu maç için tatilden erken dönmüştüm..Kursağımda kaldım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ricardo dedik, Quaresma dedik, Q7 dedik...Bağrımıza bastık..Biz seni çok sevdik, yeniden gel dedik.

Olur mu şimdi bu yahu diyeceğim..Ama oluyor, futbolda her şey var.

Açıkcası ben şuna bağlıyorum. Aşırı konsantreye bağlıyorum. Fantastik bir gol atıp beraberliği yakalaşmışsın, tribünleri arkana almışsın. O esnada sadece ve sadece gol atmayı yada gol attırmayı düşünüyordu sanırım. O esnada da olan oldu....

Ligin başında olması iyi..burnu biraz sürtülür, kulağı çekilir.

Maçta ilginç anlar vardı. Quaresma istediği pasları alamadı, hele bir pozisyon var ki adam sağ kanatta bomboş. Elini kolunu kaldırıyor sallıyor. Adamlar kafasını mı kaldırmıyor, bilinçli mi verilmiyor anlamadım. İlk yediği sarı karta ben çok daha kızdım. Orada topu rahat rahat alabilecekken, arkadan adamın geldiğini görmedi. Sonra adama daldı, orada adama değdi mi, değmedi mi tartışılır. Fakat dalışına verdi sanırım hakem, değip değmediğine bakmadı. :D< :D>

Sırf bu maç için tatilden erken dönmüştüm..Kursağımda kaldım.

Bence Q7 dikkatsizlik yaptı ama Gökhana ne demeli geçen haftaki Mersin maçındada hiç bir varlık göstermedi bu hafta nerdeyse maçı satan adam oldu, Mario Gomez oyuna girdi Oğuzhanla Atiba sanki anlaşmış adama pas atmıyorlar. Biz yine bu sene böyle amatörce davranışlardan ve hatalardan kanser oluruz :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşünün defansif orta saha için kulübeden yine necip giriyor. Şu maça kadar çoktan halletmiş olmalıydık transfer işini. Bu tolga önemli bir hata yapmadı ama bana hâlâ güvenilmez geliyor. Bir de kaleci almamız şart.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşünün defansif orta saha için kulübeden yine necip giriyor. Şu maça kadar çoktan halletmiş olmalıydık transfer işini. Bu tolga önemli bir hata yapmadı ama bana hâlâ güvenilmez geliyor. Bir de kaleci almamız şart.

Tolga Beşiktaş'a geldiğinden beri  hiç maç kurtardı mı ? Kırılma noktası diyeceğimiz, bizi ipten aldığı maç oldu mu hiç ? Ben açıkçası hatırlamıyorum. Penaltılarda insan bir kere olsun doğru köşeyi seçmez mi yahuuu :D Her seferinde terse yatıyor...

Günay ısınmışken takıma alışmışken ondan devam etmemiz gerekiyordu. Tabi Şenol Güneş'in eski bir kaleci oluşundan ötürü, biz nedesek boş. Onun farklı beklentileri vardır sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tolga Beşiktaş'a geldiğinden beri  hiç maç kurtardı mı ? Kırılma noktası diyeceğimiz, bizi ipten aldığı maç oldu mu hiç ? Ben açıkçası hatırlamıyorum. Penaltılarda insan bir kere olsun doğru köşeyi seçmez mi yahuuu :D Her seferinde terse yatıyor...

Günay ısınmışken takıma alışmışken ondan devam etmemiz gerekiyordu. Tabi Şenol Güneş'in eski bir kaleci oluşundan ötürü, biz nedesek boş. Onun farklı beklentileri vardır sanırım.

hadi gözümüz aydın :tey:

Beşiktaş transferde çok hareketli saatler yaşıyor... Lucas Leiva'da mutlu sona ulaşan Siyah-Beyazlılar, kaleci transferini de bitiriyor... Tolga Zengin ve Cenk Gönen'in beklentilerin altında kalması sonrasında teknik direktör Şenol Güneş'in raporuyla harekete geçenBeşiktaş yönetimi, Sevilla'nın kalesini koruyan Beto ile anlaşma sağladı. 

PERŞEMBEYE KADAR BİTECEK 

Siyah-Beyazlılar'ın hafta başından bu yana Portekizli kaleci ve manajeriyle pazarlıklarını sürdürdüğü ve dün 2 yıllık sözleşme konusunda mütabakata vardığı belirlendi. Beşiktaş'ınSevilla ile de görüşmelerini sürdürdüğü ve anlaşmanın an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında. Eğer aradaki ufak pürüzler giderilirse 33 yaşındaki Beto'nun en geç perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi. 

ARADAKİ FARK 500 BİN EURO 

Beşiktaş'ın Sevilla ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Beto için 1 milyon Euro teklif ettiği, İspanyol kulübünün ile 1.5 milyon Euro istediği ifade edildi. Siyah-Beyazlı yönetim bugünSevilla ile birkez daha masaya oturacak ve transferi noktalamaya çalışacak. 2013 yılında Braga'dan Sevilla'ya transfer olan Beto'nun kariyerinde 3 Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunuyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 yaşında ki bir kaleciyi, Beşiktaş'a getirmek ne kadar mantıklı. Bence hiç bir mantığı yok. Sadece kısa günü kurtarma çabası olarak görürüm. Oynasın oynasın 36 yaşına kadar oynasın. Sonra ne olacak, hadi yeni kaleci arayışına gir. Kaleci konusunda bir türlü yüzümüz gülmedi.

Ben şahsen kalenin Günay'a verilmesi taraftarıyım. Hele ki adamın Beşiktaş'a geliş hikayesini öğrendikten sonra. Bu fikrim dahada koyulaştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Mondragon" dünya kupasındayken 40 yaş üstündeydi

"Rüştü" , "Friedl" , "Dino ZOFF" , "Yaşar" (nam-ı diğer kova yaşar) :)

"Schumacher" "şenol GÜNEŞ"

ilk aklıma gelen yaşı ilerlemesine rağmen kalede duran sporcular :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Mondragon" dünya kupasındayken 40 yaş üstündeydi

"Rüştü" , "Friedl" , "Dino ZOFF" , "Yaşar" (nam-ı diğer kova yaşar) :)

"Schumacher" "şenol GÜNEŞ"

ilk aklıma gelen yaşı ilerlemesine rağmen kalede duran sporcular :)

Abi var saymaya kalkarsan 10 tanede örnek bulursun. Ama genellemeye vurduğunda, bu rakamlar görülmez bile. Emeklilik yıllarına yakın zamanda Türkiye'ye geliyorlar. İyi paralar alıp, iyi evlerde oturup, iyi otomobillere biniyorlar. Kendi ülkelerinde kazanacaklarından daha fazlasını kazanıp,  daha az vergi ödüyorlar. Sonra lig bittikten sonra, ilk uçakla sessiz sedasız ülkelerine gidiyorlar. Halen daha bir Türk kaleci yetiştirip, kazandıramıyorsak yazıklar olsun bize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...