Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1 saat önce, İlhan :

Foti spor konularını yasaklayacağım sana bu gidişle... Hayırdır sen Konya'lımıydın ? :D

Abi işin zevki burada ya :D biraz takılacaksın, biraz takılacaklar. Yoksa o onu yenmiş, bu bunu yenmiş bize ne ? İddia da oynamıyorum ki bir etkisi olsun :D lay lay lay laaaay yaşaaa fenerbahçeee :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, fotifoti :

Abi işin zevki burada ya :D biraz takılacaksın, biraz takılacaklar. Yoksa o onu yenmiş, bu bunu yenmiş bize ne ? İddia da oynamıyorum ki bir etkisi olsun :D lay lay lay laaaay yaşaaa fenerbahçeee :D 

Leyn guzun bile Beşiktaş'lı gelmiş burada ne diyorsun... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, İlhan :

Leyn guzun bile Beşiktaş'lı gelmiş burada ne diyorsun... :D

Onun ruhu sarı lacivert. İmpreza sti gibi :P 4 çeker ya kendini impreza sanıyor :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Nur için yat Vedat abi. Beşiktaş'ın futbolcuları dediğini yaptı, hakemi de yendi işte.

Bu vesile ile kendisini tekrar rahmetle anıyorum.

1282049-27633644-2560-1440.jpg?w=1050

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaşı tekrar lider koltuğuna oturduğundan dolayı tebrik ederim. :) Çok alışmayın yalnız sezon sonunda bizim o koltuk :P Şaka bir yana dün hakem bence maçı katletti. Berbat ötesi yönetti diyebiliriz. Bu hakemler ile lig nereye gider tam bir muamma. Hakedenin şampiyon olması dileklerimi sunarım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

113.Yılımız Kutlu Olsun.

Beşiktaş 113. yıl aşkına

Son 2 maç verilmeyen 3 penaltı, verilmeyen sarı ve kırmızı kartlar. Geçen hafta Gs maçında Olmayan eli gören hakem. Bu maçta olan eli görmüyor.

Olsun artık maçlara hem rakibi hem de hakemi yenmek için çıkıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, fotifoti :

Keşke şampiyon olsanız :)

Bu sene şampiyonluğu hak eden iki takım var. Bunlardan birisi Beşiktaş diğeri Fenerbahçe. Şu hakem hataları olmasa da hak eden şampiyon olsa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, İlhan :

Bu sene şampiyonluğu hak eden iki takım var. Bunlardan birisi Beşiktaş diğeri Fenerbahçe. Şu hakem hataları olmasa da hak eden şampiyon olsa.

Böyle giderse federasyonun/hakemlerin istediği olacak galiba hak eden değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Biraz zor oldu ama kazandik. Bursa da iyi oynadi. 

Yalniz pismis asa su katmis gibi olmasin ama bu asagidaki beyan nedir Allah askina? Bu tip beyanatlar ve boyle yonetici tipi 1980'lerde kaldi. Elinde bir kanit varsa konus. Yoksa boyle imali laflar Besiktas gibi bir kulubun baskanina yakismiyor. Ne yapacak yani yatacak mi herkes Besiktas'a Fener'e? Yigiti oldur hakkini ver, tamam super bir stad yaptirdi orasina laf yok. Ama bu adama ilk geldigi gunden beri isinamadim...

http://www.hurriyet.com.tr/fikret-ormandan-imali-sozler-40086129

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün ne yeni açılan stadımıza, ne de galibiyetimize sevinebildim. Tamam galibiyeti hak eden bir oyun sergiledik, ama bu kadar ucuz penaltı verilir mi ? Olmaz olsun böyle galibiyet. Beşiktaş, Dolmabahçe ve Ortaköy'de, taraftarımıza polis tarafından yapılan terörist muamelesi. Fikret Orman'ın salak salak konuşmaları..Kısacası benim için acayip bir gergin geceydi. Bu Fikret Orman'ın hiç ama hiç konuşmaması lazım..Birileri bu adama sen konuşma desin Allah Rızası için...Stadyumun açılışında zaten yeterince zırvaladı diyorduk..Ama yetmemiş meğer, zırvalamalarına dünde devam etti...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, Burak :

Dün twitter baya çalkalandı, akıllı stad kendi kendine penaltı üretiyor diye :)

Keşke bizim akıllı stadımız gibi. Başkanımızda hakemlerimizde akıllı olsa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...