Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sevgili Beşiktaşlı renkdaşlarım hepimizin şampiyonluğu kutlu olsun.. Daha nice zaferlere inşallah..

Amin kardeş inşallah. Avrupa'da da kupa görmek isteriz . Bu sene olabilirdi aslında . Defans hattında sorun var. Çözersek en azından UEFA'da kupa gelebilir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.05.2017 at 15:00, Burak :

Evet sizin 5 yıldızınız olması lazım :D

Hatta Tshirt bile bastırmışsınız, bizim 4 yıldızdan sonra kimyanız iyice bozulmuş :D

Ben verilen 2 şampiyonluğu okuduğum yazılardan sonra haklı buldum şahsen ama sizin 5 yıldız olayı komik @Ali :D

http://kralspor.ensonhaber.com/m/haber.php?s=fenerbahcenin-5-yildiz-isyani-2017-05-29

Biz sadece ileride dolar kurunu göz önüne alarak bastırdık :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

1. sınıf stoper, transferi büyük başarı. morcelo da satılmayacaksa; geçen yılki en problemli mevkimizi de halletmiş olduk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
05.07.2017 at 11:26, Mehmet Özdemir :

1. sınıf stoper, transferi büyük başarı. morcelo da satılmayacaksa; geçen yılki en problemli mevkimizi de halletmiş olduk.

Tam dedik defan oturdu kale gibi duvar oldu dedik...

Kartal Yürekli Adam Marcelo'muzu kaybettik...

Üzüldüm ve sevindim... İyi paraya sattık netice de.

Yani yerine adam alırlar mı ?

Yoksa deli paraya alınan Mitrovic'i mi oynatırlar mı kestiremiyorum. Rofholfo ile de yollar ayrıldı, Ersan geri döndü.. Geriye kaldı Atınç ve sonradan Stoper olan Tosic..

Bekleyeceğiz göreceğiz bakalım bizi ne bekliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

marcelo ve pepe çok iyi bir ikili olacakken satmak zorunda kaldık. elzem ihtiyacımız, forvet şu an için. kiralık falan kaliteli bir stoper bulunur herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Antremanda Atınç Nukan'ın çapraz bağları kopmuş.. En az 6 ay yok deniliyor.. Yazık.. Daha çok genç futbolun başında sayılırdı..

Geçmiş olsun..Acil şifalar olsun inşallah. :dua: 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...