Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet katılıyorum dediklerine

ama bu yöneticilerin hatası, sözleşme yaparken çok daha farklı maddeler kullanmalılar (uzun vadede yararlanmak adına)

Hoş, eleştiri oklarını yöneticilere yöneltirsek konu daha çok su kaldırır :jedi:

Sağlık sektöründe kısmen bu iş çözüldü gibi hastane yönetimini profesyonel yöneticiler devraldı ama hala tam olarak sistem oturmadı. Doktor, cerrah olmuş,profesör olmuş hala hastane yönetimiyle uğraşıyor üniversiteler farklı mı sanki ? değil onlar da aynı .......

bu koltuk ve yönetim sevdası bizim genlerimizde var...

bir de utanmadan mecliste ki milletvekillerini eleştirirler 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş'ımızın rakipleri. 3. takımın adı çok sakat. Arnavutluk takımıymış... :D

Sporting Lisbon

Lokomotiv Moskova

Skenderbeu

Bu arada akşam Gaziantep Maçında Beşiktaş'ımıza başarılar dilerim. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş'ımızın rakipleri. 3. takımın adı çok sakat. Arnavutluk takımıymış... :D

Sporting Lisbon

Lokomotiv Moskova

Skenderbeu

Bu arada akşam Gaziantep Maçında Beşiktaş'ımıza başarılar dilerim. 

:) hayırlı olsun inşallah çıkarız gruptan. takım adı gerçekten sakat :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaş Avrupa bir futbol zevkimiz vardı. DigiturkD-Smart yetmiyormuş gibi. Birde bunlara Tivibu eklendi. Yine 10-15 yıl öncesi Cine5, Teleon zamanlarına geri dönüyoruz sanırım. Yine millete receiver cihazlarını üst üste apartman gibi dizdirecekler.

Bizim maç bu arada.

Skenderbeu Beşiktaş maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu kanalından naklen yayınlanacak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ülker linklerimiz hazır abi, sıkıntı yok :)

Mehmet şu işi bana da öğret bakayım.  :fiuw:

Hangi maçtı hatırlamıyorum şimdi..Bir linkten maçı açtı bizim yeğen. Sen de 10 dakika ben diyeyim 15 dakika dayandım. Reklamlar, yazılar, arkadan başka konuşmalar vs..ne ararsan vardı...Dayanamadım kalktım seyretmemiştim..

Şaka maka linkleri gönder bakim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maç başlamadan iletişimde olalım abi

Kaliteli bir şeyler gönderirim sana

Eyvallah kardeşim..Yoksa dışarıda mekan bakacaktım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ülker linklerimiz hazır abi, sıkıntı yok :)

Ben de sopcast falan biseyler ayarlarim abi. Bulamazsam kapini calarim, bulursam paylasirim:))
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet katılıyorum dediklerine

ama bu yöneticilerin hatası, sözleşme yaparken çok daha farklı maddeler kullanmalılar (uzun vadede yararlanmak adına)

Hoş, eleştiri oklarını yöneticilere yöneltirsek konu daha çok su kaldırır :jedi:

Sağlık sektöründe kısmen bu iş çözüldü gibi hastane yönetimini profesyonel yöneticiler devraldı ama hala tam olarak sistem oturmadı. Doktor, cerrah olmuş,profesör olmuş hala hastane yönetimiyle uğraşıyor üniversiteler farklı mı sanki ? değil onlar da aynı .......

bu koltuk ve yönetim sevdası bizim genlerimizde var...

bir de utanmadan mecliste ki milletvekillerini eleştirirler 

sözlerinize tamamen katılıyorum..basketi basketçilere bıraktılar dünyada süper bir noktadayız..

voleybolu voleybolculara bıraktılar avrupa şampıyonlukları,dünya sampıyonluklarımız dolu

futbol cok popüler diye heralde bütün mafya kılıklı adamlar,müteahitler futbolu yönetiyor..lanet olsun..

ilk yazım konuyu dagıtan uzun bir mesajdı.baslıgı tekrar okudum ve sildim ^-^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş yüzümüzü güldürdü diyemeyeceğim. Ben şahsen dünkü oynanan maçta kahroldum. Tam bir eziyet ve kabustu.

Tamam Avrupa maçı..1-0 olsun bizim olsun..Ama yok ya bana ters..Daha doğrusu bir çok Beşitaşlıya ters bir durum..Biz haksız galibiyetide istemeyiz..sevmeyiz.

Dün futbol namına hiç bir şey yoktu..İnanın ki çok güzel oyanyıpta kaybetseydik bu kadar üzülmez ve sinirlenmezdim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rakiplerimiz bu hafta ki, kritik maçlarda puan aldı. Haliyle akşam 3 puan kaçınılmaz oldu.

Umarım bir kaza olmaz..Haydi başarılar Kartalım...Çektiğin şut gol olsun. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3000.golü kim atar??

ilk tahmin benden olsun,,o muhsetem sol ayağıyla OLCAY ŞAHAN diyorumm..çok emeği var bize,,ona yakısır bu kıvanç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün yine bir dünya pozisyon ama tek gol. Topa sahip olma oranı %63...Dün kü maçta yaptığımız orta sayısı, süper ligte bir rekormuş yine.

Olcak ve Q7 kötüydü..oyundan da aldı hoca. Ama ikisini aynı anda çıkarmasına şaşırdım açıkçası..

Beck iyi hoş fakat ofansif özelliği çok zayıf.

Serdar Kurtulluş'un bir an önce form tutup, takımda rekabet yaratması lazım.

Rodolfo'yı ben çok beğeniyorum..Sade bir futbolu var ama..Çok sağlamcı, her topa ya kafa ya ayak uzatıyor. Çok kritik pozisyonlarda nerede durması gerektiğini iyi biliyor. Umarım nazar değmez...

Ne diyelim 1 puan 1 puandır diyerek teselli olalım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...