Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

beni bu sezon genelinde en çok şaşırtan futbolcumuz, ismi güzel (ernesto) Sosa. Bütün özellikleriyle, günümüz futbolunda gerekli olanları yapabilen oyuncumuzdu. bu sezon hiç yapmadığı kadar pas hatası, yanlış tercih yapıyor. umarım tez zamanda eski günlerinden güzellikler gösterir bizlere.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, arman-1999 :

Gecenin yıldızı tartışmasız (sadece o mutlak gol pozisyonunu önlediği için değil) rudolfo idi.

En çok şaşırtanı Quresma (hayatında ki hiç bir maçta bu kadar terlememiştir) koştu, mücadele etti, top çaldı vs vs

Abi Şenol hoca aba altından sopayı herkese gösteriyor. Baktı ki forma her an gidebilir kıçını yırtmaya başladı. Ama Quresma halen bildiğimiz o eski adam değil. Yani o topla driplingi, alıp çok kolay adam geçmesi, korner çizgisinden ceza sahasının içine girişi vs hiç birisi yok. Gerçi şu da var oyun anlayışımız kurgumuzda buna müsade etmiyor olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağda solda maç izlemek için uğraşmayın. soyguncu dolu. digiturk al, yetmedi d-smart al, o da yetmedi tivibu'ya bayıl parayı. çok kaliteli linkleri olan aşağıdaki twitter adresinin vereceği linklerden takip edebilirsiniz maçı.

https://twitter.com/linkulan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gol kaçırma yarışımız tüm hızıyla devam ediyor.

Tam beraberlik golünü aradığımız vakit. Tolga öyle bir gol yediki, tüm moralleri demoralize etti. Bu maçta süper ligteki yine bir rekoru kırdık. Bir maçta yapılan en çok orta sayısı bu maçtaymış. Taraftar Tolga'yı protesto ederek yanlış yaptı. Bunu Tolga'yı gram sevmeyen birisi olarak söylüyorum. 

Şaka gibi belki ama takımın en iyisi Qearesma idi desem yeridir.

yo4N8k.jpg

Bu arada geçen hafta Atiba'ya verilen penaltı için, ortalığı yıkan Gs'lılar. Dünkü Kasımpaşa'nın verilmeyen golü için. Pozisyon çok hızlıydı hakem göremedi, doğal bir durum diyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mehmet Özdemir :

golü de mi atiba ile oğuzhan atsın diyebiliyorum sadece. töre, olcay, gomez, cenk, q17 bunlar gol atacak adamlar.

En net pozisyon Q7'nindi herhalde. Oradan nasıl kaçırdı akıllara zarar. O pozisyondan sonra bir beş dakika malladı zaten Q7. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, İlhan :

En net pozisyon Q7'nindi herhalde. Oradan nasıl kaçırdı akıllara zarar. O pozisyondan sonra bir beş dakika malladı zaten Q7. 

Ersan'ın olmadığı maçlarda hep puan kaybettik. Ersan iyidir demiyorum ama mevcut koşullarda en iyisi ersan'mış gerçekten. Stoper ve kaleci almamız elzem. Gelen her atak gol oluyor artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Ersan'ın olmadığı maçlarda hep puan kaybettik. Ersan iyidir demiyorum ama mevcut koşullarda en iyisi ersan'mış gerçekten. Stoper ve kaleci almamız elzem. Gelen her atak gol oluyor artık.

+1

Atınç Nukan bile olsaydı oynardı çocuk. İsmail'in oyuna katkısı çok az. Bilmiyorum orada bir rekabet oluşturması lazım Şenol hocanın. Kaleci olayı konusunda Cordoba'dan sonra şans yüzümüze gülmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her oyuncuyu tek tek elestirebiliriz. Elestirmeyecegim tek oyuncu var tolga. Cunku, elestirebilicek kalibrede bir oyuncu degil. Daha ileri gidiyorum, kaleci degil. Peter kjaer besiktasin en kotu kalecisi derdim ama bu tolga bana yedirdi bu lafimi. Yahu bi kaleci 1 tane mac almaz mi? Ya da bir macta defansin arkasina atilan bi topu uzaklastirma tesebbusunde bulunmaz mi? Shorunmu cizgi kalecisi idi guya tolgadan cok topa çıkmıştır. Bak demedi demeyin bu adam cok basimizi yakacak. Takımim en onemli mevkisi kalecidir. Dakika 85'te bir kurtaris yapar takimin bir gol hop 3 puan cepte. Muslera gibi. Ama bizimki surekli takimi sabote ediyor. Ara transferde bir oyuncu eksik alinsin ama kaleci transferi yapilsin. Yoksa sampiyonluk hayal olur. Son 20 yilda 3 kalecimiz vardi bir de aklima geldi:) mrmic ,asper, cordoba . gerisi cope. pancu ve bobo'yu unutmusum en iyi kaleciler listeme :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, firstblood :

Elestirmeyecegim tek oyuncu var tolga

Allah iyiliğini versin Serkan. Sabah sabah çayımı daha içmeden bu mesajını okumaya kalktım. Bu cümeleye geldim, nasıl yaaa dedim. Tolga ile ilgili iyi şeyler düşündüğünü sandım bir an için. :D

Bu arada bu adamın takım kaptanı olmasına hiç ama hiç anlam veremiyorum. Bu arada kalecilerin takım kaptanı olmasını sevmiyorum ve istemiyorum. Şu an takıma bakıyorum, takım kaptanlığı yakışacak ve kaldıracak tek oyuncu olarak Atiba'yı görüyorum. Her şeyden öte adam inanılmaz profesyonel ve disiplinli bir adam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, firstblood : Elestirmeyecegim tek oyuncu var tolga

Allah iyiliğini versin Serkan. Sabah sabah çayımı daha içmeden bu mesajını okumaya kalktım. Bu cümeleye geldim, nasıl yaaa dedim. Tolga ile ilgili iyi şeyler düşündüğünü sandım bir an için. [emoji3]

Bu arada bu adamın takım kaptanı olmasına hiç ama hiç anlam veremiyorum. Bu arada kalecilerin takım kaptanı olmasını sevmiyorum ve istemiyorum. Şu an takıma bakıyorum, takım kaptanlığı yakışacak ve kaldıracak tek oyuncu olarak Atiba'yı görüyorum. Her şeyden öte adam inanılmaz profesyonel ve disiplinli bir adam...

Eheh hepimizin abi:) 2 gundur cok sinirliyim tolgaya farkli bir giriste yapabilirdim ama en uygunu bu dedim. Ben artik kotu soz demeyeceyim bu adam icin malzeme bu. Atiba kesinlikle kaptan olmali. Hatta kaleye dusunebiliriz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen hafta Akhisar'a kaybederek liderliği kaptıran Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesinde kaza yaşamadı! 

Gomez ve Sosa'nın golleri Kara Kartal'ı maç fazlasıyla liderliğe taşıdı: 2-1. 

Siyah-beyazlıların şimdiki hedefi Avrupa Ligi'nde tur atlamak...

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, Kayserispor ile Kadir Has Stadı’nda karşılaştı. 

Mücadeleden siyah-beyazlılar 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

GÖKHAN TÖRE SAKATLANDI

Beşiktaş’ta Gökhan Töre 63. dakikada sakatlanarak yerini Kerim Frei’ya bıraktı. 
Milli futbolcu, oyundan çıktıktan sonra soyunma odasının yolunu tuttu.
Hafta arasındaki Sporting mücadelesini düşünen Şenol Güneş, 71’de Gomez ve 84’te Olcay Şahan’ı oyundan alarak Cenk ile Mustafa’yı sahaya sürdü.

Kayserispor son dakikalarda Tolga Zengin’i zorladı ancak geçemedi ve beraberlik golünü bulamadı. 
Beşiktaş’ta Beck sarı kart sınırında olmasına rağmen maçı kartsız tamamladı ve Galatasaray derbisinde cezalı olmaktan kurtuldu.
Bu sonuçla Beşiktaş 32 puana yükselirken, Kayserispor 14 puanda kaldı.

66qw7q5k.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

umarım kafanız da ki TOLGA ile ilgili kötü düşünceler silinmiştir :) 

kalecilerin de saha içinde sadece "gol yememek" değil "gol atmak " anlamında da etkin olduğunu hep birlikte öğrendik...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, arman-1999 :

umarım kafanız da ki TOLGA ile ilgili kötü düşünceler silinmiştir :) 

kalecilerin de saha içinde sadece "gol yememek" değil "gol atmak " anlamında da etkin olduğunu hep birlikte öğrendik...

Kamil abi Tolga Beşiktaş'a geldi geleli herhalde. Topu oyuna en iyi ve en hızlı şekilde soktuğu maçtır. Adamın tüm dagajları ya rakip takımın futbolcusuna, yada taca çıkıyor. :D

Tolga iyi bir kaleci olabilir. Ama Beşiktaş'ta oynayacak kadar iyi bir kaleci değil.  Sadece Tolga için değil, bir takımda kaptan kaleci olmamalı.

Kayseri Ceza sahası içinde 2 kere topla buluştu, birisi gol. 

Gomez'in attığı gole bayıldım, kaleciden sıyrılışı. Kale direğinin orada topu sağ ayağından sol ayağına çekişi hepsi bir şiir gibiydi.  Tam bir golcü tekniği ile atılmış enfes bir goldü bence.

Sosa'nın golünde yanlış baraj+hatalı acemi kaleci=Güzel Jenerik Gol :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İlhan :

Kamil abi Tolga Beşiktaş'a geldi geleli herhalde. Topu oyuna en iyi ve en hızlı şekilde soktuğu maçtır. Adamın tüm dagajları ya rakip takımın futbolcusuna, yada taca çıkıyor. :D

Tolga iyi bir kaleci olabilir. Ama Beşiktaş'ta oynayacak kadar iyi bir kaleci değil.  Sadece Tolga için değil, bir takımda kaptan kaleci olmamalı.

Kayseri Ceza sahası içinde 2 kere topla buluştu, birisi gol. 

Gomez'in attığı gole bayıldım, kaleciden sıyrılışı. Kale direğinin orada topu sağ ayağından sol ayağına çekişi hepsi bir şiir gibiydi.  Tam bir golcü tekniği ile atılmış enfes bir goldü bence.

Sosa'nın golünde yanlış baraj+hatalı acemi kaleci=Güzel Jenerik Gol :)

siyah kalın kısma aynen katılıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş (1980)

26 Ekim 1980 tarihinde İnönü Stadı’nda oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş maçı öncesinde, ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın da yer aldığı Beşiktaş takımı objektiflerin karşısında. Sunal, 

“Gol Kralı” adlı filmin çekimleri için sahada ve siyah-beyazlı oyuncuların yanında. Karşılaşma 1-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle noktalanmış. Ancak filmde maçın skoru Kemal 

Sunal’ın (filmdeki adıyla Sait Sarıoğlu’nun) attığı 6 golle Beşiktaş lehine sonuçlanıyor.

Soldan sağa

Ayaktakiler: Kemal Batmaz, Samet Aybaba, Kemal Sunal, Mehmet Ekşi, Mustafa Özbey, Ömer Gülen.

Oturanlar: Serdar Bali, Necdet Ergün, Süleyman Oktay, Özer Umdu, Akif Başaran, Haluk Çakar.

Efsane takımların efsane kadroları

Beşiktaş (1989-1990)

1989-1990 sezonunda ligde ve Türkiye Kupası’nda şampiyon olan Beşiktaş. Bu, Gordon Milne’in çalıştırdığı siyah-beyazlı ekibin 1.Lig’de üç yıl sürecek şampiyonluk serisinin ilk 

ayağını oluşturdu. Feyyaz Uçar 28 golle Gol Kralı oldu. Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı finalde Trabzonspor’u 2-0 yenerek müzesine götürdü. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında 

Fenerbahçe’ye 3-2 kaybeden siyah-beyazlı ekip, Kupa Galipleri Kupası’nda ilk turda Borussia Dortmund’a elendi.

Soldan sağa

Ayaktakiler: Engin İpekoğlu, Feyyaz Uçar, Ali Gültiken, Metin Tekin, Gökhan Keskin, Kadir Akbulut.

Oturanlar: Rıza Çalımbay, Şenol Fidan, Zeki Önatlı, Recep Çetin, Ulvi Güveneroğlu.

Beşiktaş (1982-1983)

1982-1983 sezonunda, Dorde Milic’in teknik direktörlüğünde Türkiye 1.Ligi’ni 5.sırada bitiren Beşiktaş. Siyah-beyazlı ekip, Şampiyon Kulüpler Kupası’nda İngiliz ekibi Aston Villa’ya 1-3 ve 0-0’lık skorlarla elendi.

Soldan sağa

Ayaktakiler: Ulvi Güveneroğlu, Samet Aybaba, Sadullah Acele, Kadir Akbulut, Mehmet Ekşi, Rasim Kara.

Oturanlar: Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Fikret Demirer, Rıza Çalımbay, Ziya Doğan

Beşiktaş (1993-1994)

1993-1994 sezonunda Türkiye 1.Ligi’nde 4.olan, Türkiye Kupası’nı ise çift maçlı final serisinde Galatasaray’a 0-0 ve 3-2 biten maçlar sonunda üstünlük sağlayarak müzesine götüren Beşiktaş. Sezona Gordon Milne yönetiminde başlayıp daha sonra Christoph Daum ile anlaşan siyah-beyazlı ekip, Kupa Galipleri Kupası’nda ilk turda Kosice’yi eledikten sonra 2.turda Ajax’a elendi.

Soldan sağa

Ayaktakiler: Şener Kurtulmuş, Gökhan Keskin, Fani Madida, Ali Günçar, Feyyaz Uçar, Ulvi Güveneroğlu.

Oturanlar: Oktay Derelioğlu, Mehmet Özdilek, Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay, Mutlu Topçu.

Beşiktaş (1986-1987)

1986-1987 sezonunda Türkiye 1.Ligi’ni 2.sırada bitiren Beşiktaş. Siyah-beyazlılar, Dinamo Tiran ve Apoel’i eleyerek Şampiyon Kulüpler Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Bu turda Dinamo Kiev ile eşleşen Beşiktaş, 0-5 ve 0-2’lik skorlarla rakibine elendi

Soldan sağa

Ayaktakiler: Samet Aybaba, Milos Jurkovic, Gökhan Keskin, Kadir Akbulut, Ali Gültiken, Metin Tekin.

Oturanlar: Ulvi Güveneroğlu, Sinan Engin, Feyyaz Uçar, Rıza Çalımbay, Fikret Demirer.

Beşiktaş (1987-1988)

Teknik direktör Gordon Milne yönetiminde ligi 2.sırada bitiren Beşiktaş. Siyah-beyazlı ekip, UEFA Kupası’nın ilk turunda Inter’e 0-0 ve 1-3’lük skorlarla elendi.

Soldan sağa

Ayaktakiler: Ulvi Güveneroğlu, Bünyamin Süral, Kadir Akbulut, Ali Gültiken, Saffet Sancaklı, Samet Aybaba.

Oturanlar: Sinan Engin, Rade Zalad, Feyyaz Uçar, Zeki Önatlı, Rıza Çalımbay.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tolga için yarın sabaha rezerve edilmiştir.

Dün eğer bu satırları yazıyor olsaydım. Muhtemelen klavyemden bir takım kötü sözler çıkabilirdi.

Bir takımın kalecisi, takımını verzirde eder, rezilde eder. Tolga'nın geldiği günden bu güne, bu yediği hatalardan ötürü kaybettiğimiz kaçıncı maç !!

Lizbon'a bakıyorsun kalesini Portekiz Milli takımının kalecisi koruyor. Sonra yurdumuza dönüp bakalım. Gs ve Fb kalecilerine bakıyorsun, hepsi milli takım kalecileri.

Ya Tolga peki ?

Dünkü maçın içine etti. Takım iyi onyarken yediği ilk gol takımın tüm havasını dengesini bozdu. Adamlar 3 defa geldi üçünüde aldı. Kapattığı köşeden golleri yiyor.

Dün o kadar çok sinirlendim ve üzüldümki, sabah kalktığımda faranjit olmuşum. Benim bu durum sinirsel...Tolga'nın yan etki zararları halen devam ediyor anasını satayım.

Şimdi Şenol hoca eski bir kaleci olduğu için. Çok büyük olasılıkla kaleyi Tolga'dan almayacaktır. Nedeni ise nedir morali bozulmasın, eldivenleri alırsak şimdi, tamamen kaybederiz Tolga'yı.... Şimdi destek birlik olmak zamanı. Tolga deneyimli, tecrübeli kalecidir, hataları olacaktır..Bla bla bla diye devam eden bir çuval dolusu boş laf....

Lan sen Tolga'yı kaybetmemeyi düşünürken, taraftarı kaybetiyorsun..Milletin sabrı kalmadı yeminle. Geldiği günden beri bu adam böyle. 

Gs maçında Allah yardımcımız olsun.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsmail ve Quaresma başta sezonun en olgun oyununu oynarken, ikinci golü her an bulabilecekken çok acemice bir kaleci hatası her şeyi mahvetti. Derbiye hazırlanmak, yeniden moral bulmak çok zor olacak. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsmail ve Quaresma başta sezonun en olgun oyununu oynarken, ikinci golü her an bulabilecekken çok acemice bir kaleci hatası her şeyi mahvetti. Derbiye hazırlanmak, yeniden moral bulmak çok zor olacak. 

Abi ben , derbiyi birak, bu adam yuzunden bu seneden de umudu kestim. Her sey iyi giderken bu adam hep takimi baltalıyor. Eger bu adam gs derbisine sahaya cikarsa o maci izlemem. Gecenlerde kaleci listesi yapmıştım bu adami kiyaslarken. Artık daha ileri gidiyorum ,zalad dahil ,takimina ihanet eden bu adamin ustune adam gelmez. Hakan arikan'dan, fevzi'den , runje'den, mc gregor'dan özür diliyorum. Kiymetlerini bilememisiz. Bu adam takimdan gidene kadar kartal yuvasindan bir igne dahi almam maclari da izlemem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...