Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

rhodolfo son 2 sezondur brezilyada yılın defansı seçiliyormus,zaten cok güzel oynuyor uyum sorunu yasamadı..Q7 asırı lakayıt dalga geçer gibi oyun oynuyor,diğer oyuncularında motivasyonunu hırsını azalttığına inanıyorum,,sırf yabancı oyuncu sevdası yüzünden cenk tosuna yazık oluyor..mario gomezi gol olmayan bir kafa vurusundan baska hiçbir olayı yokken cenk tosun 2.yarı oyuna girdi 1asist yaptı,asisti saymayalım,ofansa süper katkısı var,sağ sol demeden vurabiliyor,çok bencillik yapmıyor pas atıyor,yası genç,su adamı kazanmak için birseyler yapmıyoruz..28yasında iyi oynayan q7yi hakaretler ederek kovduk,,30yasında sımartılmıs q7yi(tükürdüğümüzü yaladık adam sımarık cocuk gibi tavırlı)üstüne para vererek aldık...

sırf fener naniyi aldı altında ezildik diye yapılan,,transfer bekleyen taraftarı susturma amaçlı katkı 0,,verim 0 fayda 0.zarar 20

keşke gelmeseydi,,hatıralarımızda sevdiğim  q7 olarak kalsaydı

celal kolottu galiba,bjk li bir yönetici Q7 kovulurken buna nasıl milyon euro veriyorlar hayret,5 euro etmez bu adam diyerek göndermişlerdi

bonservis ödedik,tonla maaş veriyoruz yetmezmiş gibi kaprislerine sımarıklıgına katlanıp puan kaybediyoruz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Quaresma ile beraber futbol oynamak, bir takım arkadaşının isteyeceği en son şeydir herhalde. Bindirme yapan beke pası zamanında vermez, bek bindirmeden vazgeçer, beklemediği anda topu kucağında bulur. Şut çekilecek pozisyonda, çalım dener, pas verilecek yerde kaleye vurur.

Ben hep halı sahaya kız arkadaşıyla gelmiş insanlara benzetirim bu adamı. İki üç artistlik yapıp, tribünleri kendine bağlayacağını düşünür. Bunu zamanında çok yaptı, şimdi de yapabileceğini düşünüyor ama taraftar eski taraftar değil. Geldiğinde eski ortamı bulacağını düşünüyordu ama beklediği gibi değil durum.

En çok kızdığım futbolcu kesinlikle İsmail. Tosic diye bir adam oynuyor yerinde. İsmail, ben formayı bu adamdan nasıl alamıyorum diye kendini yırtacağı yerde, kenarda sakin sakin maçı izliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Quaresma bu şekilde oynamaya devam ederse, yakın zamanda yuhalanmaya başlayabilir.

Ama şu da var bu adamda şeytan tüyü var. Aynı Pascal'da olduğu gibi. Yani ayrı bir sevgi duyuluyor bu adama. İtiraf etmek gerekirse bende de bu adamın ayrı bir tolerans limiti var. Ama şu var ki eski hızından, hırsından formundan çok uzakta. Takım arkadaşlarını kötü etkiliyor diyebiliriz. Bazı pozisyonlarda boşta olduğu halde pas verilmiyor Quaresma'ya. Bu da gösteriyor ki takım arkadaşları güvenmiyor. Ya çalım yapacak, ya şut çekecek diye....

Umarım Quaresma düzelir. Ve eski fantastik futbolunu sergiler bize....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ramon mottayı ben gayet beğenirdim,,bonservisi için ödenen bedel,,aldığı para,,sunduğu katkı bnce çok iyiydi..adam beşiktaşla 67 maça cıkmıs 5gol atmıs..bizim ne zaman sol bekimiz 5gol atmıs ya.gayet hızlı ileri çıkıp geri gelebilen orta açabilen ortasınıf bir solbekti,,hiçbir seyi mükemmel yapmıyordu belki ama alex tellesten ne eksiği vardı..hatta ramon daha kalıplı daha güzel sut cekiyor..tellesi 8M bedelle aldılar ya tellesin baska hiçbir artısı yok ramona karsı..

tek eksiği el bombası niteliğindeydi pen6 çok yaptırıyordu diyebilirim..tosici ilk izlediğimden beri uyuz oluyorum,dün kuzenım maçı izliyordu maça katkısı ne iyi adammı diye konusurken gol oldu,maça katkısı kendi kalesine gol atmak oldu,,)))

q7 nin bu sezonu gs ye hoca olarak gelen hagi ye benzetiyorum,,unutulmaz efsane iken antipatik hale gelecek Q7de

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dimi ya bizim birde Motta'mız vardı..Oda eski formundan uzaklaşınca, Şenol hocadan kesiği yedi.

Beck orta yapamıyor, çizgiye inerek orta kesemiyor...Belki şu an ki oynadığımız futboldan ötürü bunu yapamıyor ama. Defansif yönü iyi ama ofansif anlamda zayıf buluyorum.

Beğenmediğimiz, eleştirdiğimiz, kızdığımız Veli Kavlak'ı arar olduk.

Altyapıdan birilerini bulup getirseler bari..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

veli kavlak gibi adamımız mı var abi,,yerli gattuso ya,,çok iyi savascı yorulmaz dinamo,,ha ofans tarafı yok,sut kötü ama olsun veli kavlak candır,cok severim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tosic gelmiş gecmiş en kotu bekimiz olabilir. Ben bu kadar agır adam gormedim. Motta , carlos kalıyor yanında. İsmail ise marcelo. Bu gozler munch'u ızlemişken , bu adam tam eziyet:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası hakem hatalarının olmadığı bir galibiyeti ve hatta mağlubiyeti yeğlerim. Ama yine dün hakem hataları daha çok konuşuluyor.

Spor haberleri, spor gazetesi vs artık pek ilgilenmiyorum. Doğru ve kaliteli haber yapan çok az sayıda artık. Onlarda bana denk gelmiyor sanırım.

Benim gördüklerimin arasında Ersan 2.sarı karttan atılmalıydı. Volkan'ın pozisyonunda topun tamamı dışarı çıkmamış gibi duruyor. Tabi bize gösterilen görüntülerde öyle (Ligtv)

Gomez'in düşürlme pozisyonu var, tekrarını izleyemedim. Ama düşürdüyse penaltı olması lazım.

Nani, Alves sarı kart görmeliydi, Alves atılmalıydı demeyeceğim. Ben hakem olsam Alves, Melo, Emre gibi adamlara. Daha soyunma odasındayken yada ısınma hareketleri yaparken sarı kart gösteririm ki. Maçta akıllı olsunlar diye. :D Alves'in her hareketi kusurlu desem yeridir.

Tamam derbi galibiyeti, kazanılan 3 puan vs. Ama açıkçası çok sevinemiyorum. Daha doğru bir ifade olursa, buruk bir sevinç benimkisi. Hakem hatalarının olmadığı maç istiyorum ama. Bu da ülkemizde çok zor sanırım.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her golden sonra butona basmayı unutmuyoruz değil mi? Hatta @Burak abi butonu bu konuya yerleştirsin, buradan basalım. Çünkü çok fazla gol atacak bu Gomez :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş hacamat yaptı resmen ama biliyordum yeneceğini.. Çünkü Fenerbahçeden daha organize ve oturmuş bir takım hali hazırda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her golden sonra butona basmayı unutmuyoruz değil mi? Hatta @Burak abi butonu bu konuya yerleştirsin, buradan basalım. Çünkü çok fazla gol atacak bu Gomez :)

her golden sonra cha cha yapmadan olmaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası hakem hatalarının olmadığı bir galibiyeti ve hatta mağlubiyeti yeğlerim. Ama yine dün hakem hataları daha çok konuşuluyor.

Spor haberleri, spor gazetesi vs artık pek ilgilenmiyorum. Doğru ve kaliteli haber yapan çok az sayıda artık. Onlarda bana denk gelmiyor sanırım.

Benim gördüklerimin arasında Ersan 2.sarı karttan atılmalıydı. Volkan'ın pozisyonunda topun tamamı dışarı çıkmamış gibi duruyor. Tabi bize gösterilen görüntülerde öyle (Ligtv)

Gomez'in düşürlme pozisyonu var, tekrarını izleyemedim. Ama düşürdüyse penaltı olması lazım.

Nani, Alves sarı kart görmeliydi, Alves atılmalıydı demeyeceğim. Ben hakem olsam Alves, Melo, Emre gibi adamlara. Daha soyunma odasındayken yada ısınma hareketleri yaparken sarı kart gösteririm ki. Maçta akıllı olsunlar diye. :D Alves'in her hareketi kusurlu desem yeridir.

Tamam derbi galibiyeti, kazanılan 3 puan vs. Ama açıkçası çok sevinemiyorum. Daha doğru bir ifade olursa, buruk bir sevinç benimkisi. Hakem hatalarının olmadığı maç istiyorum ama. Bu da ülkemizde çok zor sanırım.

Yan hakem de cok kotuydu. Gokhanin ve persie'nin pozisyonlarını kacırdı. Orta hakemin sonuca etkisi, gomez'in dusurulmesini atlaması ve ersana kart cıkarmaması oldu. Kartlar konusunda , nani de atlandı ek olarak tabi. Dun fenerbahce yenmiş olsaydı, bu sefer besıktasın hakkı yendi diye konusulurdu. Oyle rezil bir yonetim vardı. İhale fener'e kaldı[emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...