Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eyvah ki eyvah arkadaşlar... !!

Malum Ersan Gülüm kart cezalısı. Hatırlarsınız eften püften gösterilen bir sarı kartla cezalı duruma düşmüştü hatta.

Neyse anlatmak istediğim konu bu değil aslında. Yerine Milosevic'in oynama durumu vardı. Ama Şenol hoca Ersan'ın yerine, Tosic'i oynatma kararı almış.

Hayır sol bekken, kendi kalesine 2 gol atan adam. Bu maçta stoperken artık kim bilir kaç gol atar. :D  :geyik:

İlhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malum Ersan Gülüm kart cezalısı. Hatırlarsınız eften püften gösterilen bir sarı kartla cezalı duruma düşmüştü hatta.

Neyse anlatmak istediğim konu bu değil aslında. Yerine Milosevic'in oynama durumu vardı. Ama Şenol hoca Ersan'ın yerine, Tosic'i oynatma kararı almış.

Hayır sol bekken, kendi kalesine 2 gol atan adam. Bu maçta stoperken artık kim bilir kaç gol atar. :D  :geyik:

İsmail Tosic i tutacakmış zaten :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vay arkadaş Tosic'i arayacağımız hiç aklıma gelmezdi. Miloseviç niye oynamıyor filan diyenler vardı. Demek ki Şenol hocanın bir bildiği varmış ki oynatmıyormuş. Adam kesinlikle ilk 11'de oynamaya hazır değil. 

Kasımpaşa 4 pozisyonu var, 3 gol attılar.

Hakem kıytırık bir penaltı verdide 1 puan aldık maçtan. Olmaz olsun böyle penaltı ve puan. 

İsmail bu maçta çok pas hatası yaptı, çok top kaybetti.

Q7 tam sopalık. Salakça bir sarı kart gördü. Üzerine birde rakibiyle didişmeye başladı,2.sarı karttan atılmak için bayağı bir çaba sarf etti. Derken Allah'tan ilk yarı bittide Şenol hoca oyundan aldı. Q7 bu oyunuyla ilk 11'e kesinlikle alınmamalı..Takımın ahengini bozuyor şu anda... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Heyttt bee yaradanına kurban olayım senin..

Bu gün, günlerden Beşiktaş. Rusya'da kaçırdık elimizden, inşallah burada haklarından geliriz. Haydi başarılar Kartalım....

http://36.media.tumblr.com/9ee8270d607bc1da616586c51e6f9628/tumblr_nhxcsnYV7Q1tuf1sjo1_500.jpg:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben böyle şansızlığın içine tüküreyim. Nedir kardeşim bizim bu şansız ve talihsiz yediğimiz goller. İlk maçta bu şekildeydi...Biz oynuyoruz, adamlar hiç yoktan atıyorlar bir gol.

Adamlar vuruyor birinin götüne başına çarpıyor top..Sonra taaaak yine adamın tam önüne düşüyor top. Vuruyor gol oluyor sonra.. Kasımpaşa maçında bu şekilde goller yedik.

Yani var bir talihsizliğimiz ama...Hayırlısı inşallah...

Dün Olcay saç baş yoldurdu bana..Boğazım zaten kötüydü dün bağırmaktan artık anjin-faranjit ne varsa artmıştır kesin bende. Şenol hocada tahamül edemedi ki soyunma odasından çıkarmadı bir daha. :)

Dün Sosa-Oğuzhan çok vasattılar. Töre eski formundan çok uzak...Çok top tutuyor ayağında...Bundan bir türlü vazgeçmiyor. Q7 bile dün baktım hiç top tutmadı ayağında, hemen pas verecek adam aradı her seferinde..Akıllanmaya başlamıştır umarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Al bizdende o kadar.. Öğrenemediler hala şu Avrupada oynamayı. Adamlar 1 kere geliyor gol atıyor biz 85 dk oynuyoruz yok abi ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son dakika gelen golle içimin yağları eridi vallahi. Geçen senede son dakika golüyle yıkmıştık Bursa'yı, bu senede aynı senaryoyu uyguladık. 

İyi oynamadığımızı maçı kazandık. Altın 3 puan kazandık. Bu hafta milli maçtan ötürü, Lige ara verilecek. Bizim için kanımca iyi olacak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son dakika gelen golle içimin yağları eridi vallahi. Geçen senede son dakika golüyle yıkmıştık Bursa'yı, bu senede aynı senaryoyu uyguladık. 

İyi oynamadığımızı maçı kazandık. Altın 3 puan kazandık. Bu hafta milli maçtan ötürü, Lige ara verilecek. Bizim için kanımca iyi olacak. 

Ben delirdim kapattım 80 gibi bu seneki en berbat topu oynadı akşam çıldırdım resmen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben delirdim kapattım 80 gibi bu seneki en berbat topu oynadı akşam çıldırdım resmen

Yalçın arada olur bu tip maçlar. Ama karşımızda da çok ciddi ve dişli bir rakip vardı. Bu sezon bence ligte bizi en çok zorlayan takım oldu Bursa Spor.

İşin gerçeği aslında çok kötü değildik. Çok iyi mücadele ettik. Sonuçta Bursa çok iyiydi. Evet biz iyi oynamadık ama daha akıllı oynadık. Olcay değişikliği tam zamanında gerçekleşti. Cenk Tosun biraz daha erken girebilirdi..Çünkü Gomez 2.yarı tel tel döküldü...Ama Şenol hoca bir ümit onu saha da tuttu. Çünkü son vuruş adamı olduğu için. Olmadık anda ve olmadık yerden gol atabilecek potansiyele sahip bir adam...

Öyle böyle yendik Bursa'yı..Beter olsunlar.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kötü oynadığı maçları kazanabiliyorsanız, büyük takımsınız. Kötü bir oyunda o dakikada o temiz vuruşu yapabiliyorsanız iyi futbolcusunuzdur.

Dün akşam başka bir takıma, son dakikada kazansaydık, inanın bu kadar mutlu olmazdım. Bu Bursa'nın karın ağrısını anlamak gerçekten zor. Yıllar önce yaşanmış bir şey için halâ çirkeflik yapıyorlar. Sahaya yabancı madde atma, futbolculara küfür, hakeme küfür her şey vardı. Perşembe gecesinin yorgunluğu Atiba dahil, tüm futbolcularımızda belirgindi. Bursa'nın Beşiktaş'a karşı ekstra motivasyonu da işimizi çok zorlaştırdı. İddia ediyorum; Bursa kendi sahasında oynadığı tüm takımlara böyle bilensin, o statta maç kaybetmez.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kötü oynadığı maçları kazanabiliyorsanız, büyük takımsınız. Kötü bir oyunda o dakikada o temiz vuruşu yapabiliyorsanız iyi futbolcusunuzdur.

Dün akşam başka bir takıma, son dakikada kazansaydık, inanın bu kadar mutlu olmazdım. Bu Bursa'nın karın ağrısını anlamak gerçekten zor. Yıllar önce yaşanmış bir şey için halâ çirkeflik yapıyorlar. Sahaya yabancı madde atma, futbolculara küfür, hakeme küfür her şey vardı. Perşembe gecesinin yorgunluğu Atiba dahil, tüm futbolcularımızda belirgindi. Bursa'nın Beşiktaş'a karşı ekstra motivasyonu da işimizi çok zorlaştırdı. İddia ediyorum; Bursa kendi sahasında oynadığı tüm takımlara böyle bilensin, o statta maç kaybetmez.  

Hay ağzına sağlık @Mehmet Özdemir noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Bir başka takım olsa bu kadar sevinmezdim. Ama dün yeminle FB galibiyetinde bile bu kadar sevinmemiştim. Çok çirkef bir taraftarı var. Hakem bir ara çok sapıttı. Tuhaf tuhaf düdükler çaldı. Her şeye rağmen galip gelmek müthişti.

Tebrikler Beşiktaş'ım tebrikler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. Demiş ya Mustafa Kemal Atatürk.

Aynı şekilde keşke taraftarı da öyle olsa.

Neden mi ?

Bursa taraftarından Sağlam sakarlık!

Bursasporlu iki taraftar İngiliz futbolcu Gerrard’ın 8 numaralı formasını açtı. Beşiktaş'a gol atmak isteyen taraftarlar Sağlam'ı da üzdü.

Bursasporlu iki taraftar maçtan önce İngiliz futbolcu Steven Gerrard’ın 8 numaralı formalarını tribünde açarak, Beşiktaş’ın 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a 8-0 yenildiği karşılaşmaya gönderme yaptı.

Ancak yeşil-beyazlılar, Kartal’a taş atmak isterken farkında olmadan kendi hocaları Ertuğrul Sağlam’ı vurdu! Beşiktaş’ın Anfield Road’dan tarihi mağlubiyetle ayrıldığı maçta takımın başında Ertuğrul Sağlam bulunuyordu. 

:D :D:D :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalçın arada olur bu tip maçlar. Ama karşımızda da çok ciddi ve dişli bir rakip vardı. Bu sezon bence ligte bizi en çok zorlayan takım oldu Bursa Spor.

İşin gerçeği aslında çok kötü değildik. Çok iyi mücadele ettik. Sonuçta Bursa çok iyiydi. Evet biz iyi oynamadık ama daha akıllı oynadık. Olcay değişikliği tam zamanında gerçekleşti. Cenk Tosun biraz daha erken girebilirdi..Çünkü Gomez 2.yarı tel tel döküldü...Ama Şenol hoca bir ümit onu saha da tuttu. Çünkü son vuruş adamı olduğu için. Olmadık anda ve olmadık yerden gol atabilecek potansiyele sahip bir adam...

Öyle böyle yendik Bursa'yı..Beter olsunlar.. :D

Haklısın İlhan Bursaspor çok kaliteli oyuncuları var ama zamanın Fenerbahçesi gibi uyum yok :) ikinci yarıya kadar Ertuğrul hocayla devam ederlerse sonrasında bu Bursa çok can yakar. Dün akşam Olcay yerine Frei da girebilirdi Q7 ve Töre de bence çok iyi değildi Töre hala milli takımdaki kırmızı kartın etkisinde sanırım o zamandan bu güne dahada düşüş var fakat acilen Veli nin ve Tolgay ın takıma dönmeleri gerekli diye düşünüyorum daha dirençli basan ve yaratıcı bir orta saha olur o zaman

Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. Demiş ya Mustafa Kemal Atatürk.

Aynı şekilde keşke taraftarı da öyle olsa.

Neden mi ?

Bursasporlu iki taraftar İngiliz futbolcu Gerrard’ın 8 numaralı formasını açtı. Beşiktaş'a gol atmak isteyen taraftarlar Sağlam'ı da üzdü.

Bursasporlu iki taraftar maçtan önce İngiliz futbolcu Steven Gerrard’ın 8 numaralı formalarını tribünde açarak, Beşiktaş’ın 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a 8-0 yenildiği karşılaşmaya gönderme yaptı.

Ancak yeşil-beyazlılar, Kartal’a taş atmak isterken farkında olmadan kendi hocaları Ertuğrul Sağlam’ı vurdu! Beşiktaş’ın Anfield Road’dan tarihi mağlubiyetle ayrıldığı maçta takımın başında Ertuğrul Sağlam bulunuyordu. 

:D :D:D :D 

Bursaspor taraftarı taraftar olmayı bir öğrenemedi öğrenemezde

Oziyal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın İlhan Bursaspor çok kaliteli oyuncuları var ama zamanın Fenerbahçesi gibi uyum yok :) ikinci yarıya kadar Ertuğrul hocayla devam ederlerse sonrasında bu Bursa çok can yakar. Dün akşam Olcay yerine Frei da girebilirdi Q7 ve Töre de bence çok iyi değildi Töre hala milli takımdaki kırmızı kartın etkisinde sanırım o zamandan bu güne dahada düşüş var fakat acilen Veli nin ve Tolgay ın takıma dönmeleri gerekli diye düşünüyorum daha dirençli basan ve yaratıcı bir orta saha olur o zaman

Bursaspor taraftarı taraftar olmayı bir öğrenemedi öğrenemezde

Yeminle Ertuğrul Sağlam'a çok üzülüyorum. Bilmiyorum ama o adamı çok seviyorum. Çok ama çok efendi ve çok karakterli birisi. Bursa Spor kesinlikle ve kesinlikle Ertuğrul hocayı hak etmiyorlar. Ertuğrul hocada tekrar geri dönmekle hayatının en büyük hatasını yaptı bence. Hiç mutlu olduğunu sanmıyorum, ama ortada bir sözleşme var..Mecburen devam ediyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Dün akşam ki Sivas maçı yine neydi öyle. İzlerken yoruldum, bizim adamları düşünemiyorum. 

Dün yine gol kaçırma yarışına girdiler. Bu durum bizim başımıza bir iş açacak ama, hadi bakalım hayırlısı.

Dünkü bize verilen penaltı ile ilgili düşüncem ;

Vermeyin bize böyle ucuz penaltılar. Varsın berabere kalalım yada yenilelim. Ama vermeyin böyle penaltı. Yorumcuların kimsi penaltı değil, kimisi penaltı diyor he zamanki gibi.

Bilmiyorum bana çok ucuz penaltı gibi geldi. Dünkü Aatif Şeyşu pozisyonunda dedim aha penaltı ! Baktım verilmedi acayip sinirlendim pozisyona, nasıl vermez bunu diye. Ama tekrarını izledim, Rodolhfo ne kadar temiz almış be kardeşim. Onun yerinde Resan Gülüm olsa kesin penaltı yaptırırdı. Helal olsun Rodohhfoya...

Dün dakika 10-12 3 net gol pozisyonu kaçtı resmen. Maç boyunca da herhalde 8-9 tane gol kaçırmışızdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gecenin yıldızı tartışmasız (sadece o mutlak gol pozisyonunu önlediği için değil) rudolfo idi.

En çok şaşırtanı Quresma (hayatında ki hiç bir maçta bu kadar terlememiştir) koştu, mücadele etti, top çaldı vs vs

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...