Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

17 dakika önce, Mehmet Özdemir :

mario gomez etkisi bekliyorum kendisinden

Ben Gomez'den daha iyi bir performans bekliyorum. Bir de şu Lens'i alırsak, 25 gol ve üstünü bu adam atar düşüncesi ve temennisindeyim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

47 dakika önce, İlhan :

Ben Gomez'den daha iyi bir performans bekliyorum. Bir de şu Lens'i alırsak, 25 gol ve üstünü bu adam atar düşüncesi ve temennisindeyim. :)

Bir saat önce, Mehmet Özdemir :

mario gomez etkisi bekliyorum kendisinden

bencede Gomez den fazla atar gibime geliyor düşünsene q7-lens-babel ne besler onu :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Oziyal :

bencede Gomez den fazla atar gibime geliyor düşünsene q7-lens-babel ne besler onu :) 

Birde Bu İsimlere, Performanslı Bir Oğuzhan Katılırsa Çok Daha Performans Sağlar Bize. Bizde gole katkı sağalayacak adam çok. Adriano, Caner, Tolgay ayaklarına hakip, iyi asist yapabilecek adamlar..

Şu sakatlıklar ama kabusumuz oldu yine.. Bir kurban filan kessinler.

Gökhan Töre

Atınç Nukan

Gökhan Gönül

Töre ve Nukan komple ilk yarıyı kapattılar.. Gökkhan'da sanırım 2,5-3 ayı bulur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, İlhan :

Birde Bu İsimlere, Performanslı Bir Oğuzhan Katılırsa Çok Daha Performans Sağlar Bize. Bizde gole katkı sağalayacak adam çok. Adriano, Caner, Tolgay ayaklarına hakip, iyi asist yapabilecek adamlar..

Şu sakatlıklar ama kabusumuz oldu yine.. Bir kurban filan kessinler.

Gökhan Töre

Atınç Nukan

Gökhan Gönül

Töre ve Nukan komple ilk yarıyı kapattılar.. Gökkhan'da sanırım 2,5-3 ayı bulur...

Valla deli gibi gol atması lazım vuruşları falan çok iyi daha çok sol ama iki ayağıylada vurabiliyor birde çok jeneriklik goller izleriz gibime geliyor ki Talisca yı yazmamışık bile :) 

Gökhan da bence kapattı belki fizik olarak iyileşir ama kafa olarak toparlaması biraz sürer bir Şenol hoca riske atmaz Caner de olduğu gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Oziyal :

Valla deli gibi gol atması lazım vuruşları falan çok iyi daha çok sol ama iki ayağıylada vurabiliyor birde çok jeneriklik goller izleriz gibime geliyor ki Talisca yı yazmamışık bile

Evet yaaaa.. adam çok olunca Talisca.'yı unutmuşuz.

Bu arada Sosa ismide geçiyor. Sosa'nın bu hafta başında Vodafone Parka geldiği, bir görüşme yapıldığı filan söyleniliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, İlhan :

Bu arada Sosa ismide geçiyor. Sosa'nın bu hafta başında Vodafone Parka geldiği, bir görüşme yapıldığı filan söyleniliyor. 

Yok gelmesin artık yaa ben istemiyorum bu şekilde gideni tekrar gomez sosa falan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorunlu süper kupa maçının cezaları açıklanmış. 

Alıntı

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Turkcell Süper Kupa maçındaki saha olayları nedeniyle, Atiker Konyaspor'a 5, Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a da 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.08.2017 at 16:19, Mehmet Özdemir :

sorunlu süper kupa maçının cezaları açıklanmış. 

yazık diyorum başka birşey demiyorum ben Antalya maçın gitmek istemiştim benim ne günahım var bunlar biletleri TC kimlik ile satmıyorlar mı? hadi passo yok diyelim. konya %80 bileti bedava vermiş birde yanımızda çalışan bir arkadaş var konyalı oda birşey anlattı kafayı yedim bu bilet ulaşım konularında sen birşeyler duydunmu @Mehmet Özdemir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Oziyal :

yazık diyorum başka birşey demiyorum ben Antalya maçın gitmek istemiştim benim ne günahım var bunlar biletleri TC kimlik ile satmıyorlar mı? hadi passo yok diyelim. konya %80 bileti bedava vermiş birde yanımızda çalışan bir arkadaş var konyalı oda birşey anlattı kafayı yedim bu bilet ulaşım konularında sen birşeyler duydunmu @Mehmet Özdemir

Konyaspor başkanı şöyle bir yöntem bulmuş. Seyirciyi kaçak sokması yetmiyormuş gibi. Orada görevli Jandarma Astsubay'a kafa tutup atar yapıyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seyircisiz maç cezası nedir arkadaş ? Futbolcunun suçu ne edebi ile maç seyreden, kombinesi olan adamın suçu ne ? Kombinesi olan adam zaten kombine hakkını kaybetmemek için büyük ihtimal olaylara karışmaz.

Bilet satışı olmasın da en azından kombinesi olan adamlar gitsin mesela..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Oziyal :

seyirci çekebilmek adına çok esnek davranıyorlar. passolig yöntemiyle, istanbul takımlarına ne kadar katı davranıyorlarsa; anadolu'da zaten az olan seyirciyi küstürmemek için stada kartsız, biletsiz girişler oluyor. 

sonuçta; evinde televizyon başında süper kupayı takip eden insanlar da bu cezadan nasibini alıp, maçı izleyemediler. maçın havası da sanki olimpiyat stadında oynanıyor gibiydi. yedek kulübesinde bilic'i aradı gözlerim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

herkese merhaba..

• monaco
  • leipzig
  • porto
  • beşiktaş. 

belki daha kolay bir grup gelebilirdi ama zorlu grupları da düşününce; ortalama zorlukta bir grup diyebiliriz. deplasmanlardan alacağımız 1'er puanlar çok önemli. aboubakar'ın geçen yıl bizdeyken gördüğü kırmızı kart nedeniyle bize karşı oynamayacak olması da çok enteresan bir durum olmuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

türkiye liginde oyunuyla geçtiğimiz 2 seneyi aratan beşiktaş'ımız, dün gece tam bir avrupalı gibi futbolun gereklerini yerine getirerek haklı bir galibiyetle şampiyonlar ligine muhteşem bir başlangıç yaptı. deplasmanda kazanılan 3 puan ve evimizde veya deplasmanda alacağımız bir galibiyet ve 2 beraberlik gruptan çıkmamızı büyük ihtimalle sağlayacak.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet'im bu maçın videosu böyle full hd filan kaydedilip arşivlenecek bir maçtı. 

Hepimize hayırlı olsun..Tebrikler Beşiktaş'ım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, İlhan :

Mehmet'im bu maçın videosu böyle full hd filan kaydedilip arşivlenecek bir maçtı. 

Hepimize hayırlı olsun..Tebrikler Beşiktaş'ım..

Aynen katılıyorum @İlhan, hani ezik oynayıp maç kazanmak değil bildiğin üstün oynayıp ( toplamda 15-20 dakikalıl bir porto) adam gibi kazandığın bir maç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

şampiyonlar ligine 2'de 2 ile başlamak, beşiktaş gibi avrupa'da yeni yeni sivrilmeye başlamış bir takım için çok önemli ve çok zor bir başarı. genç, dinamik, belirli bir oyun anlayışı olan ama tecrübesiz leipsig'i ilk yarı baskılı oyunumuz ve taraftarın inanılmaz baskısıyla yenmeyi başardık. leipzig futbol takımı çok büyük bir bütçeyle, sadece belirli bir yaşında futbolcuları transfer ederek, almanya'da başarı yakalamış bir kulüp.

genç futbolculardan kurulu leipsig kulübü futbolcuları ıslıklardan çok etkilenmiş olacaklar ki; ilk yarının ortalarında en etkili futbolcularından biri olan timo werner değişiklik talebinde bulundu. dünya futbol tarihinde böyle bir nedenle değişiklik yapmış ilk futbolcu olabilir.

tecrübeli ve birlikte oynamaya alışkın, yaş ortalaması 29 olan takımımız 2. yarı fiziksel olarak büyük bir düşüş yaşadı. -bunda cumartesi oynanan ve olaylı geçen fenerbahçe maçının da etkisi büyüktü-. leipzig'in yoğun baskısını, uzaktan çekilen şutları, fabri'nin becerikliliği ve leipzig ileri uç elemanlarının beceriksizliği sayesinde atlatabildik. çok yoğun baskı altında bulunduğumuz sıralarda elektrik kesintisi de işimize oldukça yaradı.

tolgay'ın oyuna girmesiyle birlikte, orta sahamız biraz daha toparlanarak ayağa pas yapabilir hale geldik. diri olan cenk tosun yerine quaresma'nın yerine lens'in girmesini beklerken; cenk negredo değişikliği geldi. bu değişiklik, ileride top tutamamamızı ve negredo'nun yanlış pas tercihleriyle sıkıntıya girmemizi sağladı.

bu maçı da 3 puanla atlattığımıza göre; gruptan çıkmamızı garantileyeceğine inandığım, monaco deplasmanından alacağımız 1 puana kenetlenme vaktidir. bu arada aboubakar, dün poto'nun monaco'yu 3 - 0 yendiği maçta 2 gol atmış. 10 milyon euro satın alma opsiyonu, abu gibi bir yetenek için çok hesaplıydı, maddi kısıntılarımız ve yaptırımlar yüzünden kaçırdık maalesef. geçen yıl galatasaray'da top koşturan bruma ise leipsig takımında olumsuz anlamda göze battı. galatasaray, iyi paraya sistem oyuncusu olmayan bu arkadaşı göndererek iyi iş başarmış.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...