Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@Ali ve @fotifoti sizler hangi takımı tutuyorsunuz ?

Hayır Beşiktaş Kasımpaşa'ya yeniliyor soluğu bu konuda alıyorsunuz. Dün Gs-Fb berabere kalıyor, yine bu konuda görüyorum sizi. Cidden ben anlamadım gitti, hangi takımlısınız ? Yeminle Fb konusunda bu kadar yazmıyorsunuz !

Şunu iyi bilmelisiniz beyler..Bizler başkalarının başarısızlıklarından medet umup, mutlu olacak kişiler değiliz.

Aynı şekilde yine başkalarının başarılarınıda kıskanmayız. Başarı karşısında şapkamızı çıkarıp tebrikte ederiz, taktirde...

Daha ligin bitmesine 6 maç / 18 alınacak puan var. Matematiksel olarak daha hiç bir şey kesin değil. O yüzden yazılı ve görsel basında, sosyal medyada, internette her yerde bu algıyı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Kaleciniz Volkan kadar olamıyorsunuz. Adam inanmış ve bu takım burada berabere de kalsa şampiyon olacağız diyor. Her yenilginizden yada beraberliğinizden sonra bizi tebrik ediyorsunuz. Takımınıza güvenin ve destekleyin arkadaşlar..

Birazcıkta sizi şu konuya alalım. Vallahi Futbol Takımı konularında Paso Lig uygulaması başlatacaksınız bana. :D:geyik:

Birazcıkta kendi takımınızı destekleyin...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz her zaman her yerde takımımızı destekliyoruz :D Konu vs fark etmez gerekirse mazda3 performans konusunu fenerbahçeliler olarak basarız :D Söz konusu gerekli açıklamayı kulübümüzün resmi olmayan yöneticisi @fotifoti bey yapacaktır. Dün sonuç beşiktaşa yaradı ama herşey bitmiş değil ama dün hakemin iki takımada hataları vardı maç farklı olabilirdi ama ağlamanın sızlamanın kimseye faydası yok. Başkanımızı sonuna kadar destekliyor ama hocanın sisteminden dolayı gitmesini istiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 maç daha var evet, Beşiktaş mutlaka puan kaybedecektir. Takım iştahına, yardımlaşmaya, saha içi organizasyona baktığımızda; beşiktaş 3 puan kaybederse Fenerbahçe 6 puan kaybeder arkadaşlar. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Basit, saçma sapan ve kolay gol yemeye. Tüm hızımızla, kaldığımız yerle devam ediyoruz. Stoperlerin kalitesizliği mi diyeyim, formsuzluğu mu diyeyim bilmiyorum. Ama bir Ersan Gülüm veya Rhodolfo olsaydı bu tür kolay goller olmazdı bence. Bu günkü maçı almalıydık. Kalecimiz Tolga desen mehter takımı gibi..İki iyi bir kötü.. Boyko Boyko dedik, oynadığı her maçta hatalı goller yedi. Bir gerçek ortaya çıktı ki bizimkiler stresle mücadele edemiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek bir futbol konusunda çok kavga çıktığı ve cezalar vermek zorunda kaldığımız ve birçok arkadaş forumdan uzaklaştığı için takımlara göre konu açtık, "Herkes kendi takımının konusuna yazsın, diğer takımların konularına taciz, tahrik içerikli mesajlar atmasın" diye de bir prensip koyduk seneler önce...

Bunu da büyük ölçüde uyguladık ama bazıları, başta yöneticiler olmak üzere bu kötü alışkanlıktan vazgeçemediler, FB konularına bakarsanız burada şikayetçi olduğunuz şeyleri orada da görürsünüz, kimleri kasdettiğimi de anlarsınız... :)

Netice olarak her mesaj atana değil ama sınırı aşanlara ceza verebilirsiniz, yakın arkadaşlarımız diye acımayın bence.... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek bir futbol konusunda çok kavga çıktığı ve cezalar vermek zorunda kaldığımız ve birçok arkadaş forumdan uzaklaştığı için takımlara göre konu açtık, "Herkes kendi takımının konusuna yazsın, diğer takımların konularına taciz, tahrik içerikli mesajlar atmasın" diye de bir prensip koyduk seneler önce...

Bunu da büyük ölçüde uyguladık ama bazıları, başta yöneticiler olmak üzere bu kötü alışkanlıktan vazgeçemediler, FB konularına bakarsanız burada şikayetçi olduğunuz şeyleri orada da görürsünüz, kimleri kasdettiğimi de anlarsınız... [emoji4]

Netice olarak her mesaj atana değil ama sınırı aşanlara ceza verebilirsiniz, yakın arkadaşlarımız diye acımayın bence.... [emoji3]

Ya dayı mizah da yapmayacaksak futbolun ne anlamı var ya [emoji1] mesaj alındı neyse [emoji12] şampiyon fener şampiyon fener [emoji1]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün akşam oynanan maçtaki goller sanki özenle seçilmiş gerçekten özetini bile izlerken şaşkınlıkla bakakaldım helal olsun inşallah şampiyonluk yolunda bu hırsla gidersek hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum . Asıl şahane olan maç sonundaki Süreyya Soner in üçlü çektirip Q7 nin sırtına atlaması gerçekten bir futbol takımından çok daha ötesi bu AİLE kavramı içindeki en güzel tablo .. Süreyya Soner ile Q7 nin baya güzel geçmişi var :) @İlhan abi maçtan özel kareler bekliyorum senden :)

http://www.ligtv.com.tr/haber/vodafone-arenada-uclu-cok-surpriz-bir-isimden

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

hak edenin şampiyonluğu kazanacağı bir yarış sonlanmak üzere. osmanlıspor'u da yenip, vodafone arena'da şampiyonluk kutlamaları yapılır büyük ihtimalle.

34 lig haftasının 29'unu lider olarak tamamlamış, kendi saha maçlarını da deplasman gibi yerlerde oynamış, ligin en çok topa sahip olan takımı, en az faul yapan takımı, en fazla gol atan, en fazla galibiyet alan takımı beşiktaş'ın şampiyon olması sonuna kadar hakkımızdı.

tebrikler beşiktaş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir Fenerbahçeli olarak her zaman dediğim gibi hakeden şampiyon olsun diyordum ki oldu. :) Sezon başından beri gösterdiği performans ile sonuna kadar hakettikleri şampiyonluğu Beşiktaşa ve Büyük taraftarına kutlu olsun. Tebrikler Beşiktaş. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Matematiksel olarak işler daha kesinleşmediği için. Ben bu konuda erkenden, bir şeyler yazmak istemiyorum. Ülkemizde her an her şey olabiliyor. Önceden top yuvarlak, her şey olabilir denirdi futbol maçlarında. Hayır efendim, yuvarlak olan hakemler ve futbolcular. O yüzden her şey olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikli olarak Beşiktaş’ın zor zamanında elini taşın altına sokarak, bu takıma sahip çıkan. Ve yeni mabedimizin yapılmasında çok fazla emekleri olan başkanımız Fikret Orman’a.

Duruşuyla, bilgeliğiyle, tecrübesiyle takıma çok şey katan Şenol Güneş hocamıza.

Kadromuzda yer alan tüm futbolcularımıza.

Bu takımda çalışan güvenlik görevlisinden, şoförüne, temizlikçisine,  malzemecisinden, top toplayıcı çocuklarına kadar her kese çok teşekkürler.

Beşiktaş çok zor günler daha doğrusu çok zor yıllar geçirdi. Ama hiç inancımızı yitirmedik, elbet güneşli güzel günleri tekrardan görecektik. Yılmadık, yıkılmadık, gocunmadık ve pes etmedik. Ve o sabrın, dayanışmanın mükafatını bu gün aldık Beşiktaş’lılar olarak.

Bu takım parasız kalıp, borç aldı başını gitti.

Bu takım statsız kaldı.

Bu takım seyircisiz kaldı.

Lehimize de, aleyhimize de hatalar yapıldı. Hiç birisini saklamadık.

Biz bu sene yeri geldi hakemi de yendik.

Bizler başka takımların başarılarından medet ummadık. Sadece ve sadece kendi işimize, kendi takımımıza baktık.

Biz başkalarının başarısızlıklarından medet ummadık.

Bizim arkamızda yazılı ve görsel basında yoktu.

3 yıldan fazladır oynadığımız tüm maçlar birer deplasman maçı.

Futbol federasyonunun, yayıncı kuruluşun çıkarları doğrultusunda uyguladığı saçmalıklardan ötürü, bu takım 8-9 günde 4 maç oynamak zorunda kaldı.  Olimpiyat stadyumundan  bizi çıkarmamak için türlü türlü bahaneler gösterip oyunlar oynadılar.

Bu kadro düşük bir bütçeyle kuruldu.

Bizim öyle dünya yıldızı futbolcularımızda yoktu.

Bizde olan yoktan var edebilme inancı, inanmışlığı vardı.

Bizde olan dostluk, arkadaşlık, takım oyunuydu.

Bu şampiyonluğu bize kimse hediye filan etmedi !

Çok emek verip, çok çalıştık ve sonunda hak edilen zafere ulaştık.

Şerefimizle, hakkımızla ŞAMPİYON olduk.

Tüm camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Daha nice zaferlere inşallah.

Ne Mutlu Beşiktaş’lıyım Diyene.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaşlı dostlarımı tebrik ederim. Keyfini çıkartın. 

Seneye daha çekişmeli olacaktır diye düşünüyorum. Her iki takımda yıldız almak için yarışacak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Patlayan bombalar, Avrupa'da atılan kazık Fener'i çok etkiledi maalesef. Lige heyecan katan tüm takımlara (BJK, Başakşehir, Osmanlı, Antalya hepsi bu kadardı galiba [emoji12]) teşekkürü borç biliriz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, fotifoti :

Patlayan bombalar, Avrupa'da atılan kazık Fener'i çok etkiledi maalesef. Lige heyecan katan tüm takımlara (BJK, Başakşehir, Osmanlı, Antalya hepsi bu kadardı galiba emoji12.png) teşekkürü borç biliriz :)

Yani diyorsun ki Fenerbahçe kötü olduğu için mi Beşiktaş şampiyon oldu ? :D Ama bu haksızlık değil mi ? :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...