Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@İlhan ben gençleri biraz takip ediyorum dediğin gibi Eslem çok yetenekli bir çocuk ama Muhammed gibi kaybetmemek gerekir Hamza da iyi bence bu gençleri en azından Atınç gibi kullanmak gerekir diye düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Oziyal :

@İlhan ben gençleri biraz takip ediyorum dediğin gibi Eslem çok yetenekli bir çocuk ama Muhammed gibi kaybetmemek gerekir Hamza da iyi bence bu gençleri en azından Atınç gibi kullanmak gerekir diye düşünüyorum 

Muhammed tam bir bombaydı zaten. Bundan ders çıkarılmış olması lazım. Çocuğu daha 13-14 yaşındayken Messi ilan etmiştik. :(

Bu arada bu sezon cümbür cemaat bir maç izleme organizasyonu yapabiliriz inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, İlhan :

Muhammed tam bir bombaydı zaten. Bundan ders çıkarılmış olması lazım. Çocuğu daha 13-14 yaşındayken Messi ilan etmiştik. :(

Bu arada bu sezon cümbür cemaat bir maç izleme organizasyonu yapabiliriz inşallah.

Aslında yetenekli ama değerlendiremedik Başkan tüpkafaydı o zamanlar çok büyük zararları oldu Beşiktaşa. Türkiye ligi için bence sadece forvet yeterli ama belirttiğin gibi avrupada ilerlemek istiyorsak sağlam bir stoper şart. Sosa olayında korkum Fernandez gibi istedi satmadık takımı şampiyonluktan etti nerdeyse ama buna artık başkan ve yönetim izin vermez sanırım Sosa Fernandez den daha profesyonel diye düşünüyorum.

Evet bir maç organizasyonu yapalım bencede çok iyi olur :)  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başta Tüm Galatasaray'lı Arakadaşlarımı Tebrik Ediyorum. Süper Kupanız Hayırlı Uğurlu Olsun. 

Oynanan maça dönersek,tuhaf çok tat vermeyen bir futbol maçıydı.

Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Kimin sayesinde peki ?

Baş rol kahramanımız Cenk Tosun dersek herhalde abartılı olmaz. Yığınla gol kaçırdı...

Bu vesile ile Beşiktaş'ın 1.Forveti olamayacağını bir kez daha gösterdi..Çok iyi yedek olmaya devam...

Kaleci Tolga konusuna gelirsek. Geldiği ilk günden beri bu adama kanım ısınmadı. Yenen golde Necip'ten daha fazla suçlu diyebilirim. Pozisyonu izleyin, sneijder serbest vuruşu kullanma esnasında Tolga yerinde değil. 3-4 adım önde pozisyonu takip ediyor. Serbest atışı kullanıyor top süzüle süzüle adrese teslim geliyor. Bunu gören Tolga çıkıp topu alacağına, geri dönmeye çalışıyor. Hızlı ve doğu şekilde dönüp doğru olarak yerini de alamıyor...Golü yiyoruz...Necip devşirme stoper..adama kızamıyorum..

Penaltılara kaldığımızda zaten başımıza geleceği biliyordum...

Cenk burada da devam etti..

Ama Muslera'nın hakkını yiyemem..Harika bir kaleci olduğunu bir kez daha kanıtladı. Adam tek başına kupayı kazandırdı Galatasaray'a..

Muslera bu şekilde kaç tane maç kurtarmıştır kim bilir..

Bizim Tolga'da kaç maç kaç kupa kaybettirmiştir bize geldi geleli...

Kaleci var..kaleci var...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

devşirme işlere hep karşı çıktım. necip, defansif orta saha oyuncusu, sağ bek stoper olmuyor işte. gereksiz bir faulle, pozisyon olmayan yerde, duran top kazandırdı rakibe. tosic'i stoper oynatmak varken, necip ısrarını anlayamıyorum bir türlü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

PFDK cezaları açıklamış..

Maraton Üst 415, 416 ve Kuzey Kale Arkası 408, 409 bloklarına giriş yapan seyircilerin bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesi cezası verildi.

Burada kombinesi olup o gün maça giden arkadaşlar varsa, koltuk boş kalmasın bana devredebilir. :D:fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

passolig uygulamasıyla vaadedilen bu muydu acaba? kameralar olacaktı, suça karışanlara yönelik uygulanacaktı cezalar. bir tribünü toptan kapatmak yapılacak en büyük haksızlık. sonra, tribünler neden dolmuyor goygoyu yapılıyor akşam spor programlarında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Mehmet Özdemir :

passolig uygulamasıyla vaadedilen bu muydu acaba? kameralar olacaktı, suça karışanlara yönelik uygulanacaktı cezalar. bir tribünü toptan kapatmak yapılacak en büyük haksızlık. sonra, tribünler neden dolmuyor goygoyu yapılıyor akşam spor programlarında.

+1

Aynen örneğin ben gitmişim çoluğumla, çocuğumla, eşimle, sevgilimle maça..Benim bulunduğum yerde küfür edenler olmuş ama ben etmemişim..Benim suçum günahım ne ?

Passoligle Aktif bankı zengin ediyorlar...Her şey çıkar dünyası anasını satayım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sezonki yeni transferlerimiz. Bir stoper alamadık yaaa. Şampiyonlar liginde başımıza iş açacak bu durum büyük ihtimal.. Bu arada Milosoviç ve Pedro geri dönmüş gözüküyor ama..Bu adamlardan biz kurtulmamışmıydık ?

vZ4o9v.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, Oziyal :

iyi paraya satsak aslında birkaç tanesini

Boyko büyük ihtimalle Malaga'ya transfer olacak. (Kiralık)

Mustafa Pektemek Başakşehir'e kiralandı.

Veli Kavlak'ın sözleşmesi tek taraflı donduruldu. Omzundan tekrar ameliyat olacakmış. Ondan ötürü sanırım Gökhan İnler transferini birden apar topar yaptılar. Atiba'nın yedeği yoktu sonuçta takımda.

Baktığımda takımda öyle göze çok batıp rahatsız eden adam kalmadı. (Kalecimiz Tolga haricinde) :D

Yani öyle kiraya verip yada satıpta para kazanacak boşta adam kalmadı.

Eslem oynatmayacaklarsa versinler kiraya...Bu çocuktan benim beklentim yüksek..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an A kodro aşağıdaki gibi gözüküyor bakalım ne olacak. kadroda altyapıdan genç bulundurma olayını nasıl halledecekler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Necip ve Atınç hazırda Cepte..

2 tane alt yapıdan adam koyacaklar.

Bunlardan birisi Eslem olma ihtimali yüksek.

Dördüncüsü kim olur ama kestiremiyorum..Muhtemelern alt yapıdan bir stoper olur. :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Caner Ekin, İsmail Köybaşı'yı sadece 68 dakika da yakaladı.İ.Köybaşı'nın geçen sezon 35 maçta yaptığı asist sayısına. Forma giydiği ilk maçın, 68.dakikasında ulaştı. (Beşiktaş - Gaziantep Hazırlık Maçı)  

Sevinsem mi ? Üzülsem mi ? Karar veremedim. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Zar, zor son dakika golüyle altın 3 puan kazandık.

Sahaya çıkan takımlardan Beşiktaş futbol oynamaya, Rize Spor ise futbol oynatmamaya..

11 Kişi defans yaptılar 92 dakika boyunca.. 

Bir ara Hikmet Karaman bile defansına yardıma gelecekti resmen...

Dakika 60-70 arasıydı sanırım.. Topa sahip olma oranımız %71'e %29 idi..

Süper lig takımında bu anlayışla futbol oynamak/oynatmak utanç verici..

Bu mantıkla tabiki futbolumuz gelişmez..Futbolcu yetişmez bizde.

Son iki maçtır bizde çok iyi futbol oynamıyoruz. Bunda kadrodaki rotasyonun ve sakatlıkların da etkisi var elbet..

Bu arada sonunda Şenol hoca da Fabri'nin As kalecimiz olduğunu çözdü sanırım. Kaleci hariç tüm mevkilerde rotasyon olur.. Ama kalecide olmaz bence.. Fabri'yi artık iyisiyle kötüsüyle hatalarıyla her şeyiyle kabullenmemiz lazım..Şu an eldekinin en iyisi bence..

En azından geri pası yapıldığında diken üstünde oturmuyoruz, hepimiz çok rahatız. :D

Kaleci vuruşu yaptığında yada degaj yaptığında top bizde kalıyor..Fabri bu konuda gerçekten çok iyi..

Olcay Şahan...

İkinci İsmai  Köybaşı vakası sanırım olacak kendisi..Bal yapmayan arı..

Çok çalışkan...çok iyi niyetli..ama futbol zekası ve yeteneği maalesef bence yeterli değil..

Şu formuyla değil 11, 18 kişilik kadroda bile yeri yok.

Tolgay her maçta üzerine koyuyor..Aman nazar değmesin..

Abubakar..biraz daha zaman lazım..Fakat bilmiyorum bu adamla ilgili içimde böyle kötü bir hissiyat var..Sanki balon gibi elimizde patlayacak gibi..

İnşallah ve inşallah ben yanılıyorumdur.. Bu adam kötü bir adam değil, ama bizde uyum sağlayamayacak gibi bu his..Adam tamam gol atıyordu, lakin attığından çokta kaçırıyordu..Maçlarını izleyenler bilir..

Bu arada Adriano'da lig golünü atarak gerçek bir Kartal oldu artık..

Güç bela bu hafta altın değerinde 3 puan aldık...

Milli takım arasında inşallah sakatlarda döner aramıza..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun top, uzun top. geçen sene, ayağa kısa paslarla ceza sahasına yerleşen takım gitti, bu sene 35 - 40 metre uzun topla oynayan takım geldi. bu yüzden çok tehditkar olamıyoruz berabere giden maçlarda. bunda yeni transferler caner, gökhan, talisca önemi büyük. kaybettiğimiz sosa'yı da işin içine katınca, yeni formasyonumuz uzun toplar üzerine anlaşılan.

bir parantez quaresma'ya açmak istiyorum; olmuyor, geçen sene kendisini tehdit eden bir töre vardı arkasında, diken üstündeydi, faydalı olduğu maçlar çoğunluktaydı. bu sene kaptırdığı toplarla, verdiği anlamsız kararlarla çileden çıkartıyor. bir de atiba'ya kafa falan tutmaya çalışıyor. atiba'ya artistlik yapacak adamın, en azından onun yarısı kadar sahada mücadele etmesi gerekir. şu an için kadroya ilk yazacağın isim atiba'dır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Qerasma konusunda katılıyorum. Artık saç baş yolduruyor traftara..

Çok top kaptırıyor..

Çok fazla sağ çizgiye yaklaşıyor..Sonra içe çaprazdan yol katetmeye çalışıyor..Bir çoğunda topu kaptırıyor..

Adam resmen son dönem malladı.

Hızlanamıyor

Adam geçemiyor..

Gereksiz çalımlar, isabetsiz paslar, top kaptırmalar..

Atiba bile muhtemelen artık tahammül edemediki o olay patlak verdi.

Vallahi bu kaptanlık olayına ben anlam veremiyorum. Neymiş alt yapıdan geldi diye Necip'i kaptan yapıyorlar.

Şu takımda anasının ak sütü gibi kaptanlığı hak eden tek adam var.. Oda Atibt'dır..Her maçta yüreğini ortaya koyuyor.

Bu kadar mı bir futbolcu çalışkan, disiplinli ve ahlaklı olur..

Bu Olcay / Necip filan yerine pafta hiç mi adam yok bizde yahu..

Bu arada Oğuzhan Aydoğan'ı transfer ettiler..Ama Pafta oynuyor şu anda. O çocuk için gelecek vaad ediyor diyorlar. Niye Pafa gönderildi anlamadım. Gerçi şu var bu kadroda şans bulamazdı.. En azından şu anda orada her maçta oynuyor.. Gol atıyor attırıyor... Bakalım ne olacak bu çocuk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...