Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu gün sosyal medyada karşıma çıkan bir paylaşım.

11228125_1000654846665999_38794303905817

OĞUL : Baba Biz neden fenerliyiz ?
BABA : Benim babamda fenerliydi.. Dedemde fenerliydi.. Onun babasıda öyleymiş.. Türkiye'nin en büyüğü Fenerbahçe'dir.. Ve hepimiz fenerliyiz
OĞUL: Hastane dönüşü Beşiktaş'ın maçına gidelim mi baba?
BABA : neden oğlum? Hem orası çok kalabalık olur.. Doktorlar mikroptan uzak durmamız gerektiğini söylüyor biliyorsun..
OĞUL: Baba hiç senden bişey istedim mi şuana kadar.. Hiç birşeyi yapamadın diye ağladın mı? Doktorların hep istediklerini yaptık.. Bir kez ben istiyorum diye beni hastane dönüşü bu maça götürür müsün ?
BABA: Annene ve doktorlara söylemeyeceğiz ama..
OĞUL: Tamam.. Saçlarımın döküldüğü belli olmasın.. Beşiktaş şapkası da alırmısın peki..
BABA : Alırım oğlum.. Sen ne istersen alırım.. (Babamın yanaklarından birkaç damla yaş akar)
OĞUL: Neden ağlıyorsun baba.. Beşiktaşlı olmayacağım.. Sadece onların maçına gitmek istiyorum..
BABA: Eğer sen mutlu olacaksan.. Beşiktaşlı da oluruz oğlum..
OĞUL : Biz o gün hastane dönüşü kaderimizi yol üstünde bulduk.. Ben o gün simsiyah bir hayattan bembeyaz bir hayata babamın omzunda merhaba dedim.Çoğu doktor benim nasıl hangi şartlarda iyileştiğimi araştırdı.. Ve bir çoğu 'bu sadece mucize' dediler.. 
O günden beri babam iyileşmemi Beşiktaş'a bağlar..
Bense babamın 'sen istersen Beşiktaşlı da oluruz oğlum' derken gözlerinde biriktirdiği gözyaşlarına bağlarım..Senelerdir hiç kaçırmadığım Beşiktaş maçlarında tedavi olduğumu ve o küçük çocuğun babasının omzundaki saçsız ama mutlu halini hissederim.. 
Seneler sonra 'Beşiktaşlı' yaşlı babamı maça götürdüm.. Yenemedik ama çıkışta 'iyi ki BEŞİKTAŞLIYIZ' dedik evimize dönerken.."

İyi ki Beşiktaşlıyım cümlesini bir çok defa bende söylemişimdir. Dünkü galibiyette bizden çok Galatasaray taraftarı daha çok sevinip. Sosyal medyada bizlerden daha çok paylaşımlarda bulunmuşlardır. Kabul etmek lazım Türkiye'de hiç bir takıma bu kadar sempati duyulmaz. Fenerlisi, Galatasarylısı, Trabzonlusu vs....Beşiktaş'ımıza ayrı bir sempati duyarlar. Tabi fanatik taraftarları kapsam dışında tutuyorum. Farklı bir duruşumuz, farklı bir imajımız, farklı bir prestijimiz vardır..Ben bunu seviyorum işte...

Ne Mutlu Beşiktaşlıyım Diyene.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yan hakem de cok kotuydu. Gokhanin ve persie'nin pozisyonlarını kacırdı. Orta hakemin sonuca etkisi, gomez'in dusurulmesini atlaması ve ersana kart cıkarmaması oldu. Kartlar konusunda , nani de atlandı ek olarak tabi. Dun fenerbahce yenmiş olsaydı, bu sefer besıktasın hakkı yendi diye konusulurdu. Oyle rezil bir yonetim vardı. İhale fener'e kaldı[emoji16]

yan hakem gerçekten kötüydü. kale arkasında hakem olmasa topa da çıktı derdi herhalde

Bu arada bjk'li arkadaşlar son 15dk ecel terleri döktüklerini unutuyorlar galiba :D Fener henüz takım olarak oturmadı ve en büyük eksik defansta. Tarihinde hiç bir sezon bu kadar gol yemedi herhalde. Gol atıyoruz ama çok yiyoruz :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yan hakem gerçekten kötüydü. kale arkasında hakem olmasa topa da çıktı derdi herhalde

Bu arada bjk'li arkadaşlar son 15dk ecel terleri döktüklerini unutuyorlar galiba :D Fener henüz takım olarak oturmadı ve en büyük eksik defansta. Tarihinde hiç bir sezon bu kadar gol yemedi herhalde. Gol atıyoruz ama çok yiyoruz :P

Fotim sen merak etme Aziz baba el atmış. Hafta içi basın toplantısı düzenleme kararı almış. Sezonun başından bu güne yaşanılan pozisyonları tek tek barkovizyonla tek tek analiz edeceklermiş. Nispeten bir katkısı olur size. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotim sen merak etme Aziz baba el atmış. Hafta içi basın toplantısı düzenleme kararı almış. Sezonun başından bu güne yaşanılan pozisyonları tek tek barkovizyonla tek tek analiz edeceklermiş. Nispeten bir katkısı olur size. :D

aziz baba yapar, kaleleri öğretir :) ba,souza,diego bunlar takımda olmayınca sıkıntı büyüyor. Bizde şans da yok, edu atardı şimdi kajer atıyor kalemize :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aziz baba yapar, kaleleri öğretir :) ba,souza,diego bunlar takımda olmayınca sıkıntı büyüyor. Bizde şans da yok, edu atardı şimdi kajer atıyor kalemize :)

Bizim Tosic'i unutuyorsun Fotim. Adam geçen hafta eski takımı Gençlerbirliği'ne sağlam katkı sağladı. Bu hafta tıpkı bir forvet gibi kafayı vurdu topa. Bu performansla sizin Guziayı sollar gol atmada. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Once uslu sonra aziz yıldırım. Uslu da, kavgayı önceden kızıştırmak için önden giden cocuk gibi konusuyor, sonra aziz baba kafa göz giriyor. Gecmiş olsun lig bitti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim Tosic'i unutuyorsun Fotim. Adam geçen hafta eski takımı Gençlerbirliği'ne sağlam katkı sağladı. Bu hafta tıpkı bir forvet gibi kafayı vurdu topa. Bu performansla sizin Guziayı sollar gol atmada. :D

bingöllü guiza :D aman ağzın hayra aç :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu bizim taraftar gerçekten çok alem.  Daha önce askeriyeye 3'lü çektiren Beşiktaş taraftarı. Bu sefer hedeflerinde trafik polisi. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karakartalin serefine benim eski aracin fotolarini atayip dedim. Arabayla Besiktas’in ilgisi ne var demeyin. Ilgisi detayda sakli  :)

Subie_1_zpseksybxd5.jpg

Subie_2_zps6dqtbbfn.jpg
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

detay değil bu abi ,araba ben kartalım diye bağırıyor :D  plaka harika imiş, imrendim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Dünkü maçı baştan sona aralıksız izledim. Bir tarafta top oynamaya gelmiş takım olan Beşiktaş. Diğer tarafta ise futbol oynattırmamaya gelmiş olan Rize.

Maç boyunca çok faul yaptılar. Bunlardan bazı önemli pozisyonları hakem vermedi. Öyle ki maçın ilk yarının başlarında Sosa'ya ceza sahasının hemen önünde yapılan hareket. Adamın direk kaval kemiğine tekme attı. Bunu hadi orta hakem görmedi diyelim. Kar arkasında ki hakem nasıl görmez.

Rize'de bir Kweuke ileride tüm topları ona atmaya çalıştılar. Ersan artık adamı resmen yıldırdı, kendisi bir o kadar çok yoruldu. Şu var ama Kweuke her topla buluşmasında, Ersana nizami şarjın dışında müdahaleleri oldu. Hava toplarında kambura yatmaları oldu..Hakem bunların hiç birisini görmedi..Maçın ilk yarısında Ersan isyan etmişti hatta. Eliyle 1-2-3-4 sayarak bu kaç oldu diye...

Dünkü maçı izlerken ben çok keyif aldım. Berabere kalıp yada yenilseydik bile üzülmezdim açıkçası. Tek eksik olan bol goldü. Onunda önüne hakem geçti sanırım. 2.golümüzü ofsayt diye vermedi. Tekrarını izleyemedim henüz ama, ben ofsayt değil diye gördüm. Yani 2-0 olmuş olsa, gerisi gelirdi diye düşünüyorum.

Dün takım olarak iyiydik. Şu çok kötüydü diyebileceğim adam yoktu. Aman nazar değmesin takıma..Maşallah diyelim. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu maçı baştan sona bende izledim.

Şu çok kötü diyebileceğimiz adam maalesef vardı "Gökhan TÖRE"

80 yıllarda tv'de tüm Türkiye'ye basketbolu sevdiren ve böyle de bir spor dalı olduğunu hatırlatan bir dizi vardı "Beyaz Gölge".Dizinin konusu kısaca şöyleydi. Amerikanın Carver adlı küçük bir kasaba okuluna sakatlığı sonucu basketbolu bırakmış eski bir basketbolcu koç olarak gelir, okulun tüm öğrencileri birer (looser) dır. Koç (dikkatizi çekerim teknik direktör değil KOÇ amerikanca COACH futbolu yöneten t.direktör, basketbolu yöneten koç, neyse konumuzdan şaşmayalım, basketbol ile tüm bu gençlerin hayatını düzene sokar vs vs 

Futbol,basketbol oynadığım yıllarda hiç aklımdan çıkarmadığım ve uyguladığım bir sahnesi hala aklımdadır.

Okulun basketbol sahasında , takım ikiye ayrılmış bir şekilde antrenman maçı yapılmaktadır. Ancak bazı oyuncular ısrarla şahsi oynamakta ve topla lüzumsuz hareketler yapmaktadırlar. (Oyuncuların ismi hala dün gibi aklımda (Thorpe,Salamy,Coolidge google efendiye bakmadan :) ) en sonunda Koç sinirlenir, oyuncuları tek sıra haline sokar ve karşı potaya doğru hızla koşmalarını ister, çocuklar tam sahanın ortasına geldiğinde ise basketbol topunu alır ve karşı potaya doğru atar ve o yıllarca aklımdan çıkmayan cümleyi söyler. "Bu toptan daha hızlı koşabileceğinizi mi zannediyorsunuz?

Maalesef dün ve bazı maçlarda da bu böyle oldu. Futbol bir takım oyunudur, eğer kendinizi göstermek, şov yapmaksa amacınız bireysel sporlar var lütfen kendinizi o alanlarda gösterin...

Atiba Hutchinson; İstatistik bilgileri mutlaka tutulmuştur bilen varsa bildirsin lütfen bu maçta kaç tane pas dağıttı?

bana göre ideal futbolcu budur... Elbette Quaresma gibi futbolu şov olarak oynayanlarda lazım ama her zaman değil!!!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

80 yıllarda tv'de tüm Türkiye'ye basketbolu sevdiren ve böyle de bir spor dalı olduğunu hatırlatan bir dizi vardı "Beyaz Gölge".Dizinin konusu kısaca şöyleydi. Amerikanın Carver adlı küçük bir kasaba okuluna sakatlığı sonucu basketbolu bırakmış eski bir basketbolcu koç olarak gelir, okulun tüm öğrencileri birer (looser) dır. Koç (dikkatizi çekerim teknik direktör değil KOÇ amerikanca COACH futbolu yöneten t.direktör, basketbolu yöneten koç, neyse konumuzdan şaşmayalım, basketbol ile tüm bu gençlerin hayatını düzene sokar vs vs 

Futbol,basketbol oynadığım yıllarda hiç aklımdan çıkarmadığım ve uyguladığım bir sahnesi hala aklımdadır.

Okulun basketbol sahasında , takım ikiye ayrılmış bir şekilde antrenman maçı yapılmaktadır. Ancak bazı oyuncular ısrarla şahsi oynamakta ve topla lüzumsuz hareketler yapmaktadırlar. (Oyuncuların ismi hala dün gibi aklımda (Thorpe,Salamy,Coolidge google efendiye bakmadan :) ) en sonunda Koç sinirlenir, oyuncuları tek sıra haline sokar ve karşı potaya doğru hızla koşmalarını ister, çocuklar tam sahanın ortasına geldiğinde ise basketbol topunu alır ve karşı potaya doğru atar ve o yıllarca aklımdan çıkmayan cümleyi söyler. "Bu toptan daha hızlı koşabileceğinizi mi zannediyorsunuz?

Maalesef dün ve bazı maçlarda da bu böyle oldu. Futbol bir takım oyunudur, eğer kendinizi göstermek, şov yapmaksa amacınız bireysel sporlar var lütfen kendinizi o alanlarda gösterin...

Atiba Hutchinson; İstatistik bilgileri mutlaka tutulmuştur bilen varsa bildirsin lütfen bu maçta kaç tane pas dağıttı?

bana göre ideal futbolcu budur... Elbette Quaresma gibi futbolu şov olarak oynayanlarda lazım ama her zaman değil!!!

Abi Töre konusunda haklısın ama adamın oyun sitili de bu. Bu saatten sonra bu adam değişir mi ? Ben pek sanmıyorum..

En çok top kaybı yapanların başında Sosa ve Töre geliyordur sanırım. Ama Rize dediğim gibi çok faullü oynadı. Yani hemen hemen her pozisyonda Töre resmen hep yerdeydi. Ama Töre normalde güçlü kolay kolay yıkılmayan bir adam. Bir tarafta teknik kapasitesi yüksek futbolculardan kurulu bir takım. Diğer tarafta ise defansif ve sert futbol oynayan bir takım. 

Dün Oğuzhan'ı çok iyi tutukları için, Töre'ye çok iş düştü. Öyle oluncada daha çok efor sarf etti. Aynı şekilde Gomez'i iyi tutular..Bence ikinci yarı Cenk Tosun'u sokmalıydı. Daha hızlı ve daha teknik bir adam Cenk Tosun. 

Köybaşı ne iyiydi ne kötüydü...Görevini yaptı diyebilirim. Gerçi pek bir görev düşmedi ona...Ama Tosic'i kesebilmeli. Onu kesemiyorsa gitsin bu takımdan...

Rodolhfo bildiğimiz gibi yine..Sıfır hatayla oynadı diyebiliriz. Tam bir güvenlik sigortası..

Ersan her geçen gün daha iyi form tutuyor. İnanılmaz bir hırs var..Maçı hiç ama hiç bırakmıyor...

Sosa çok istekli, çok iştahlı oynuyor..Ama çok faule maruz kalıyor, oda biraz yıldırıyor adamı..Bu maç çok top kaybetme sebeplerinden birisi. Yapılan çok fazla faul hemde Oğuzhan'ın etkisiz oluşuydu..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi adam istatistikleri alt üst etmiş. :)

Beşiktaş’ın orta sahadaki dinamosu Atiba Hutchinson dün Çaykur Rizespor karşısında 94 kez pas verirken, meşin yuvarlağı tam 93 defa takım arkadaşlarıyla buluşturdu.

Süper Lig’in en fazla isabetli pas yapan ismi olan Kanadalı futbolcu geride kalan 8 maçtaki isabetli pas sayısını da toplamda 485’e çıkardı.

Kaynak: Milliyet/Fanatik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne demiştik?

"Bana göre ideal futbolcu budur."

tam bir futbol makinası, atibayı izlerken "Alman Panzerlerini" izler gibi hissediyorum. 80-90.dk ların sonunda Mario GOMEZ kale içine girdiği halde nasılda pas vermişti kendisi atmak yerine...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne demiştik?

"Bana göre ideal futbolcu budur."

tam bir futbol makinası, atibayı izlerken "Alman Panzerlerini" izler gibi hissediyorum. 80-90.dk ların sonunda Mario GOMEZ kale içine girdiği halde nasılda pas vermişti kendisi atmak yerine...

Abi Atiba gibi 2 futbolcun olsun, sırtın yere gelmez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Atiba gibi 2 futbolcun olsun, sırtın yere gelmez.

Geceleri stat inşaatında da çalıştığına dair söylentiler var :)

Bundan önce Tosic'i kesemediği için kızdığımız İsmail de bana göre hatasız oynayanlar arasındaydı. 2 gol pozisyonuna girdi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...