Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@İlhan ben de vardim ama jubile yapinca listeden dustum :):) 

Buyuk kismi yurtdisinda oynuyor  cunku Kanada'da fazla para kazanamiyor. MLS liginde (Amerikan -Kanada ortak futbol ligi) oynamayanlar genelde Avrupada oynuyor. Turkiye'de Atiba disinda Boluspor'da Ricketts var bu arada :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu çok soğuk bir Ankara gecesinde. Başta Osmanlı Sporu hem statta hemde ekranları başında izleyip sonsuz destek veren FB taraftarı başta olmak üzere. Hem rakip futbolcuları hemde tüm Beşiktaş'lı futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten her iki takım içinde çok zor koşullarda bir maç oldu. Ama en çok yıpranan bir gerçekki FB taraftarı oldu. 90. dakika da tüm ümitlerin suya düşmesi gerçekten çok acı vericiydi.

:D
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, İlhan :

Bu çok soğuk bir Ankara gecesinde. Başta Osmanlı Sporu hem statta hemde ekranları başında izleyip sonsuz destek veren FB taraftarı başta olmak üzere. Hem rakip futbolcuları hemde tüm Beşiktaş'lı futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten her iki takım içinde çok zor koşullarda bir maç oldu. Ama en çok yıpranan bir gerçekki FB taraftarı oldu. 90. dakika da tüm ümitlerin suya düşmesi gerçekten çok acı vericiydi.

:D

23 Nisan gibi haftada 1 gün liderlik ( o da bizden önce maç oynarlarsa) :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada hakem yatıp kalkıp Sosa'ya.

Tolga'da yatıp kalkıp Ersan Gülüm'e dua etsin. Yine o meşhur boşa çıkışlarından birisini yaptı. Top kaleye giderken Ersan son anda topu çeldi.

Bu arada ilk golde Tolga'nın hatasının olup/olmadığı konusunda şirkette farklı görüşlerimiz oldu. Şu var Allah için olay çok hızlı gelişti. Tolga'dan önce defansın dizilişinde hata var. Ama Tolga'da lakayıt lakayıt orada dolaşıyor. Yerinde olsa o golü yemezdi herhalde..Herhalde diyorum emin olamıyorum söz konusu Tolga olunca. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Flaş..flaş..flaş... Son dakika haberi..

Mustafa Pektemek düğününde sakatlanmış. Nikah esnasında müstakbel eşinin ayağına basması sonu sakatlanmış. Yapılan yorumlarda ligi kapattığı söyleniliyor. :geyik:  :D

Allah mutlu mesut etsin inşallah. Bu arada Eslem Öztürk sakatlanmış. Çapraz bağları kopmuş.. Yazık..çok üzüldüm..Beğendiğim ve takip ettiğim genç oyunculardan birisiydi. Gelecek vadeden, kaliteli bir oyuncuydu. Umarım çabuk toparlanır.. Geçmişler olsun, acil şifalar diliyorum inşallah.

535317_1295954390430501_5440244307607653

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, Oziyal :

Sivas Belediye: 0 Beşiktaş : 1 - Cenk Tosun Dk:6

Sivas belediyede Meli 15. Dk Kırmızı kart gördü 

Bende izliyorum tuhaf tuhaf şeyler oluyor maçta. Sivasın beklediği penaltı var..bizimkiler bekliyor..Maçın görüntüsü berbat, anlatım berbat... tam bir eziyet.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, İlhan :

Bende izliyorum tuhaf tuhaf şeyler oluyor maçta. Sivasın beklediği penaltı var..bizimkiler bekliyor..Maçın görüntüsü berbat, anlatım berbat... tam bir eziyet.. :D

Valla İlhan yok böyle birşey yerli dizi izlesek daha iyi :)  Trabzon 1461 yine 5 tane yağlamış Karabüke

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Oziyal :

Valla İlhan yok böyle birşey yerli dizi izlesek daha iyi :)  Trabzon 1461 yine 5 tane yağlamış Karabüke

Sorma yaa biraz önce onu duydum. Üzüldüm mavi ateşe.

Sivasın penaltısı güme gitti sanki. Görüntülerde net anlaşılmıyor ama. Veli'nin eline geldi sanki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

39 dakika önce, İlhan :

Sorma yaa biraz önce onu duydum. Üzüldüm mavi ateşe.

Sivasın penaltısı güme gitti sanki. Görüntülerde net anlaşılmıyor ama. Veli'nin eline geldi sanki.

Veli nin pozisyonu bi nebze verilmemesi normal ama pedro nun pozisyonu bence penaltı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Oziyal :

Veli nin pozisyonu bi nebze verilmemesi normal ama pedro nun pozisyonu bence penaltı

Miloseviçden zalimce bir hareket sonrusu kırmızı kart... :)

Hastayı maçı anlatanın yorumuna.

23 dakika önce, Oziyal :

Hahaaa işte bu bomba..

Faoulu yapan Muhammed ile Faule maruz kalan futbolcu Mehmet Nas arasında 19 yaş fark var...

Yani Biz Mehmet Nas futbol oynarken, Muhammed daha..........dedi ne oluyor lan dedim...Sakın... sakın ...!!! o düşündüğüm şeyi söyleme diye bağırdım. :D

Allah'tan korktuğum şeyi söylemedi..Daha yeni doğmuştu diye bağladı sonunu . :D  :geyik:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş 6 - Nusaybin 0

Kadın futbolcuların maç özetini izledim biraz önce. Bu golü görünce aklıma Olcay Şahan geldi.

Buyrun efendim kim daha becerikli ? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaydeden de şaşkınlıktan tabağı bardağı devirmiş anlaşılan [emoji3] 

Kaydeden değilde, hemcinslerinin golüne sevinen hanımın çıkardığı tabak tencere sesleri ondan. Mutfakta biri mi var? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler Beşiktaş'ım. İyi futbol, güzel galibiyet ve ilk yarı sonucunda lider bitirme.  Umarım ligin 2.yarısında da aynı başarıyı gösterip, şampiyon oluruz.

Konya futbol oynamaya çıkmamış.. Hatta 0-0 beraberliğe çıkmış bile diyebiliriz. Adamlar olur ya belki Tolga bize bir güzellik yapar filan diye düşündüler sanırım. Birazcıkta oyunu sertleştirdiler ilk yarıyı 0-0 kapattılar. Ama nereye kadar dayanabilirlerdi ki...1-0 dan sonra çorap söküğü gibi gerisi geldi.. Bu maç 4-0 aldatmasın tarihi bir skor bile olabilirdi..Bizim ayaklar yeminle gününde değildi..

Verilen ara iyi değerlendirilip, transfer takviyeleri yapılır umarım. Kaleci ve stoper isimleri geçiyor ama.. Bir resmi açıklama gelmedi henüz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aykut Hoca maç öncesinde dedi zaten beşiktaş bir tık önümüzde :D Maç bir fenerli olarak güzel fakat beşiktaşa karşı oynayan anadolu takımları açık futbol oynarken neden bize karşı kapanıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Ali :

Aykut Hoca maç öncesinde dedi zaten beşiktaş bir tık önümüzde :D Maç bir fenerli olarak güzel fakat beşiktaşa karşı oynayan anadolu takımları açık futbol oynarken neden bize karşı kapanıyor :D

Ali sen dünkü maçı izledin mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...