Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 saat önce, İlhan :

Tebrikler Beşiktaş'ım. İyi futbol, güzel galibiyet ve ilk yarı sonucunda lider bitirme.  Umarım ligin 2.yarısında da aynı başarıyı gösterip, şampiyon oluruz.

Konya futbol oynamaya çıkmamış.. Hatta 0-0 beraberliğe çıkmış bile diyebiliriz. Adamlar olur ya belki Tolga bize bir güzellik yapar filan diye düşündüler sanırım. Birazcıkta oyunu sertleştirdiler ilk yarıyı 0-0 kapattılar. Ama nereye kadar dayanabilirlerdi ki...1-0 dan sonra çorap söküğü gibi gerisi geldi.. Bu maç 4-0 aldatmasın tarihi bir skor bile olabilirdi..Bizim ayaklar yeminle gününde değildi..

Verilen ara iyi değerlendirilip, transfer takviyeleri yapılır umarım. Kaleci ve stoper isimleri geçiyor ama.. Bir resmi açıklama gelmedi henüz. 

bu sene şampiyonlukta favorim Beşiktaş canı gönülden diliyorum  yeni stat açılışına şampiyonluk yakışır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Ali :

Forvetler sıkıntı abi bizim sizin kadar etkili oynuyoruz dersek yalan söylerim :) Ama nazar değer size inşallah :D

Aslında sizde çok güzel oynuyorsunuz. Çokda gol pozisyonuna giriyorsunuz. Ama seninde dediğin gibi forvetler sıkıntılı gol atamıyorsunuz.

şişştt nazar değidirme bakim.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 dakika önce, İlhan :

Aslında sizde çok güzel oynuyorsunuz. Çokda gol pozisyonuna giriyorsunuz. Ama seninde dediğin gibi forvetler sıkıntılı gol atamıyorsunuz.

şişştt nazar değidirme bakim.. :nazar:

Çıkar dünyası abi değerse bize faydalı olacak :D  Bizim forvetlerde beklenti ferrari performans mazda 1.6 gibi çıktı :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Yeni Kartalımız kaleci Boyko hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın inşallah. :dua:

Boyko'dan beklenen poz geldi!

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vodafone Arena'dan üzücü haber.

Stadın inşaatında çalışan bir işçi. İskeleden düşerek hayatını kaybetmiş. Allah Rahmet Eylesin. Allah yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar versin.

İş güvenliği yasaları gereği, tüm çalışmalar durdurulmuş. Daha önce ki kazalardan ötürü, bu konuda temkinli olduklarını düşünüyorum. Bu sektörde çalışan işçiler maalesef işverenler kadar temkinli olmayabiliyorlar. İşveren çalışanlarına tüm iş güvenliği eğitimini aldırıp. İş güvenliğine ait tüm tedbir, kılık, kıyafet, teçhizatları alsada. Çalışan işçi bunları kullanmayıp, alınan tedbirlere uymayabiliyor.

Dış cephe mantolama işi yapan bir arkadaşım var. Çalışanlarına tüm eğitimleri eksiksiz fazlasıyla aldırıyor diyebilirim. Kılık, kıyafet, teçhizat desem yine eksiksiz. İskeleye çıktığı anda baretini ve emniyet kemerini takmak zorunda işçi. Arkamı döndüğüm anda ya baretini çıkarıyor. Yada iskeleye bağlı olduğu emniyet kemerini çıkarıyor adam diyor. Niye çıkarıyorsun bareti diyorum ? Sıcak yapıyor, soğuk yapıyor, ağırlık yapıyor vs.... 

En önemlisi iskeleye bağlı olduğu düşmesini engelleyecek olan emniyet kemerini bile takmıyor, yada arkamı döndüğüm anda söküyor diyor arkadaşım. Neden takmıyorsun ? Yada çıkarıyorsun ? 

Yanıtlar;

Abi rahat çalışamıyorum,

Abi merak etme bana bir şey olmaz.

Abi bu şekilde rahat çalışamıyorum.

Vs.....

Bu şartlarda gerçekten işveren olmak çok zor iş...

Şu da var ülkemizde halen iş güvenliği yasalarını hiçe sayan o kadar çok işveren var ki...Bu konuda daha çok ama çok yol almamız lazım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ajax'ta bir Avrupa kupası maçında yıllar önce dikkatimi çekmiş, Rusya macerasını pek takip edemediğim, Bakırköy doğumlu, Ermenistan milli takımı futbolcusu Aras Özbiliz'i satın almışız. Kanatlara oyuncu aldıysak; gökhan töre yolcu demek ki gelecek yıl. Hayırlısı olsun, en az gökhan kadar yetenekli bir futbolcu aras. 

Bu arada bu çocuk buradaki faşist saldırıları takmayıp, nasıl oyuna verecek kendisini merak ediyorum. Transfer haberini veren facebook haberlerinin altındaki yorumlara göz gezdirince anlayacaksınız neyi ima ettiğimi. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SON DAKİKA! Beşiktaş'tan ikinci transfer bombası...

Beşiktaş, Getafe'den Alexis Delgado ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

2 transfer denilirken, 3 transferle kapatıyoruz herhalde transfer sezonunu. Hayırlı uğurlu olsun inşallah camiamıza. 

SON DAKİKA! Beşiktaş'tan ikinci transfer bombası...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Denys Boyko bence tam yerinde bir seçim refleksleri çok iyi ayrıca UEFA avrupa liginin son iki sezonda en çok kurtarış yapan (63) en fazla maç gol yemeyen (9) kalecisi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Fazla erken konusmak iyi degildir o nedenle yine temkinli konusacagim.  Besiktas taraftari olarak buraya fazla yazmamamim sebebi de bu. :) Ama Kadikoy'de yenilmezsek ve cocuklar diger maclarda stres yapmazsa bu is olacak gibi gorunuyor insallah.

Neyse ben yine de tilsimi bozmamak adina; "Bu takim sampiyon falan olamaz" diyerek bitireyim... :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, Ali :

Değsin değsin neden değmesin ensenizde biz varız :D Gelin siz bakalım bir kadıköye bizim çocuklar biraz ilgilensin.:tey:

Ali baharda geliyor..Artık karda yağmaz bu saatten sonra..Kar yağmadığı için erteleme tatilide olmaz...

Nasıl olacak ki acaba. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, İlhan :

Ali baharda geliyor..Artık karda yağmaz bu saatten sonra..Kar yağmadığı için erteleme tatilide olmaz...

Nasıl olacak ki acaba. :D

Olmasın zaten artık net sonuçları bir an önce almamız lazım. Bu hafta ligin kader haftalarından biri ve bizimkiler saçma sapan puan kayıpları sayesinde yine stresli haftalar bizi beklemektedir. :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Ali :

Olmasın zaten artık net sonuçları bir an önce almamız lazım. Bu hafta ligin kader haftalarından biri ve bizimkiler saçma sapan puan kayıpları sayesinde yine stresli haftalar bizi beklemektedir. :D 

Ligin en formda ve en güzel futbol oynayan iki takımı bir araya geliyor.

Öncelikli olarak temennilerim.

Umarım güzel bir hakem yönetimi olup. Her iki takım içinde adaletli bir yönetim olur.

Centilmence bir maç olup, sarı kartların, kırmızı kartların olmadığı bir müsabaka olur inşallah.

Hak eden kazansın inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her şeye rağmen gece gece akla düşer, hafif bir gülümsemeye neden olur. İyi ki Beşiktaş var şu dünyada.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...