Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geceleri stat inşaatında da çalıştığına dair söylentiler var :)

Bundan önce Tosic'i kesemediği için kızdığımız İsmail de bana göre hatasız oynayanlar arasındaydı. 2 gol pozisyonuna girdi.

İsmail için evet hatasız oynadı diyebiliriz. Fakat şu var ki maç boyunca defansif pek bir iş düşmedi ona. Bulunduğu bölgeden Rize bizi hiç zorlamadı. Ya göbekten, yada sağ kanattan gelmeye çalıştılar. O yüzden İsmail için pek ölçü değil bu maç. 

Nasıl Atiba Stat inşatında çalışıyorsa...Köybaşı Nevzat Demir Tessislerinde yatıp, kalkıp sürekli çalışmalı. Tosiç gibi adamı kesemiyorsa....gitsin bu takımdan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün ülkemizi başarıyla temsil eden Galatasaray'dan sonra. Umarım Beşiktaş'ım ve Fenerbahçe'de yüzümüzü güldürür.

Karede ki Beşiktaş'lı arkadaşımdır. Kendisi 1 önce ki günün gecesinde Rusya'ya gitti. Hani şu uçak pilotunun kızdığı yolcular arasında arkadaşım Emin'de vardır.

Bu arada arkadaşımın nerede kalması, konaklaması, yemesi, içmesi, gezmesi konusunda rota oluşturup bilgiler veren @MFSX (Ferdi) arkadaşıma tekrardan çok teşekkürler.

Bu forumu bu yüzden çok seviyorum işte..Tüm samimiyetle otomobil harici konularda bile yardım istenip, yardım alınabiliyor. Tıpkı biraz önce @bosphoruss9 (Recep) kardeşimin yaptığı gibi. Hızır gibi hemen yetişen oluyor. :)

Bu konuda tekrar sağ olun, var olun. İyi ki varsınız...

Haydi Beşiktaş'ım başarılar....

10361320_10153397333447928_8391266646313

İlhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karakartalin serefine benim eski aracin fotolarini atayip dedim. Arabayla Besiktas’in ilgisi ne var demeyin. Ilgisi detayda sakli  :)

Forumda ki Bjk Subaru aracının fotoğrafını. Bizim facebook Bjk taraftar Kapalı grubumuzda paylaştım @Canuck Uğur abi. Ve müsaden olursa da üyesi olduğum SubaruClubTR forumunda da paylaşmak istiyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karakartalin serefine benim eski aracin fotolarini atayip dedim. Arabayla Besiktas’in ilgisi ne var demeyin. Ilgisi detayda sakli  :)

Subie_1_zpseksybxd5.jpg

Subie_2_zps6dqtbbfn.jpg

Allahına Kurban :) .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbette paylasabilirsin @İlhan sorun degil. Subaru forum’a benim de uyeligim vardi ancak uzun suredir aktif degilim.

Aslinda tekrar bir BJK plakasi almayi planliyorum ancak su anda bulundugum yerde en fazla 6 tane karaktere izin veriyorlar plaka uzerinde o nedenle nasil bir sey yazayim karar veremedim :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dünkü maçtan sonra diyebilirim ki; gomez'e pas atin, gomez'e pas atin, gomez'e pas atin. Olay bu kadar. Ha atamiyorlar, kaleye sut ceksinler o da olumlu. Gomez tamamlar bi sekilde. Omrum curudu dün. Ceza sahasi icinde, caresizce pas bekleyen gomez, atmamakla israr eden orta saha oyuncuları. Yıllar sonra boyle bir forvet bulmusuz, pozisyona sokamiyoruz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dünkü maçtan sonra diyebilirim ki; gomez'e pas atin, gomez'e pas atin, gomez'e pas atin. Olay bu kadar. Ha atamiyorlar, kaleye sut ceksinler o da olumlu. Gomez tamamlar bi sekilde. Omrum curudu dün. Ceza sahasi icinde, caresizce pas bekleyen gomez, atmamakla israr eden orta saha oyuncuları. Yıllar sonra boyle bir forvet bulmusuz, pozisyona sokamiyoruz. :)

Dün çok baskı altıdaydı Gomez..Daha doğrusu ayağı pas yapan tüm teknik adamlarımız o durumdaydı. Qerazma bir pozisyonda resmen alda at şeklinde bir pas verdi. Gomez onu nasıl kaçırdı, halen şaşkınlığını yaşıyorum desem yeridir..1 adım yaaa 1 adım . Hayır en kötü ihtimal elini uzat bari, Marodana gibi.. :D

Sosa'ya çok sinirlendim...hayır hata yaparsın, topu kaptırırsın olabilir..Ama kaptırdın topu koş, bir şey yap, faoul yap vs..Pozisyona bakın kaptırdıktan sonra dönüp seyrediyor, elini beline atarak..Gölü yedikten sonra, dönüp arkasını gidiyor...

Kaçan galibiyete üzülüp, beraberliğe sevinerek teselli oluyoruz işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün çok baskı altıdaydı Gomez..Daha doğrusu ayağı pas yapan tüm teknik adamlarımız o durumdaydı. Qerazma bir pozisyonda resmen alda at şeklinde bir pas verdi. Gomez onu nasıl kaçırdı, halen şaşkınlığını yaşıyorum desem yeridir..1 adım yaaa 1 adım . Hayır en kötü ihtimal elini uzat bari, Marodana gibi.. [emoji3]

Sosa'ya çok sinirlendim...hayır hata yaparsın, topu kaptırırsın olabilir..Ama kaptırdın topu koş, bir şey yap, faoul yap vs..Pozisyona bakın kaptırdıktan sonra dönüp seyrediyor, elini beline atarak..Gölü yedikten sonra, dönüp arkasını gidiyor...

Kaçan galibiyete üzülüp, beraberliğe sevinerek teselli oluyoruz işte...

Aynen abi ama daha çok topla bulusturmamiz lazim gomezi. Atiyor kereta:) valla sosa konusunda cok haklısın. Kiyamet mi kopacak nedir ben bu aralar necipi cok begeniyorum. Adam hayatinin top calmasini yapti fernandesten. Sanirim bu sene iyi motive etti senol hoca. Necip, atiba, ozzy uclusu denenmeli bence. Bu arada ismail tosic'den iyi:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen abi ama daha çok topla bulusturmamiz lazim gomezi. Atiyor kereta:) valla sosa konusunda cok haklısın. Kiyamet mi kopacak nedir ben bu aralar necipi cok begeniyorum. Adam hayatinin top calmasini yapti fernandesten. Sanirim bu sene iyi motive etti senol hoca. Necip, atiba, ozzy uclusu denenmeli bence. Bu arada ismail tosic'den iyi:)

İsmail Tosiç'ten iyi ama Motta'dan kötü bence. (Tabi performansı iyi olan bir Motta) Dün nasıl ama yüreğimizi ağzımıza getirdi İsmail. Çok kolay bir pozisyonda garip bir hareket yapıp topu kaptırdı. :)

Şenol Güneş takımı toparladı gerçekten..En azından Pektemek'ten cacık olmayacağını anladı..Kadroya bile sokmuyor baksana.

Tolga'nın performans grafiği her geçen gün yükseliyor.

Ben Ersan'ı çok beğeniyorum. Çok hırlsı, mücadeleci..Rodohlfo ile müthiş ikili oldular bence.

q7 nin o eski hızından ve hırsından eser yok..Şu da var gerçi rakip çok iyi baskı yaptı..Ve birazcıkta sert oynadılar bize karşı. Ama kanat bindirme açısından Olcay'dan daha iyi sonuç itibari ile q7.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motta hakikaten neden kadroya girmiyor ki, En azindan ceza sahasina kadar giren bi adam. Evet rakip cok sertti , bizimkiler daha temkinli davrandi . ama ben bunlari burda rahat yenecigimize inaniyorum. Evet ersana bi haller oldu. Bana ilk geldigi seneyi gecti gibi geldi, oyun olarak:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10yıldır takımıma güvenemıyordum,ama şu son 3 senedir gerçekten güzel futbol oynuyoruz,yenilsekte güzel oynuyoruz,gerçekten çok güzel futbol oynuyoruz,,bilicin bize bıraktıgı mirastır bence o adamın derbi şansızlığı olmasaydı bizim fergusonumuz olurdu diye tahmın ediyorum,ama derbi sansızlıgı,başkanın hıyarlığı katletti o adamı,,senol güneş bilicten kalan mirası çarçur etmez şampıyonluğa taşır bizi inş.

ramon mottaya çok ön yargılı yaklastı,,suan bu takımda banko oynıcak adamların basında ramon,heleki rakipleri tosic ve ismail iken

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10yıldır takımıma güvenemıyordum,ama şu son 3 senedir gerçekten güzel futbol oynuyoruz,yenilsekte güzel oynuyoruz,gerçekten çok güzel futbol oynuyoruz,,bilicin bize bıraktıgı mirastır bence o adamın derbi şansızlığı olmasaydı bizim fergusonumuz olurdu diye tahmın ediyorum,ama derbi sansızlıgı,başkanın hıyarlığı katletti o adamı,,senol güneş bilicten kalan mirası çarçur etmez şampıyonluğa taşır bizi inş.

ramon mottaya çok ön yargılı yaklastı,,suan bu takımda banko oynıcak adamların basında ramon,heleki rakipleri tosic ve ismail iken

Son 2-3 senedir oynanılan futbol konusunda evet bende zevk alıyorum. Daha doğrusu tüm futbol severler zevk alıyor. Fakat maddi olanaksızlıklar ve stadsızlık en büyük şanszılığımızdır bizim. 

Şenol Güneş'ten sonra takım daha iyi defans yapmaya başladı. Açıkçası şahsen yüreğim ağzımda son dakikaları izleme modundan kurtuldum artık. Ama bu konuda halen yol almamız lazım.

Roman Motta konusunda kısmen katılıyorum. Evet görüntüde İsmail ve Tosiç'ten iyi. Fakat bir dönem performansı dip yapmıştı. O bölgeden yediğimiz goller, yaptırdığı penaltı vs.

Şenol Güneş'in adaletine güveniyorum. Adam kayıracağına ihtimal vermiyorum. Motta oynamıyorsa eminim bir bildiği vardır ve doğrudur. Q7 oynatmadı oynatmadı, sonra 2.yarı almaya başladı. 2 maçtır ilk 11 de başlatıyor..Adam kazanmasını biliyor.

Bu arada yaptığı en iyi şey bence Mustafa Pektemek'i kadroya bile almaması. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun yıllar olmuştu bir süper lig maçından bu kadar zevk aldığımı hatırladığım. Maçın bittiğine üzüldüm diyebilirim. Çok iştahlı hücum yapıyoruz, bunca yıldır hiç yapmadığımız kadar. Artık bir sistemimiz var ve bunu maç ayırt etmeden oynuyoruz. Çılgınlar gibi hücum yapıyor takım. Öne geçmiş, beraberlik golünü yemiş farketmiyor. Sezon başı en büyük korkum; Şenol Güneş'in çalıştırdığı takımlarda maçın 2. yarılarında beliren kondisyon düşüklüğüydü. Bunu şimdiye kadar hiç yaşamadık çok şükür. Dakika 90'ı bulmuş, geçen yılın savunmada iyisi, hücumda etkisizi Atiba, Yaya Toure gibi top saklayıp, çalımlarla ceza sahasına saldırıyor. Olcay hücum press yapıyor.

Çalıştırdığı her takımda elini atıp, yıldızlaştırdığı futbolcuları biliyoruz Şenol Güneş'in. Bu senenin isimleri; başta Oğuzhan, Necip, İsmail, Atiba ve Ersan'dır bence.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dünkü mactan sonra oyunculari eslestirdim:)

Tolga-tolga

Beck-lahm

Rdoholfo- ronaldo (bizim eski stoper olani:)

Ersan- godin

Ismail-ismail

Atiba-yaya toure

Olcay-olcay

Quaresma-quaresma

Ozi-zidane

Gomez-gomez

Degisenler kendilerinin uzerinde oynadiklari icin tabi:)

Ve necipp- gerard :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1445981798660.jpg?7239281200820151028020

Stadda son durum bu mudur ? Çatı gergilerle kaldırılıp bunlarla tutulacak değil mi ? Baya ilginç ve  sınırları zorlayan bir çatı olacak,

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stadda son durum bu mudur ? Çatı gergilerle kaldırılıp bunlarla tutulacak değil mi ? Baya ilginç ve  sınırları zorlayan bir çatı olacak,

Aynen öyle abi. İnşaat mühendisi arkadaşlar belki daha iyi yorumlarlar. Ara ara yavaş yavaş yükseltiyorlar, yükselttikleri ölçüde 3 - 4 bekletip, halatlardaki torku falan ölçüp, ona göre gerginlikleri ayarlıyorlar. Bundan 2 - 3 ay önce yükseltilmeye başlanmıştı aslında. Yapılan bir hata sonucu halatlarda kopma meydana gelmiş, iki işçi yaralanmıştı. O malzemeleri düzeltmek bile onca zaman aldı.

İzin verilen yüksekliği aşmamak için standart bir çatı değil de bu yöntemi seçtiler, bittiğinde diğer statlarda gördüğümüz çatı yükseltisi olmayacak ve havadan bakıldığında düz bir zemin hissi verecek. Çatı sahanın içinde kurulduğu için çim ve koltuk çalışması yapılamıyor. Üst tribüne bakarsınız; alışılmadık derecede dik olduğunu göreceksiniz. Çok değişik bir atmosferi olacak stadın. Çatı bitimiyle onlara da başlanacak. İçeride de yoğun bir çalışma mevcut.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani şu an yükseltme işlemi başladı mı diyorsun Mehmet ? Öyleyse süper, bu açılışın daha da yakınlaştığını gösterir. Ben o kazayı yükseltme işlemi sırasında değil de montaj sırasında oldu diye düşünmüştüm. 

Hadi hayırlısı, inşallah en kısa sürede biter bu çileniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaşlı arkadaşlar aşağıdaki Twitter adresini takip etsinler. İnşaat başından beri olay yerinden çok güzel bilgiler, fotoğraflar paylaşıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...