Jump to content

Beşiktaş - III

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Zor kura, eğer elenirse iş yine Galatasaray'a yarayacak :D

Evet abi haklısın. Konya'da Sivas'ta puanlar kaybedersen, direk katılma yerine Arsenal'le eşleşirsin.

Bence direk UEFA grupları için çekilecek kuraya odaklanmalıyız. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abi haklısın. Konya'da Sivas'ta puanlar kaybedersen, direk katılma yerine Arsenal'le eşleşirsin.

Bence direk UEFA grupları için çekilecek kuraya odaklanmalıyız. ;D

Mantıklı  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında Galatasaray için de durum çok farklı değil ama ŞL de alınacak galibiyete verilen ödül ile UEFA da verilen ödüller cidden farklı.

Yalnız bizim yayın haklarımızı alan firmanın ödediği düşük lisans hakkından dolayı yayın hakkı gelirimiz diğer ülke takımlarına göre çok düşük kalıyor.

2 sene önceydi sanırım en yüksek geliri Juventus elde etmişti. Onların yayın hakkını kazanan şirketin çok yüksek para ödemesinden sebep.

Kısacası ne kaaa paaa o kaaa köfte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gün, bizler için siyah bir gün. Başta Beşiktaş camiası olmak üzere, tüm spor camiası. Süleyman abisini kaybetti. Üzüntümüz, acımız büyük.

Taraflı, tarafsız herkesin sevgisini, saygısını kazanan bir insandı kendisi. Sevgi, saygı dolu tam bir beyefendi idi kendisi. Nice başarılara imza attı kendisi. Her şeyini Beşiktaş'a adadı. Hayatının tamamını Beşiktaş'la geçirdi. Bu sevgi tarif edilemez....

Büyük efsane başkanımıza Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın inşallah. Dualarınızı esirgemeyin.

M9a14Q.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vefatı ile tüm camiamızı ve ülkemizi yasa boğan Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba için 15 Ağustos Cuma günü saat 12.00'de Vodafone Arena'da tören düzenlenecektir. Efsane Başkanımızın cenazesi, Dolmabahçe Camii'nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy mezarlığında toprağa verilecektir. Camiamızın başı sağolsun.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Allah, böyle güzel Beşiktaşlı çocukları hepimize nasip etsin İnşallah :)

Amin güzel kardeşim Amin...Allah sana da sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve Beşiktaş'lı bir evlat nasip eder inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu akşam ki Arsenal maçında, Beşiktaş'ıma başarılar diliyorum. Tüm camiamızı ve ülkemizi gururlandırması dileği ile. Haydi Kartalım göster kendini...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Futbolda akıl, teknik, kondisyon, yetenek. Kısacası tüm gerekli özellikler bir yere kadar. Tüm bunların yanında şansta olacak. Dün gece ve ve bir önceki maçta da bunu yaşadık ve gördük. :kafa:

Beşiktaş iyi yolda ama orta sahaya 10 numara kesinlikle şart. Hayırlısı olsun, artık Avrupa liginde yolumuza devam ederiz inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Futbolda akıl, teknik, kondisyon, yetenek. Kısacası tüm gerekli özellikler bir yere kadar. Tüm bunların yanında şansta olacak. Dün gece ve ve bir önceki maçta da bunu yaşadık ve gördük. :kafa:

Beşiktaş iyi yolda ama orta sahaya 10 numara kesinlikle şart. Hayırlısı olsun, artık Avrupa liginde yolumuza devam ederiz inşallah.

Beşiktaş adına ve Ülkemiz adına üzüldüm.. bir gol bulabilseydi şuanda 1-1 ile nasıl tur atladığını konuşuyor olacaktık ama evet dediğin gibi şansta olacak işte sonuçta bir oyun.. Artık Avrupa Liginde en az bir çeyrek takarlar diye düşünüyorum :) Benim bu sene ligdede favori olarak gördüğüm bir takım gerçekten Samet Aybabayla başlayan 3 yıllık süreçte iyi takım oldu Beşiktaş.. Bu akşam tüm gönüller Karabükspor ve Trabzonspor ile birlikte..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...